reklama

Maj 2011

Witam Was, padam na ryjek dzisiaj:-( Pół dnia w mieście załatwiania i nie mam sił. Byłam dziś u dentystki, jeden ząbek zrobiony, za tydzień kolejny...Mój Ananas już śpi, choć myślałąm że już nigdy nie zaśnie, taki był rozkokoszony.Ja też zaraz się kładę, bo głowa boli niemiłosiernie. U nas pogoda dziś piękna. Słonko poświeciło i było 4 stopnie na plusie:tak:Zaliczyliśmy spacerek oczywiście.
Bra tak to już jest z tymi naszymi łobuzami - czasem dają rodzicom w kość, dobrze, że ma Ci kto pomóc żeby malutka nie czuła Twojej złości. Mnie w takich sytuacjach nie ma kto zastąpić, więc baaardzo się staram trzymać nerwy na wodzy, choć bywa tak, że nie daję rady i podniosę głos na Kubę:crazy:Też później mam okropne wyrzuty sumienia, na szczęście takie sytuacje nie zdarzają się często. Cóż - jesteśmy tylko ludźmi, czasem po prostu mamy dość, ale to nie znaczy, że nie kochamy naszych dzieciaczków. One to czują i wiedzą o tym, więc głowa do góry ;-)

reklama
Ja mam dziś wybitnie dość tego malego %$%#&*(%#%&**( !!!!!!!!! :wściekła/y::no:
Przeczytalam, ale nie mam sily nic pisac ... ja sie wleke spać, a stary niech walczy ... rozpiescił do granic niemożliwości Młodego to niech teraz stawia go do pionu :dry:
Dobranoc.

Dziękujemy za życzonka Tymon nic a nic nie zasłużył nawet na pół buziaka dziś!

Witam się znów wieczornie;-)
styna zazdroszczę śniegu.Nie to,żebym kochała ten ziąb,ale lubię jak na święta jest biało.
bra,Żelka ja też miewam nerwicę na dzieci (bo z dwójką to jeszcze ciekawiej).Ale trzeba wyluzować,doprowadzić się do stanu używalności i...być ZEN :) Swoją drogą to poziomki ma wesoło :P
mloda cieszę się,że małemu zbladł obrzęk. A przy tej zmiennej pogodzie moja głowa też mi daje o sobie znać :/
karolka ja to bym im chyba nakopała,no!
Kamcia witaj spowrotem :) Jak tam urlopik w Polsce? Już choinkę ubierasz???Pewnie macie sztuczną?
Maja to mieliście ciekawy i głośny dzień :)
Futrzaczku,poziomki zdrówka :)
Hope Jagódź się uspokoiła?Bo w wiadomościach nic nie mówili :P
marzenka cierpliwości i już z góry-udanych chrzcin i przeprowadzki :)
agacio a może już instynkt macierzyński daje o sobie ponownie znać? Zapytaj się Frania czy chce braciszka albo siostrzyczkę :)

A swoją drogą ciekawe jak tam obrona mili?:confused:

witam Was:-)
wymęczona, wykończona.
Jasiek wyssał ze mnie całą energię, pijawka jedna!
dziś o 17.00 do lekarza lecę.
Majeczka mieliście intensywny, interesujący dzień:tak::tak:
Bra, Żelka ja też czasem opadam z sił i mam nerwa na tą małą wredną małpkę!
Agacio już mnie P wkurzył, wiec jak przyjedzie to kopa w tyłek dostanie i tyle:tak: ja jak te zdjęcia oglądam to też mi się brzuszka chce znów:-D:-D
Jolek wyściskaj Igusia:*

Siemka :-)

Joluś- tak tak wstawię jakieś fotki , czekam aż siostra mi je podeśle na meila. Buziaki dla Igorka :*
Majowa- dobrze że ząbek zrobiony :tak: a powiedz jak tam mąż się czuję ?
Marzenka- powodzenia w załatwianiu spraw:tak: ja jak Poziomka też uwielbiam jak się coś dzieje :-)
Żelka, Bra- tak to jest z tymi Naszymi szkrabami :sorry: dużo siły życzę będzie lepiej :*
Kamcia- witaj kochana ! opowiadaj... :-)

obiadek zrobiony , pranko wstawione hmm i dalej laba :-) może mamcia wpadnie na kawkę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry