reklama

Maj 2011

reklama
też bym zjadła coś takiego....
a jak byliśmy w Poznaniu ciocia M postawiła na stole pyszne ciasto z nutella i wiśniami. Chcę wyżulić przepis, ale jak na razie się wykręca i nie chce podzielić swą wiedzą, a pasowałoby mi to ciacho bo bez pieczenia, a ja nie mam piekarnika... Zobaczymy może zmięknie...
Mój kot nieszczęśliwy - brachol pożyczył na wyjazd torbę od laptopa, która od jakiegoś czasu była najukochańszą miejscówką do spania mojej Tośki, więc teraz chodzi smąci i psoci.
Tymek dzisiaj w miarę, właśnie odbywa drugą drzemkę. Darł sie rano nie wiedzieć z jakiego powodu, obojętnie czy byłam blisko czy daleko.
Głowa trochę odpuściła, ale wypłukana dziś z energii byłam i tylko obiad powstał, nawet na spacer nie poszliśmy. Młodemu niezbyt podoba się jeżdżenie w spacerówce. Poczekamy, może sie jednak przekona.

A ja pozeram ciasto bezowe! Pychaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kupilam se dzisiaj :P ma pyszna mase i orzechy i kruchy spod mmmmmmmmmm :-p
Wczoraj jadlam śrubę bezową - cos mnie sotatnio na bezy wzielo hm...

Bylam ostatnio u fryzjera, w tamtym tygodniu.. - bo widze, ze duzo kobitek sie wybiera teraz - ale nie jestem za bardzo zadowolona i jutro rano ide na jakas poprawke.. buuu.. mam ryży czyb! :/

Gratulejszony dla Igusia - 8 miechow WOW!
..i dla Futrzaczkowego Filipka buziak ;* z okazji ukonczenia kolejnego miesiaczka :P

Poza tym napiernicza mnie leb znowu - i takie goraco znowu czuje jakbym miala wybuchnac...

Witajcie,wpadam na chwilkę się przywitać i przesłać buziaki dla Futrzaczkowego 7-miesięczniaka i jolkowego 8-miesięczniaka :***
Właśnie wróciłam z zakupów świątecznych i...mam dość. Jak się okazuje-jeszcze nie wszystko kupione:confused2:No ale to już bliżej jak dalej. Prezenty już prawie w komplecie,żarło na sałatki i inne dania już kupione (oprócz ryb). To już dobrze :)
Ale co mnie zdziwiło:wpadamy do kauflandu żeby zrobić młodemu zapas mleka,a tu zonk-nie ma bebilonu.No to hyc na szybko (bo czas nas gonił) do biedronki. I co?-jedna jedyna pucha:szok:Mój M musi jutro pojeździć i popatrzeć jeszcze gdzies indziej.W szoku jestem.

Poziomka no to wesoło masz z Gabi. A do tego "dzidziuś nie śpi" :) oj wesoło wesoło :)

JaipurJunior widać zna się na dzieciach :):)

Marzenk
a już się nie mogę doczekać zdjęć Matiego i zdjęć gotowego domku ... już nóżkami przebieram, taka niecierpliwa jestem! Jak tam po kolacji z siostrzyczką?Pewnie się nagadać nie mogłyście i jak zareagowała na młodego???

Karolka
lekcji nie było a Wy z Oskarkiem bynajmniej świeżego powietrza załapaliście :)

Młoda dobrze,że Tymkowa dolegliwość znika :) Nie lubi jeździć w spacerówce??? To chyba jest jedyny.

Styna
śnieg?? To sanki i na spacer!

Agacio
to kiedy zaczynasz staranka o następną dzidzię???:)

Żelka "dziadunia"???:hmm: dobrze,że Igi czytać nie umie bo by się obraził :-p

Bra biedactwo ty moje skleroza dopada nie tylko Ciebie. Teściową się nie przejmuj.Nic na się!!

Hope malba, melba..nie możesz wymyślić czegoś normalnego np.bigos :-p albo jak już wymyślasz to tak żebyśmy my od razu mogły spróbować :tak::-p

Persefona cycki strajkują, matki bebilon wykupują :) W Rossmannie popatrzcie :tak:

My jeszcze prezentów nie mamy na święta. Patrzyłam wczoraj w Realu za prezentem dla młodego ale nie dorwałam tego co chciałam. Wczoraj obkupiłam go w ciuszki,ale to na zakupowym opisze:)

Pogoda nam dzisiaj dopisała więc spacer zaliczony, normalnie wiosne czuć było w powietrzu :)
Ale nerwa załapałam wychodząc bo winda nie działała (a ja na 6tym piętrze mieszkam). Akurat sąsiad wchodził i mówił że niby prace konserwacyjne. Tylko kurde dlaczego oni o takich rzeczach nie informują dzień wcześniej?!!!:angry: No nic cofnęliśmy się do domu i jak już młody był ubrany to go przy oknie posadziłam. Po 10minutach sprawdziłam winda działała więc bryknęliśmy na dwór.

Wszystkim zbolałym głowom lepszego stanu życzę :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry