reklama

Maj 2011

Małe wychodzą z siebie:no:,może w końcu usną
Jolek żeby mi się coś tan majtało:eek::-D nieeee
No tak ma mdłości zachcianki i brzuszek mu się zaokrągla:-D Jeju facet w ciąży to gorzej niż 20 ciężarnych kobiet:-D

reklama
hej laseczki nakrzyczałam na P że nie umie nic naprawić powiedziałam co trzeba zrobić no i dało się wózek naprawić, a na przyszłość muszę pamiętać aby do podnoszenia oparcia naciskać uchwyt:zawstydzona/y: to mogło się do awarii przyczynić:zawstydzona/y:
Wisienka witaj z powrotem
Aniu dziewczyny mają racje jedwab z Biosilk jest super ale faktycznie tylko na końce bo bardzo natłuszcza. Są też specjalne spray szampony i odżywki do włosów narażonych na wysokie temperatury.
Poziomki to może kolejne bliźniaki w drodze teraz chyba kolej na płeć męską:-D:-D:-D
Wiecie co ja małą nauczyłam że zawsze po kąpieli idzie spać i działa oprócz trzech dni buntu który stłumiłam w zalążku (obudziłam ją o 7 rano i kazałam się bawić:sorry:) to zasypia zawsze o 20 jak pije kaszkę.

majowa fajnie ze mąż w domu..oby wyniki były pozytywne dla was :*

wisienko ... może mieć tak jak moja Viki że zaczęła chodzic a póniej raczkować :tak: i raczkowała sobie do zabawy , lub jak jej było tylko wygodnie :-p

witaj poziomki , fajnie że u was wsyztsko ok :-)

ania86 koniecznie kub sobie jedwab do włosów lub MASECZKĘ z fructisa:tak: albo też jest dobra z oriflame taka jest w żółtym pudełku - nawet nie wiem czy nie lepsza :-p no i musisz co jakiś czas podcinać końcówki.. ale nie za dużo..:-) poprawisz wygląd i kondycję włosa ;-)

Lenka buziaczki
Majusia również :*
i Paulina dla Twojego smyka :*

styna fajnie że wózek naprawiony :-)

miałam wpaść tu na dłużej,ale jakoś nie wychodzi, bo senna się zrobiłam

u nas dla odmiany po wizycie kolegi jest spanko i spanko, od 20 spanko nocne, przebudził się juniorek tak z godzinę temu ale zanim zdążyłam wstać to ojciec go uśpił smokiem.A mama chciała już cycować:-D

ania "jedwab" do włosów to tak naprawdę silikon, który sprawia ,że włosy są bardziej miękkie i lśnią.Ale nie zregeneruje Ci to włosa.Bo działa wyłącznie na powierzchnię i do umycia.Lepiej kup maseczkę Wax, najlepiej w aptece, bo są imitacje w drogeriach.

Kamcia a Ty już lepiej się czujesz?

poziomki niezmiennie Cię podziwiam:tak:
styna wszystko się da , tylko trzeba zmotywować;-)

Ostatnia edycja:
Odpowiem tylko, resztę nadrobie jutro.
Uczulenie nie mam pojecia na co ... prawdopodobnie kontaktowe - bo tylko buzka zsypana i zaostrza się tylko czasami, w porozumieniu z doktorką odstawiliśmy poki co gluten i jaja :(
A moje cycochy no cóż postanowiły się pobuntować ... mam obkładać kapuchą bo póki działa to nie chce brać antybiotyku.
Tak mama miała 6 operacji na noge i daje jarcoli papierochy (a ma problemy zkrażeniem i zakrzepice zyl glebokich) nie oszczedza się i całymi dniami gdzieś lata ... no nie mam siły do tej kobiety ... a potem z miną wielkiej męczennicy że ja jej nic a nic nie pomagam ...:crazy:
Do juterka dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry