reklama

Maj 2011

Wiam:-)

Popijam kawkę młody na dywanie buszuje:tak: Muszę mojego syneczka pochwalić bo dziś zowu cała nocka przespana podobnie jak wczoraj coś przed 20 zasnąłi obudził się 7.40:-) Mam nadzieję że już na wciąż, chyba że to cisza przed burzą czyt. zęby;-)
Poczytam co naklepałyście i zmykam:-)
Miłego dnia lasencje:-)

reklama
getry podobnie jak Wy uwielbiam po domu i odkryłam je właśnie w ciąży. Dresy też lubieM bardzo:tak:.
Ja po domku też chodzę jak lump. Teraz muszę się ogarniać codziennie, bo wiadomka do roboty mus iść. Ale jak wracam z pracy to pierwsze co robię tuż po wyściskaniu Martysi to wskakuję w dresy lub getry:-D.
U nas full śniegu + nadal pada.

Bra, Ainka zabierzcie mnie na zakupy, <prosi ładnie>, będę grzeczna, obiecuję:-D. Moja garderoba jest bardzo uboga ostatnio:zawstydzona/y:, nie mam kiedy się wybrać.

Madzik przypomniałaś mi o badaniach do pracy <dzięki> , też powinnam zrobić bo moje dawno nie ważne.
Żelka też mam kilka wesel w tym roku, więc muszę się zaopatrzyć w co najmniej dwie kiece. Jak tam cycuś?
Jasiek - buziaki dla Ciebie od Martynki i od cioci na 8 mieszków***

Komu rogalika z toffi??
Spadam do roboty
Miłego dzionka laseczki!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny;-)
Nie mam czasu ostatnio tu zajrzeć:-(Mam przed sobą teraz 4 ważne egzaminy i robię notatki.A tu trzeba jeszcze czas znaleźć na opanowanie tego. A to trudne z moimi maluchami:-pMały się buntuje na spanie w dzień. Wasze maluchy też nie chcą spać w dzień???:eek:
Poza tym chyba idzie kolejna jedynka,bo znowu marudzi,gryzie co popadnie (ostatnio zaatakował nos kuzyna,a co:laugh2:) i popłakuje w nocy.
Starsza jedzie dziś do kuzyna przedszkola z babcią na "Dzień babci". Bardzo się cieszy:-)
Życzę wam miłego dnia, dużo zdrówka dla chorującyh, szybko wyklutych ząbków i najlepsze życzenia dla Jasia :*** oraz wczorajszych- Idy i Leny :***
No i zaległe buziale dla kolejnych okrągłomiesięczniaków :)

Ainka buziak dla Jaśka ode mnie i żółwik od Franka:****

Persefona u nas spanie jak marzenie ostatnio w dzień również jak zaczyna marudzić w porze drzemki aplikuję silikonowego przyjaciela kocyk i zasypia ładnie w łóżeczku:tak:
Basiek poproszę rogalika:-)

Matusi też coś mało ostatnio:-( ale jak ferie będzie miał Mati napeno będzie częściej:tak:

Hejka

Basiekk0- ja tez poproszę ! masz jeszcze ? :-)
Agacio- zazdraszczam nocek :tak: ja nie dużo wstaję bo w sumie 1-2 razy ale jednak :-p;-)
Persefona- nic się nie martw tylko pilnie ucz! a My tu poczekamy nigdzie nie pójdziemy :tak: buziaki kochana dla Was :*
Matusia- właśnie słonko co tam u Ciebie ? :*
Salsera- halo halo !? też Nam się ulotniłaś co się dzieje ?
Hope- hop hop a u Ciebie laska co tam ?
hmmm kto jeszcze .... ?
Joluś- ja też dziś bądź jutro muszę do tesco raz że na zakupy bo fajne promo są a dwa muszę odebrać kalendarz dla dziadków
idę kawusię sobie zrobić :-)

już iem o czm wczoraj zapmniałam :-D

futrzaczku o przesyłce to ja mogę zapomnieć :no: ju 3 tygodnie minęły ... a przeważnie paczka idzie w 4-5 dni :-(

i jeszcze miałam pisac co do wygladu jak się mąż zwraca...
ostatnio ścięłam sobie grzywkę.. po skosie a z jednej strony wycięłam bardzo mocno .. jak wstałam rano to oczywiście grzywka piała w każda stronę :-p a mąż na na to "wyglądasz teraz jak żona Einstein-a" :eek: :-D hehehe

wracam nie z kawusią a zieloną herbatką z cytryną :-)

Kamcia- to w takim razie współczuję! mam nadzieję że po kara tego co wziął nie swoje! :angry:
tak mi się tez przypomniało a pro po trochę tej sytuacji , że nie tak dawno szłam z chłopakami , było już ciemno gdzieś koło 17 i patrzę a babeczka wychodzi z auta i idzie do fotografa i nic dziwnego w tym by nie było ale jak wysiadała wypadł jej telefon z futerałem ona nawet nie zwróciła na to uwagi , ja doszłam do niego i od razu zapukałam do auta że telefon wypadł - facet dziękował a mi nawet przez myśl nie przeszło żeby podnieść schować i pójść dalej...

Edit: zmykam do synia pod cieplusi kocyk , papatki do wieczorka

Ostatnia edycja:
Kamcia tylko pytanie czy D do Ainseina podobny:-D chyba nie;-)
Futrzczku chwali Ci się uczciwość w dzisiejszych czasach jest na wagę złota:tak:

Jakoś inaczej BB wygląda czy mi się coś na oczy rzuciło?

Ostatnia edycja:
Jaipur Ty zdolniacho! ja to makijaż tylko w domu, tak jak Agacio, lusterki między nogi na kanapie i skrobie:) ledżinsy uwielbiam:))

w podstawówce getry i czeszki to była podstawa:-D
Joluś to Iguś teraz pewnie będzie cały czas na "nie" ja tez chyba dziś do tesco podlece.
Bassiek zapraszam na zakupki:)) a Ty dawaj rogalika:P

my dziś jedziemy do równiutko pół roku starszego kolegi:)
już sie nie mogę doczekać!
P tak mi gra ostatnio na nerwach....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry