reklama

Maj 2011

no nie moge...awizo na drzwiach wejsciowych do klatki :-D:-D to mnie powalilo na lopatki...
jeszcze w temacie kurierow to laski...wystrzegajcie sie firmy SIODEMKA - nigdy sie nie zdarzylo zeby czegos nie zawalili, albo paczka zniszczona, albo bez pytania zostawil u sasiadow z ktorymi wogle nie mam kontaktu, a prezent na mikolajki mojemu siostrzencowi szedl dwa miesiace :dry:

jolus dzieki za przekazanie wiesci od ainy

reklama
ja jak widze 7ke to odrazu rezygnuje z zakupow u tego sprzedawcy teraz ... ostatnio za kazdym razem dawali ciala ... :dry:

a paczkomaty to takie zólte pudła stoja w roznych czesciach miasta ... takie jak skrytki pocztowe ... wpisujesz koda z zamowieniemv w panel sterowania na paczkomacie i otwiera skrytka z Twoja przesyłka i juz ...
wiecej info na Paczkomaty InPost

Witam Was.
Widzę o allegro sobie gadacie. Ja dzisiaj właśnie zamówiłam kubek niekapek dla Kuby z Aventu za 14 zł - niech się chłopak pić uczy:-D Z tymi lekarzami to my mamy pecha - jak nie M. to ja tym razem. Wypadła mi plomba z szóstki i obdzwoniłam wszystkich dentystó w okolicy, ale niestety mają terminy na styczeń:baffled: Na szczęście moja siostra ma dentystkę, do której chodzi i ona zgodziła się mnie przyjąć. A tak poza tym to u nas pogoda okropna wiatrzysko wieje, deszczysko leje, nawet nosa z domu wystawić się nie chce...

reklama
Bry :-)

Nie nadrabiam, uprzedzam, tylko dzisiejszy dzień zaliczyłam.

Ropucha właśnie pełza po podłodze, pod okiem ojca, " na wstecznym" jak to określa tata i mam parę wolnych minut.

I nie wiem co by tu wysmarować :sorry2:

Mikołajki były więc jeszcze mam słodkości,resztki ale zawsze jęzor można oszukać, gdyby coś to zapraszam:-p

Co do kurierów i poczty mogłabym książkę napisać, zakupy robię głównie w sieci. Miałam już i kradzież i odbierałam przesyłki z siedziby firmy kurierskiej (żeby to raz) i sama chodziłam do kuriera do samochodu bo biedak nie miał gdzie zaparkować i czekałam bardzo, bardzo długo na paczkę, bywały pogniecione, podrzucane sąsiadom (nagminnie), bardzo często kurier lub listonosz w ogóle nie puka tylko od razu zostawia wlepkę na drzwiach (jak u ciebie Bra) ale tak reasumując to i tak jestem zadowolona. Przyniesione do domu i to się liczy ;-)

Zazwyczaj jednak towar dostaję błyskawicznie, na drugi dzień od zakupu a "moi" listonosze wiedzą o której wstaję (jeden przychodzi później, żeby mnie nie budzić), wiedzą ile trzeba pukać i czekać (zwykle długo, hehehe) i są w ogóle fantastyczni obaj :-) Jeden od paczek drugi od listów.

Skończyłam zlecenie, będę miała więcej czasu dla was, przykro mi :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry