reklama

Maj 2011

Aniu przyslij mu tego Twojego to jak mu nakopie do d...y to sie pozbiera... :angry: nie wiem sama co radzic, ale tak jak pisze Jolek, teraz wyzywa a pozniej podniesie reke (wiem cos o tym bo sama bylam w takim zwiazku, ale szybko go skonczylam jak zaczely sie grubsze afery, reke podniosl raz ale nie trafil... reszte mozecie sobie dopisac).Trzymaj sie kochanie i nie poddawaj sie dla Darusia...

reklama
Mi się też zaczynał podobny związek ale szybko to ucięłam...za to przez 19lat żyłam z podobnym człowiekiem. Mój ojciec robił i robi tak samo. Nie wiem dlaczego moja matka z nim siedzi do tej pory!

Dla przykładu moja babcia żyła z moim dziadkiem alkocholikiem i męczyła dzieci bo "ratowała rodzine" będąc niezależną:eek:
Jolek bo rozwód to wstyd...my jesteśmy juz inaczej wychowane:tak:

Na temat chorego związku moge książkę napisać.....

Sama się uwolniłam z podobnego związku, bez szacunku i bez przyszłości. Tacy ludzie się nie zmieniają. Strach jest zrozumiały ale w życiu wszystkie najważniejsze decyzje wiążą się ze strachem.

Data na ślub niezła, kto wie, kto wie :-p

Jolek wyrwij zęba, kilka dni odciągaj mleko w godzinach karmienia i możesz cyckać dalej. Poza tym są antybiotyki dla kobiet karmiących, podobnie jak środki znieczulające, mamy XXI wiek :sorry:

Hope dentystka mi powiedziała,że jest tylko jeden antybiotyk i on się nie nadaje, nie ma innego zamiennika:( Myślisz,że po tygodniu przerwy Igor jeszcze będzie chciał cyca?

Myślę kochana, że powinnaś dentystkę zmienić. Możesz brać Augmentin, Zinnatt, Cefalosporyny, Penicyliny, Makrolidy ja sama brałam ten pierwszy i w ciąży i w trakcie porodu. Problemem będzie środek przeciwbólowy, ketanol itp. silne leki. Jeśli Igorito przez ten czas dostanie zastępczo mleko z kubeczka a nie smoka, powinien rzucić się na cyca z radością. A jeśli nawet nie to trudno, przynajmniej odstawienie będziesz miała z głowy. Niemniej paracetamol zamiast ketanolu i nawet odstawiać nie będzie trzeba.

Ale co się nacierpisz to swoje, niestety po wyrwaniu boli i nie ma na to rady. Ale teraz też cię boli, po co się męczyć kolejne tygodnie. Dawno miałabyś z głowy.

Aniu przyjaciół można zdobyć nowych, wystarczy otworzyć się na ludzi i nie odmawiać pomocy. Niestety twój mąż jest świadomy, że jesteś sama i wylękniona i będzie to wykorzystywał już zawsze.

Ostatnia edycja:
Augmentin to i ja brałam w ciąży na zapalenie oskrzeli,ale czy to mi coś da na stan zapalny zęba!! Odstawianie od cyca będę miała z głowy-ale ja nie chcę go jeszcze odstawiać, nie jestem na to gotowa:(

Nic mi się nie chce... Mam nadzieje że Tymek w końcu pośpi. Dzisiaj w nocy zrobiłam go w konia. JA się kładłam z moim hipo spać. Młody zaczął się budzić jak ostatnio miewa w zwyczaju od 1 co 40-60minut. Wystarczy wziąć go na chwilę na ręce, przytulić i po krzyku. Odłożony śpi sobie dalej. Brak reakcji z naszej strony powoduje rozbudzenie i totalne darcie. Po 4 zazwyczaj już śpi do 6 i budzi się na cycusia. Jednak kto lubi wyskakiwać ciągle z łóżka. Przy drugim podejściu hipo już był tylko delikatnie ciepły ( mój termofor w skórze hipopotama) więc ja młodego na ręce i do łóżeczka a obok hipo. Młody tak przespał do cycusia. Chyba mu się wydawało, że śpi ze mną...

Taka padnięta jestem przez to choróbsko a dodatkowo dostałam @. tylko jakaś taka podejrzana bo już 4 dzień leje się ze mnie prawie tak jak po porodzie. Może to od gorączki czy cuś...

O 'złych' związkach się nie wypowiem za wiele bo miałam tylko okazje patrzeć na takie - na szczęście z daleka. Zawsze jednak się zastanawiałam, dlaczego te kobiety nie podjęły próby zmiany takiej sytuacji. Pewnie właśnie to strach przed zmianą - lepiej żyć ze znanym wrogiem, czy jakoś to tak było...

A do odstawiania cyca... Też nie jestem gotowa i te dwa razy rano jakoś mi mało, ale z drugiej strony jaki ja mam już luz w ciągu dnia, że nie muszę myśleć ciągle o wyskakiwaniu z cyca, o przeciekających wkładkach itp itd...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry