reklama

Maj 2011

reklama
Oj,Wy to zawsze człowiekowi humor poprawicie:-D
Właśnie wziełam gorącą kapiel bo nie mogłam sie rozgrzać
M leży w wyże i "umiera" bo go mdli...i weź tu takiego traktuj jak dorosłego...

hej...buziaki dla Majeczki, Lenonka i Jasia
żelka...wsłasnie miałam Cię pytać o Twoje piersi....zrobiło ci się zapalenie?:szok:ja w tym miesiącu miałam już z 5 razy zastój, raz w jednej , raz w drugiej i dzis znów!!!!:wściekła/y:- juz mam tego dosyć :-(

kamcia....wracaj szybko do zdrówka!!!
styna....o kurcze:no: - nie mam pomysłu co zrobic
mila...ja tez sie przejmowałam tymi szczebelkami - bo młody wciąz uderzał głowa o nie....i w końcu zmieniłam łóżko na turystyczne ;-)
majowa.....super, że mąż w domu - pewnie się strasznie stęsknił za synem, no i syn za tatą

a młody się dziś wybudza już chyba 5 raz :szok: choć ostatnie dwa wieczory minęly nam bez wybudzania się. To chyba nadmiar wrażeń bo byliśmy dziś pobroić u kolegi :-D
Wyleciała nam popołudniowa drzemka, bo mały nie dał się uspić, więc położyłam go dziś wczesniej na noc - tak ok. 18.30 i chyba czeka mnie cięzka noc jak młody w środku nocy stwierdzi, ze już się wyspał ;-)

Ale Wy dzisiaj naklepałyście :szok:

Ania nie przejmuj się wszystko w swoim czasie:)Widzisz mój Igi najstarszy a dopiero od dwóch tygodni raczkuje.

Żelka
dwójki dalej na wykluciu :( A od czego to uczulenie - obstawiasz coś??

Styna współczuję zepsutego wózka.Wydumałaś coś??

Marzena a Ty jeszcze malujesz???? I co z tą pracą,wracasz w poniedziałek??

Sylwia Ty też do roboty idziesz:szok:

Majowa super,że M już w domu. Trzymam kciuki za szybkie rozpoznanie tego cholerstwa!!!

Wisienko no to teraz obowiązkowo codziennie masz być na BB. Stęskniłam się za Tobą:)

Madzik a czemu tak długo w robocie siedziałaś??

Paulina buziak dla Jasia na 9 miesięcy:*

Futrzaczku
używam tego samego jedwabiu :):)

Poziomka zabrałaś swojemu M jaja??:-D Może on zaciążył skoro marzy mu się jeszcze dzidzia :-D:rofl2:

Gag czyżby odwiedzinki u Prezesa:-D
Oby młody dał Ci pospać :)

Sorki że mnie tak mało,ale Igor marudny, do tego zapitala po chacie jak nakręcony a ja go muszę pilnować,żeby sobie AŁA nie zrobił,albo żeby mu pies nic nie zrobił,bo jakoś mu nie ufam. DO tego załatwiam sprawy papierkowe żeby dostać kasę za wychowawczy.Dziś miałam okazję pomieszkać w ZUSie:/ Jutro też mnie raczej w dzień nie będzie.

Paulinka i dla Jaśka wielki buziak!
Poziomka mój M. taki sam jak twój, beze mnie by chyba zginął!
Ania mój Oli też jeszcze nie raczkuje i sam nie wstaje chociaż próbuje ale mu nie wychodzi potrzebuje jeszcze mojej pomocy.
Majowa super, że M. juz w domku!

My dzisiaj zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacer!
Synuś śpi od dwóch godzin i jeszcze ani razu sie nie wybudził, no jestem w szoku bo zawsze po godzinie sie wybudzał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry