reklama

Maj 2011

Hope nareszcie kobieto

Żelka super zabawka

Majowa chyba z bólem powinni przyjmować bez żadnego ale!!!! A byliście u tego neurologa w końcu??

Moje chłopaki się pospali przed Tv. Piękny widok ale jestem ciekawa o której wstaną i jak potem będzie ze spaniem Igora.

reklama
Sylwia 20 kg ?:-D:-D:-D:szok: ale zapas trzbabyło zrobić także rozumiem:tak:

Bra współczuję kuriera dupka, ja osobiście wolę pocztę z kurierami często miałam jakieś przeboje. A nasz listonosz fajny chłop:tak:. Dobrze, że złożyłaś skargę niech wiedzą co to wkurzona mamuśka. :-DU mnie raz się zdarzyło że 3firmy kurierskie były w jednym dniu.:sorry2:
Żelka fajny ten sprzęcior dla takiego bąka półtorarocznego będzie jak znalazł :tak:

Majowa
u nas jest pogotowie dentystyczne 24h/d

Hope w końcu babolko, coś to za dobrze znasz się z listonoszem ;-):-D:-D

Kurcze oglądałam reklamę nikona1 (aparatu) myślę sobie sprzedam stary dołoże stówkę dwie i kupię patrzę w necie trzy tysiaki.:szok: Myśmy dzisiaj byli dopiero z mikołajowym prezentem u chrześniaka męża. Moja siostra oznajmiła dzisiaj, że po obronie rusza do większego miasta w poszukiwaniu pracy :-(:-(:-( Zostanę bez siostrzyczki:-(

Żelka super zabawka :-)
Agacio pracy nie ma, człowiek musi ruszać w świat. Tak mój brat wyjechał za granicę z rodzinką w poszukiwaniu pracy. I beznadzieja rzadko się widzimy. Dobrze, że chociaż siostra zostaje w kraju.

Na szczęście to chce wyjechać do większego miasta jakiego to sama jescze nie wie. Za granicę nie chce bo tam tylko sprzątanie albo inne tego typu historie, a tutaj chce pracować w zawodzie. No ale i tak nie będziemy się często widywać smuci mnie to strasznie:-(

Mąż ogląda mega hit na TVNie i jestem osrana boję się takich filmów:shocked2:

e tam, za granica tez da sie pracowac w zawodzie, no ale w sumie wszystko zalezy pewnie od tego jaki to zawod :-)
zelka bardzo fajny ten bujaczo pchaczo rowero jezdzik. cena spora, ale jezeli porzednie wykonane to moze i warto tyle wydac.
agacio jaki to film taki straszny?? fajny ten nikon moze sie skusze, jak troche stanieje :-D

Napisałam do Was wcześniej ale sie skasowało:wściekła/y: a nie mogłam powtórzyć Paula GRATULUJĘ ZĄBKA Bra nie odpuszczaj kurierowi! ja na odbiór paczki czekałam teraz 3 dni!!! Malucha jak marudzi weź na rączki przytul,pocałuj i odstaw na miejsce:-D i tak do skutku powinno zadziałać:tak: Moje maja zapalenie oskrzeli i jadą na antybiotyku przez tydzień:dry: Znowu mi noca nie dały spac,praktycznie nie zmrużyłam oka! Jestem jak ufo:baffled: M nie rozumie że samo się nie sprząta i nie gotuje i cały czas się czepia że coś robie:wściekła/y: a co chwila woła kawke,kanapeczki,coś słodkiego,coś tam ,coś tam .... a potem słucham że nie siedze z nim tylko w tej kuchni :confused:WIeM to moja wina:zawstydzona/y: bo go nauczyłam ale na nerwy mi działa jak ktoś nie po mojemu coś robi w dodatku na odwal się:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia "jestem legendą" z Wille Smithem dla większości pewnie bajki ale ja jestem strachliwa strasznie, a zawsze jak oglądam jakiś sraszny film to bolą mnie kolana, taki skutek uboczny:confused:
Aparat też kupię jak stanieje do 5stów:-D

Poziomki ano kobito musisz oduczyć i to tak, żeby po Twojemu robił:tak: Albo zostaw go na cały dzień z dziećmi albo dzień i noc najlepiej łeb by chyba miał kwadratowy;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry