reklama

Maj 2011

Witam Was laseczki,
Strasznie za Wami tesknilam.
Ale niestety nie mialam jak zagladac.... Najpierw reamanenty, kontrole, uff na szczescie juz po wszystkim wszystko jest ok:)Potem wymiana lapka bo popsula nam sie juz doszczetnie ladowarka i nie dalo sie z niego korzystac... A ze juz swoje lata mial i narazie nie chcielismy go naprawiac to pozwolilismy sobie na nowego:D
Juz teraz postaram sie byc na biezaco.
U Nas po staremu. Nadii ida kolejne dwa zeby dolne dwojki, takze w nocy wstajemy po kilka razy. Cos nie bardzo chce mi raczkowac... Podnosi sie na brzuchu i zaraz upada i strasznie ja to zlosci zdecydowanie woli wszystko co na dwoch nogach wspinac sie w lozeczku, chodzic jak ja sie trzyma za raczki, skakac jak sie trzyma pod paszki. Mam nadzieje ze sie wezmie za to raczkowanie bo jak tak dalej pojdzie to szybciej zacznie chodzic...:-) a przeciez raczkowanie to wazny etap w rozwoju dziecka... Mowi mama baba ale najczesciej tata i ej ty:) no i jeszcze jakies mniej zrozumiale zbitki sylab
przepraszam ze tak w jednym watku wszystko.
A co tam u Was?
Tak z grubsza poczytalam ogarnelam watek filipkowy ide poogladac fotki jak mala pozwoli:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nadal w robocie:) Dziś do 18 kwitnę:( Jak przyjdę to tylko Lulka wykąpać i haśku pójdzie. Ale co zrobić, takie życie matki pracującej:)
Majowa, trzymam kciuki za wyniki rezonansu, może to jednak nie SM, a coś co można łatwiej leczyć. Oby wieści były dobre. Uściski dla Waszej trójki i duużo siły!

Buziaczki dla Majki i Lenonka!! :**

Majowa - no dobrze, ze w domkiu jestescie! M na pewno bedzie razniej ;)

Przepraszam to tyle.. zdazylam sobie obiadek ugotowac i zjesc, i mala sie budzi powoli.. bo kolo 16 zasnela..
Na zimowym, snieznym :)) spacerku cos krotko dzis w poludnie pospala, ale mam nadzieje, ze po 20tej juz bedzie spac - tak jak wczoraj. (..aleeee pobudka na nocne szalenstwo byla miedzy 1 a 2 :szok:) ehhh...

Kamcia no to zajadaj to dla Twojego dobra:tak:
Sylwia jak będziesz miała możliwość to skrobnij jak Ci się tam pracuje, oponek nabieram die garście, ale super opiekunka! :szok:
Futrzaczku za badzo się nie zagłębiałam w porządki z grubsze tylko:-)
Majowa super że mężulek w domu, oby wyniki były pomyślne i trzymam kciuki żeby to nie SM było a coś co raz dwa wyleczą!:tak: Zdlolą gadułę kochaniutka posiadasz Brawo!:-)
Jaipur intensywnie dzień Wam miną super!:tak:
Wisienka teraz jak już wszystko ogranięte w firmie i masz nowego lapka to pisać tu proszę często:-)
Madzik tulaski!
Maja co tam zajadałaś dobrego?

Młody śpi u taty na rękach:-) tata ogląda TV a mi się nudzi więc zajrzałam:-)

majowa mamusia ja jestem pełna nadziei co do Twojego M, a może to jakiś zator tętnicy szyjnej z tyłu głowy. Mój teść tak miał. rezonans wiele wyjaśni. trzymam kciuki. cieszę się że jesteście razem w domu.

Dzieci śpią :-)

Wisienka- fajnie że tam z firmą wszystko dobrze wyszło :tak: i nowy lapek o ho ho to teraz musisz z Nami więcej pisać :*

co jest laseczki gdzie Wy jesteście hmmm ????

reklama
Cześć Kochane:-)
Litości nie macie i skrobiecie ile wlezie,widać że pogody nie ma:-D
Dopiero mam sekunde oddechu:baffled: cały czas coś do zrobienia,załatwienia bo ta moja sierota nic sama nie zrobi...:no: Powinnam się facetem urodzić:-p
Cud zstąpił na nasz tv i po 3 godz meki Pan Fachowiec ustawił nam satelite:-D
Jestem padnięta małe śpią lepiej ale i tak przebudzają się cały czas:no: Lele ma prawie lewą górną jedynkę na wierzchu :-D Dudu ma czerwone spuchniete dziąsełka...
Za to próby raczkowania coraz to sprawniejsze:-)
Na dworzu zimno,wychodzić sie nie chce...:no:

Buziole dla wszystkich okrąglaczków i duuuużo zdrówka dla chorych:**

Majowa dobrze że jesteście już w domku razem:) Oby teraz było tylko lepiej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry