• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Hope:szok: to Ci się narobiło:(

Poziomka
a ja właśnie kuchnię ogarnęłam. Pomyłam szafki i nawet zajrzałam tam gdzie dawno nie zaglądałam i pomyłam. Zostało mi umyć okno i przeprać dywan (ale to oczywiście nie dziś, a może i dziś ale nie o tej porze :-D

Kamcia śliczny avatar.

Styna to pewnie kolejny kryzys rozwojowy, albo atmosfera przedświąteczna jej się udzieliła :-)

Poziomki jak ja Cię podziwiam! Wszystko posprzatane, zrobione!:-)
Futrzaczku duzo, duzo zdrówka dla chłopaków:)
Joluś napisałam do Majeczki jak odpisze dam znać.
Bassiek gratuluje zębolka:)
Hope widzę masz niezbyt kolorowo;/

u nas od wczoraj też oponki nie są łyse. Wyszła dolna jedyneczka:) Wróciła właścicielka mieszkania, które wynajmujemy i trzeba szukac innego:-( załamałam sie... P już mówi o Toronto. Na dworze pieknie, biało, świątecznie. Ja nie mam humoru, dzis jade kupić choinkę z Johnym i moja Mama, P w piątek rano będzie.
miłego dnia;-)

Witam sie szybciuko i uciekam do garów póki młody śpi:tak: dziś jeszcze jakieś zakupy pojedziemy zrobić a babcia z Frankiem zostanie:-)

Ainka fajnie że oponki już nie są łyse, gratulujemy ząbka:-)

Dziewczyny przepraszamza nieobecnośc ale nie daje rady, grypa jelitowa dopadła mnie, a w domu przed świętami sajgon:-( nawet nie wiemkiedy coś zrobię,ozakupach nie wspomnę. Chyba że pampers na zadek a torebka foliowa przy gębię,jest masakrycznie .
Pozdrawiam i uciekam

witam...
jakoś nijako się dzisiaj czuję...
dzieci od rana się rozchodza w swoje strony ... a ja latam raz do jednej raz do drugiej..
idę wypić kawę :-)
to chyba najlepsze rozwiązanie :-p

Paula, zdrówka życzę.
Aina, gratuluję zębolka.

Ja chyba pierwszy raz w życiu urodziny robię, bo w moim nieszczęściu narodzin dzień przed wigilią zawsze taki huk roboty, że połowa rodziny nie pamięta, a ja sama też niespecjalnie mam ochotę na świętowanie. Ale w tym roku nie wszyscy przyjdą do nas w święta, więc się chociaż dzień przed wigilią spotkamy. Zobaczymy jak to wyjdzie. A nie chce mi się jak nie wiem co:-)

reklama
Witam się i ja

Gratulejszon zębolka dla Dżonego :D Ainko :tak:
Madzik no pore urodzinową sobie wybrałaś specyficzną :) chociaż i tak się wszystko przygotowuje na święta to przynajmniej z żarełkiem mniej roboty jest :P
poziomki jesteś bohaterem w swoim domu :-D:-D:-D:-D podziwiam i respecta za siły witalne i w ogóle za ten ciepły optymizm który wprowadzasz swoją osobą ... dziękuje :tak:
hope to nieciekawie się porobiło przedświątecznie, oby Wszystko się rozwiązało po Twojej myśli.
Paula bidulo, jak najszybszego powrotu do zdrowia życze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry