reklama

Maj 2011

reklama
poziomki współczuję, mam nadzieję, że gowa szybko przestanie boleć!

ja jolus tak jak ty śpiąca i chyba po "na wspólnej " pójdę spać. do tego @ chyba mi sie zbliża to mam apetyt jak nigdy. pochłaniam wszystko.
maleństwo juz śpi, oby nocka była spokojna :)

Futrzaczek dla Fifiego też całusy Poziomkowe:-)

Idka obudziła mi się w nocy o 1 i siedziała prawie do 4:eek:... Jestem wysrana:baffled: a tu trzeba jeszcze zakupy,sprzatanie i całe święta przygotować jeju jak ja dam rade:confused2:
Musze iśc do lekarza bo nie chce czymś zarazić zdrowiejących maluchów:no:

no jeszcze nie spie o dziwo:D
basiekk trzeba bylo nie wyrzucac tego mleka, ostatnio na dd tvn pokazywali material o sprzedazy kobiecego mleka w neicie. jedna babka miala w cale butelki plastikowe pomrozone:no: :-) podobno kupuja je przede wszystkim "pakerzy":-D
jajpur co do zabkow sama jestem w szoku idzie nam jeszcze brakujaca jedynka ale cos jej sie nie cce wyjsc a ja chodze jak zombie:baffled:
mloda ja ciacho z nutella kiedys robilam z tego przepisu:Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto z nutellą
i bylo pysiowe:)

Młodzi śpią , mąż się kąpię a ja zaraz po nim bo też padnięta jestem a jeszcze jutro Szymcia sama odprowadzam bo mąż w końcu do pracy idzie.
Byłam na działce - to fajnie fajnie u teściów już wszystko nabiera smaku a u nas na górze jeszcze tyle pracy...

Buziaki i do juterka :-)

Wisienka w ściereczke jak orzechy i tłuczkiem:-D

Załamka,M właśnie mi oznajmił że pojutrze będa i w niedziele maja jeszcze raz jechać:eek: i kiedy on wróci???? czwartek-piątek????

Ostatnia edycja:
Persefona Poziomki Joluś instynkt może i jest, ale drugie dziecko planujemy może za sześć lat;-):tak:
Aina nie wierzę w tego kopa;-):-D
Hope pierwszy raz słyszę o melbie, ale wygląda apetycznie:-)
Młoda Maja Poziomki współczuję bólu głowy...
Persefona szłał zakupów świątecznych czas zacząć my jeszcze nic nie kupiliśmy:no:

A Wy babice tylko o żarciu jak nie melby to bezy, albo ciasta z nutellą serca nie macie,;-) ja nieee mogę słodyczy:no:
U nas Joluś też wiosna:tak: Spacer trwał chyba z dwie godziny:tak:

Nie byłam dziś na aerobiku ale sobie poćwiczyłam w domku:-)

Oglądam na TLS najgorszą matkę świata zapowiada się ciekawie:tak:

Futrzaczku BUZIAKI DLA FILIPKA:***

reklama
poziomka tak własnie robilam ale chyba z godzine tluklam te bogu ducha winne sucharki:-)
oj wspolczuje tej pracy Tojego M. moj P. tez kiedys tak pracowal wiec wiem co to znaczy.
Apropo pracy kierowcow wczoraj bylam u psiapsioly ktora ma termin porodu na dzis a jej maz wlasnie w niemczech, masakra.... Bidulka musi sama sobie wszystko organizowac. Co prawda do szpitala ma isc w poniedzialek i moze Milosz do tego czasu wroci ale przeciez w kazdej chwili moze ja zlapac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry