Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agacio znam ten film, nawet gdzies go Ł na plycie ma. nie bardzo lubie tych "brzydali" pamietam ze byl tam taki moment jak ktorys z nich tak nagle wyskoczyl myslalam ze narobie w gacie i dostane zawalu naraz
ogolnie to taki film na jeden raz moim zdaniem.
poziomki buziaki dla dziewczynek, oby chorobsko szybko i lagodnie przeszlo.
Im the legend ajne, fajne ... polecam "Księge ocalenia" z Denzelem Woszingtonem bardzo podobał mi sie ten film ... a co do horrorasó to polecam wszelkie hiszpańskie ... w pamięci zapadł mi szczególnie "Sierociniec" ale ja bojuch jestem i sie wszystkiego boje Mąż mi mówi że ze mną tylko horrory oglądać ... bo zarażam tym strachem. Dzięki za opinie do zabawki to moi rodzice sponsorują i stwierdzili że fajne i obu wnukom zasponsorują ... Tymkowi na zaś tylko sama nie wiem...
Chciałam obejrzeć ten film na TVNie ale jak przeczytałam o czym jest to zrezygnowałam.
Agacio ja z moimi siostrami rozsiana po kraju... jedna mieszka 70km ode mnie, druga 150km, a kuzynka z którą mam dobry bardzo kontakt 300km. Początki rozłąki są ciężkie, a potem się człowiek przyzwyczaja.
Poziomka M chce kawę, kanapeczki ... a rączki on ma?? drogę do kuchni zna??? Obstawiam że tak przy okazji i Tobie może zrobić
Właśnie mi Aina sygnałka puściła że dotarła cało do Zamościa
jolek musiała bym mu krok po kroku mówić jak i którą kawe ma mi zrobić bo sierota nie umie! Kanapki robi takie oby tylko a mięsa nie tyka.Pierd...k zostawia taki że wychodze z siebie