reklama

Maj 2011

Hope opis świetny :-D
Marzena gratuluję sprzedaży, nieźli ludzie, nie ma co. A pomysł trzeba opatentować - super :-D
Buziaki dla okrągłomiesiecznych Maluszków.
Było dziś nawet słoneczko, ale czasowo nie wyrobiliśmy się na spacerek. Zamówiliśmy za to kibelki, wanny i takie tam :-)

reklama
Ale mam dziś wkur*a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze dziś 10ty i powinnam dostać wypłatę,ale co??!!! Oczywiście jeszcze szef z księgową nie wyliczyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po drugie M był dziś u ojca, babcia kupiła dla wnusia czapkę (wspominałam ostatnio że jakiś długi szalik muszę dorwać) na Mikołaja. Tylko że tą czapkę może by Igor nałożył zaraz po urodzeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mnie wkur*ia jak ktoś na siłę próbuje kogoś uszczęśliwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marzena :-D:-D:-D:-D:-D:-D

i chyba na tyle,bo padam na pysk.Junior kima, a ja dzisiaj byłam na uczelni.
Dzwoni mama- gadu gadu i pytanie po oświadczeniu,że ja w szkole " a po co Ty się jeszcze uczysz" Ja:"w sumie nie wiem,ale fajnie jest":-D:-D

buziaki i grabki dla wszystkich solenizantów

Joluś spokojnie wypłata będzie napewno w poniedziałek:tak: a z tym prezentem, cóż wszystkie wiemy chyba coś na ten temat:tak: :tak:

Jaipur, ja w dniu obrony oświadczyłam niegy więcej żadnej nauki;-):-D

agacio a ja odwrotnie- im bliżej było końca tym bardziej na serio myślalam, co teraz?:-D

no ale ja nienormalna jestem:-D

jolek spoko loko, będzie w poniedziałek.
Nie wiem czy to Cię pocieszy ale ja swoje wypłaty dostaje w tak różnych terminach,że nawet nie wiem za który to miesiąc dopóki nie doczytam na wyciągu.

Hej hej laski:)

Piękna pogoda dzisiaj u nas, zaliczyłam dwu godzinny spacer z Kluchem:tak:. Uwielbiam weekendy:) Teraz mała wariuje z ojcem, a ja mam chwilkę. Popijam latte i wcinam ciacho :happy2:W poniedziałek znów do pracy więc weekend spędzam calutki z Martynką.

Marzenka :-D:-D uśmiałam się, intensywny tydzień Ci się szykuje:tak: Powodzenia
Hope super, że jesteś, btw buziaki dla Twojej 7 miesięcznej Pannicy*
Styna buziaki dla Nadii i dużo zdrówka
Lwia buziaki dla Lenki
Poziomka - zdrówka dla dziewczynek
Paula zdrówka dla synka i gratki zębolka
Madzik super, że zakupy się udały i wróciłam ze zdobyczami:)
Ainka super, że dotarłaś cało i zdrowo:) Mam nadzieję, że jakoś przeżyłaś teściów
Bra fajowsko, ze obkupiłaś Lenonka
Majeczko Basiek tęskni :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marzena, o mało nie umarłam:-D:-D:-D Tyle z tego dobrego, ze mieszkanie w końcu sprzedacie i będziesz miała jedno mniej do sprzątania nareszcie:tak:
Jolek, mnie też takie prezenty na siłę doprowadzają do szewskiej pasji:wściekła/y: A co do wypłaty, kiedyś będzie na pewno;-)
Ja taka nienormalna jak Jaipur, jak skończyłam studia to szykowałam się do doktoratu, ale w końcu odpuściłam. Potem poszłam na podyplomówkę, a jak się skończyła to szukałam następnej, no bo co teraz robić:-) Ale ostatecznie nie poszłam nigdzie. I zostałam matką Polką:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry