reklama

Maj 2011

Witamy się noworocznie :-)

Krzys się bawi, ale ciągle mamę pośpiesza by do niego dołączyła :-D

Żelka gratulacje, wspaniałe osiagnięcia,
Futrzaczku wspaniały prezent,
Aniu86 współczuję i niestety zgadzam się z dziewczynami. Musisz sie usamodzielnić finansowo i skupic na sonie i dziecku.
Gratuluje nowych ząbków! U nas też już pojawił się trzeci- górna jedynka a druga już też powoli się ujawnia ;-)
Buziaki dla okrągłomiesięczniaków :-)
U nas Krzys sie zbudził o 23:52 zjadł cyca i podziwiał fajerwerki. O dziwo mu się podobało, a bałam się bo nawet na odkurzacz płacze. Przed północą budził się pary razy przez petardy.

No i juz lamentuje, mój łobuziak mały ;)

reklama
Cześć kochane moje wszystkie w Nowym Roku.

Wszystkiego najlepszego dla Was!

Pamiętacie mnie jeszcze?

Ja żyję ostatnio w jakimś odrealnieniu... I taaaak mi błogo :zawstydzona/y:

Sylwester był dość udany ale jak dla mnie to za szybko się wszyscy rozeszli.

Zdobiłam dzisiaj akcję życia. Albo raczej ona mnie zrobiła. Na gorąco. W dużym dzbanku zalałam herbatę wrzątkiem oczywiście i sekundę później jak odkładałam czajnik ten dzbanek strzelił i cała zawartość chlusnęła na blat, na kuchnię i ... na moje uda. Nie byłam sama na parterze bo w salonie siedział nasz kumpel i na mój okrzyk bólu przyleciał mnie ratować a ja przy nim ... wyskakiwałam w biegu z dżinsów!!! :szok::szok::szok: Nigdy nie sądziłam, że tak szybko rozbiorę się przy obcym facecie do stringów :rofl2::rofl2::rofl2: Teraz mam szramy na wew. stronie uda jednego. A on będzie miał koszmary :-D

Idę pooglądać tw i pobyczyć się jeszcze zanim kumpel pojedzie do domu i znów zostaniemy sami na hektarach :-)

Witam się z pracy,
strasznie ciężko było mi dziś zostawić Zochnę. Niania mówiła, ze robiła wielkie, zdziwione oczy, gdy się obudziła i ją zobaczyła. Boję się, że odbije się to na nockach, bo wszystko tak odreagowuje:baffled:. Jeszcze 1,5 godziny i bedę w domu - nie mogę się doczekać!!!
Z nerwów prawie nie spałam, a teraz mam oczy na zapałki...
Ale nic - byle do piątku!
Na razie tyle, bo praca czeka...

Cześć Kobietki. Igor drzemie sobie więc postaram się chwilę z Wami posiedzieć:)

Sylwia a chociaż smaczny był ten ząb?? moja znajoma kiedyś jedząc kisiel straciła zębula!

Młoda zdrówka dla Was:)

Maja o dziwo guza Igor nie ma.

Styna widzę,że Twój tak samo pilnuje dziecka jak mój!!!!

Alex gratuluję kolejnego ząbka:)

Madzik kochana tulam Cię mocno. Tulam Wszystkie które od dzisiaj do pracy wróciły - Salsera , Lepi !!

Matusia co z Ciebie za matka ;-)biedny Mati pewnie nieprzygotowany do szkoły chodzi :-p

Żelka
zdolnego masz synka:) Gratulacje:)

Agnieszka a czemu oni tam leżeli i jak to wyszło ,że Ty ich znalazłaś???

Ania strasznie Ci współczuję. Nie będę się więcej mądrzyć bo znasz moje zdanie!
Buziak dla słodkiego Dareczka na kolejny okrągły miesiąc :*

Ewcia witaj słońce. Spóźniony buziak dla Mikiego :*

Milla dzielną masz córcie. Buziak dla niej na kolejny okrągły miesiąc:*

Basiekk to znaczy,że cycowy rok będziecie z Marti miały :-D :*

Futrzaczku no to mąż się super postarał:):)
Gratuluję Filipkowego ząbka :)

Bra to lada moment i u Was się zębule wyklują :)

Hope wspominałaś coś o ślubie i dacie 12.12.2012 - czy próbujesz nam coś powiedzieć :-p Mamy czuć się zaproszone :)

Ypra
gratuluję kolejnego ząbka:)

Wy tu o zębach a mnie ta moja nieszczęsna ósemka tak napitala, już mi nic nie pomaga poza przeciwbólowymi prochami. Kurde boję się że ona mnie zmusza do wyrwania..ale wyrwanie jej jest równoznaczne z zakończeniem karmienia cycem :(
Ciepło dziś u nas +12 na termometrze ale pada więc chyba nici ze spaceru. Rozmawiałam dziś z szefem i przedłuża mi umowę do końca roku więc czekam na odpowiedni świstek i będę się starała o dodatek wychowawczy :)

Marzenka no to współczuję, kolega pewnie zadowolony z widoków tylko ciekawe co na to mąż ???:tak:

Wisienka, Paula
buziaki dla Waszych maluchów z okazji ukończenia kolejnego miesiąca :*:*

Ostatnia edycja:
Witajcie. U nas ciężka nocka. Młody nie mógł zasnąć, a gdy już chciał zasnąc,to gryzł niemiłosiernie pieluchę i płakał co chwilę:confused2:Znak,że zęby idą,ale ciekawe iedy się przebiją,bo nocki ciężkie...
Poza tym wczoraj zmarł mój wuja i w środę idę na pogrzeb:-(A jutro mamy kolędę:baffled: U nas cieplo,ale pada.
paula,86ania86,mila,wisienka buziaki dla waszych dzieciaków :**
lepi dzień szybko zleci,a ty niedługo będziesz z małą
marzena dobrze,że nie skończyło się to gorzej.A przyjaciel zamiast koszmarów może miec inne sny:-p:-D
sylwia ja kiedyś tez zjadłam,ale kawałek zęba
madzik powodzenia w pracy,oby dzionek szybko zlecial
jolek cieszę się,że będziesz dłużej z Igorkiem:-).I oby ten ząb przestał dokuczać
Futrzaczku o facet ma gust:tak:
86ania86 wspólczuję sytuacji z mężem.Alkohol to paskudna rzecz.Nie nawidzę pijaków i przepraszam,że to mówię,ale mam złe doświadczenia.I jeśli użył takich słów,to ciężko zapomnieć..:no:.
ewcia witaj słonko i zaglądaj tu częściej :-)
Żelka gratuluję wspaniałego osiągniecia:tak:

Jeszcze 15 minut i palę motor :-D
Hope ja podobnie jak Jolek zwróciłam uwagę na Twoje napomknięcie o ślubie i fajnej dacie 12.12.2012:-D. A może wtedy będzie data Waszego ślubu z Marzeną :-D. A tak na poważnie to wybaczcie, ale mózg mi się lasuje od cyferek w pracy i musiałam odreagować wyobrażając sobie Was dwie na ślubnym kobiercu:-D

Lepi i Ty dzisiaj też w pracy, tulę, straszne to. Wiecie co , a może się zbierzemy i nakopiemy politykom do tyłka za tak krótki urlop macierzyński?? ;-)Choć pewnie i tak nic by to nie dało. Jak to dobrze, że w tym tygodniu jest tylko 4 pracujące dni.
Jolek szacuneczek kobitko za długość postów i tule z powodu bólu ósemki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry