• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

hej kochane :)
aina gratuluje ząbka :) zastanawiam sie, czy mojej kiedys wyjdą ;)
marzena, super, że chrzciny udane :) podziwiam , że takie u was zamieszanie i jeszcze wigilię u siebie robicie, ja bym sie nie zdecydowala.
hope, to nieciekawie . trzymaj się kochana mam nadzieję, że jednak nastrój w święta będzie dobry.
maju super, że jesteście juz na miejscu :)

zdrówka dla naszych chorusiów :**

my dzis rano na wizycie u pediatry, ale mała na szczęście zdrowa, tylko ten nieszczęsny katarek.
troche była marudna, teraz spi więc robie sobie wykwintny obiad... makaron z jajkiem ;)
narazie lecę, papa :)

ojej ale marudna dzis ta moja fruzia. obudziła sie z płaczem :( czyli dalsza część dnia , jak poprzednia, na rękach. kręgosłup mi siada powolutku. cieżarek słodki, ale wciąż ciężarek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
Wybaczcie, nie wyrabiam się. Odkąd Mały łazi wszędzie i nie usiedzi chwili, po prostu masakra. Już zwalił na siebie stojak od wanienki, fiknął za łóżko, że tylko nogami w górze machał, więc nie spuszczam go już z oka.
Materiały zakupiliśmy, a po świętach rusza remont, niestety przez majstra się przesunęło, ale z 2ej strony to dobrze, bo już nie wyrabiamy.
Gratuluję nowych ząbków!
U nas też idą nowe, dziś nocka nieprzespana a w dzień maruda straszna.

Buziaki dla okrągłomiesiaczków :-)

Moje chłopaki śpią ja też spałam ale się obudziłam :eek: nie wiem po co :-D no ale jak już to weszłam:-)

Marzenka- no to super że chrzciny udane i że tak ładnie wszystko ogarniasz :tak:i co kupiliście te sprzęty?

Witajcie kochane!!

Jestesmy na miesjcu, bylo w miare szybko,
Pola w polowie drogi probowala nas wykonczyc, ale potem byla prawie calkiem ZEN :))

Nie nadrabiam bo zamieszania jak to zwykle po przyjezdzie, i net przerywa..
Ale widze, za nowe zabki sie posypaly! I moj Jasiek ma zebola - jackaaa!! Gratulujemy wszystkim :))
Wszystkie mamy widze tez, ze w ferworze przygotowan swiatecznych - powodzenia i do 'zobaczenia' na Wigilii - musze luknac na czym i o ktorej stanelo..
:***

Hej ja na chwilkę:)
W robocie nie dałam rady wejść.
Marti obok mnie w bujaczku, ja w międzyczasie sprzątam kuchnię:-D
Poziomki popieram Żelkę jesteś miszczem organizacji:tak::tak:, jak czasem narzekam , ze mam full roboty bo praca, dziecko, mąż ,dom to w mojej głowie zapala się lampka "Co ma powiedzieć Poziomka" i od razu przestaję narzekać :-D

Ainka to Martynka przybija Jasiowi piątkę, fajnie im się udało z tymi ząbkami, gratki dla Jasieńka:tak:
Hope tulę mocno, mam nadzieję, ze wszystko się rozwiąże:)
Majeczko super, że dojechaliście szczęśliwie
Bra jak to dobrze, ze Lenusia zdrowa:tak:

Dobra zmykam do Kluseczki! Widzimy się na wigilii :tak:

Aina gratulacje dla Jasia, w koncu bedzie mogl gryzc... :-p
Maja super ze dotarliscie w miare szbko i sprawnie na miej´sce...
Ypra poplakalam sie ze smiechu, jak maly spadl za lozko i tylko nogami w gorze machal...:-D (wiem pewnie smiesznie nie bylo...)

A my dzis zrobilismy w koncu zakupy na swieta teraz czas zaczac gotowac, tylko nie wiem kiedy co...

O matko już drugi dzień próbuje coś napisać ale niestety jak juz przeczytam co tam u Was słychać to Oliwierek od razu sie budzi i nici z napisania czegokolwiek. Więc suma sumarum juz nie wiem co komu miałam napisać.

gratuluję nowych ząbków i życzę zdrówka okrągłomiesięczniaczkom!!

A co u nas niestety ale Katarek Oliwierka nie minął i na dodatek zaczął strasznie kaszleć. W poniedziałek i dzisiaj byliśmy u lekarza, całe szczęście osłuchowo jest ok, przepisał nam bactrim i cos na ten katarek jakieś krople do wyrobienia i syrop do picia na noc, żeby mu się lepiej spało. Nie wiem gdzie sie biedaczek tak przeziębił nigdzie z nim nie łaziłam tylko na spacery.
W niedziele ogarnęłam chatkę ale na nowo jest to samo więc stwierdziłam, że posprzątam tak na tip top w piątek. Choineczka juz stoi tylko brakuje przedłużacza więc lampki się nie palą:-(.
Buziaczki!!

Poziomki to prawie jak lodziarz tylko z mięsem
Wisienko Nadinka już może pięknie chrupać
Marzenka cieszę się, że chrzciny udane, powoli a napewno wszyscy się zaaklimatyzujecie i ogarniesz kartony
Maja cieszę się, że szczęśliwie dotarliście, a jak Polcia w nowym miejscu?
Alex zdrówka dla Olinka:****

Ale mnie bark napierdziela cały dzień:confused2:

Mały się obudził buuuuuuuu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry