reklama

Maj 2011

reklama
jestem i ja.
Maly buszuje pod nogami i próbuje mi kompa wylaczyc... :sorry:

Ja tez lubie ledzinsy i dresiki, nic nie uciska nie pije... moglabym tak caly czas chodzic, tylko ze do szkoly to trzeba czasem jak ludź wygladac... :tak:

Kto co ma slodkiego niech podrzuci bo mnie sie strasznie chce.... :laugh2:

A i uwazac mi tam na tych polskich drogach jak jezdzicie, bez szalenstw, malowania sie, czesania i patrzec prosze na pieszych :laugh2::laugh2::laugh2:
ide do sklepu bo widze ze zadna nie chce czekolady podelac...:-(

Agacio kumate :-D:-D ale wy już stare i brzydkie jesteście :-p:-D

Legginsy, jak zobaczyłam swoje zdjęcia z podstawówki w legginsach opinających cip... i za krótką koszulkę to wyklęłam je na zawsze :-D:-D Dramat w biały dzień :-D

No dobra, mam jedną parę ale do tuniki i mają kieszenie i szlufki, prawie jak spodnie :-p Dresy za to uwielbiam, kupiłam ostatnio na Alle boską bluzę i się nią jaram codziennie jak mi tylko w oko wpadnie :-D

Mam coś z głową, wiem :sorry:

Ale dzidzię znalazłam :-D
http://funnyhot.net/pics/crazy-babies/crazy-baby1.jpg

Dzień doberek ja tylko na minutę bo cały dzień mnie nie było i teraz trzeba zakupy porozpakowywać i obiad wstawić. Wpadłam tylko przekazać wiadomość od Bubbles i powiedzieć że moje dziecko przegryzło sobie wargę i nie chce nic jeść przez to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wpadne później

Bra nie przewróciła się poprostu sobie przegryzła przez przypadek, nawet nie wiem kiedy. Zauważyłam przez przypadek jak jej smoka dawałam że ma coś od środka przyjrzałam się lepiej i widzę że rozcięte.

Pozimki mi też upiecz Frankowi znaczy się i jeszcze latem na męża 30stkę;-)
Hope dramat w biały dzień to ja ubrana w leginsy nie ważne w jakiej bluzce :-D a dzidziol niezły mina przerażająca:-D
Styna ząbki Nadince wyrosły i szleje;-)
Lepi lepiej patyczaki w legonsach niż gtakie szynki jak moje:eek:;-)

hhehe agacio absolutnie tak nie wygląda:-p ale moja grzywka.. toż to prawdziwa szopa na głowie :-p

dziewczyny jak macie jakieś problemy z bb to zgłoście mi ... dam znać w administracji forum:tak:

a co do szerokości to w prawym rodu jest pasek którym można poszerzać i zmniejszać forum "ukrywając " reklamy
zawsze to było i można sobie to zmieniać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry