• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2011

reklama
Karolq mojemu sąsiadowi w Szwecji cyknęło i dostał mandacik tu do domku:)

Poziomka
czasami trzeba trochę więcej uwagi poświęcić dzieciom!! Ostatnio boję się zostawiać młodego z tatusiem!!!

Tymek u rodziców od 13, a my zdychamy. Zrobiłam ciasto z nitella ale chyba go dziś już nie skonsumujemy tylko na jutro zostanie.
Misiulek nie spał w nocy, płakał i trzymał sie mnie jak mała małpka. Moja mama twierdzi, że jest wystraszony naszym chorowaniem i kaszleniem. Zaczyna troche skrzypieć więc i pewnie on coś od nas podłapał. Bidulek
Kot mi tu sie denerwuje bo już pierwsze strzały słyszy, a dostała tabsy na uspokojnenie - zobaczymy czy pomogą.
U nas dziś impreza w łóżku.

Wszystkim balującym i nie tylko udanej zabawy sylwestrowej.
Na Nowy Rok dużo zdrówka i pociechy z bobasów. :-D

My spadamy po młodego i szykujemy sie nyny. Może dziś się troszkę zdrzemnę w nocy.

Ja tylko na chwilkę przed kąpielą młodzieży się zgłaszam :) Miłej imprezy sylwestrowej życzę wszytskim. My mamy "Mikołajka" i "Zabójczą Kolację" do obejrzenia i mamy nadzieję że nie będzie wiele huku coby się dzieć nie obudził. Zakupów nie robiłam - wyjęłam po prostu z zamrażarki ciasto świąteczne i mam pełen stół.
jolek - buziak dla Igorka, a w ogóle ja tez przed chwilą zmywałam smalec :)

Cześć laski :-)

Nie czytam dzisiaj nic bo szykowałyśmy caly dzień z siostrą imprezę, a zaraz pędzę malować paznokcie i w tany po salonie:-)

Mateuszkowi tylko składam życzenia sukcesów w nauce i radości z życia Matusia przekaż:***** tort bombowy:)

Wszystkim Wasm życzę szampańskiej zabawy do białego rana a jutro ZEN dzieciaków, coby mamy wypoczeły!:-)

Witam się sylwestrowo!

Przepraszam,za tak długą nieobecność, dużo rzeczy spadło nam na głowę.
Ale już jestem i się nigdzie nie wybieram! Bardzo się stęskniłam, znaleźliśmy dzis wreszcie mieszkanie i do pazdziernika jestesmy w Szczecinie, a pozniej????
Jas ma dzis temperaturę 38,6 także marudzi biedaczek. Jest strasznie słaby.
Sciskam Was wszystkie i życzę,żeby Nowy 2012 był o niebo lepszy niż 2011.
Jutro się odezwe:*

reklama
ainka zdrówka dla Jasieńka :*

Kochane bawcie się dobrze :) Mój Maluch się uśpił i śpi...ciekawe kiedy się obudzi. Zmykam pomóc teściowej w szykowaniu na stół. Dziś samopoczucie już ciut lepsze, więc może znośny będzie ten sylwester. Zmykam, może wpadnę trochę później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry