reklama

Maj 2011

reklama
bra00721 To rzeczywiscie katastrofa ale nie lam sie czasem tak bywa :)
Czekoloada niezla jestes :) To chyba nawet moja siostra nie pobije takiego rekordu.

Futrzaczek To teraz wiem skad twoj nick :) ( taka temp w domu mi sie na sama mysl zimno robi)

jolek27 Niesamowite moje dziecko nigdy tak nie ma-niestety ;)

Matusia Torty robia wrazenie a ta osoba u ktorej chcialas zamowic jest juz sprawdzona?

poziomki Duuuuuuuuzo zdrowka

Dziekuje za powitania ;)

krklisz, no właśnie muszę popytać o Nią bo Jej nie znam. I o ceny musze popytać. Tak bym marzyła o jakimś z pszczółką Mają dla Majki na roczek i jakiś na komunie muszę zamówić.

wpadłam jeszcze obczaić co i jak przed snem ;-):-)

krklisz- he he tak na mnie mąż mówi bo jestem taki futrzak lubię się tulić ,łasić, lubię ciepełko :-D dobrze to rozszyfrowałaś ;-):-)
ale zimno na szczęście nie mam w całym domu :no: tam gdzie jest tv i śpimy mamy ok 21 nawet w porywach 23 st tylko tu taka zimnica gdzie komp i m.in rybki są( duże nie szczelne okna ) bo mamy stary piec kaflowy na dodatek na prąd i nie jesteśmy wstanie nagrzać wszystkiego i tu dogrzewamy się farelką co i tak nie wiele pomaga...
a tak w ogóle to witaj :-)

Futrzaczku nie przejmuj się.U moich "teściów" jest właśnie 8 stopni w całym domu. Od wczoraj w całym ich budynku nie ma wody, oni mają swoje centralne(w którym płynęła woda). Do tej pory wodociągi nie naprawiły usterki i nie mają ani ogrzewania ani wody. M załatwił od znajomego piecyk gazowy i przed chwilą im zawiózł żeby w nocy nie zamarzli.

Gag jak cię bardzo bolą to możesz spokojnie łyknąć sobie ten ibuprom,ale nie za często i nie w za dużych ilościach.

gag kurcze miałam nadzieje, że lepiej u was. duzo zdrówka!!!
krklisz ale masz trudny nick ;D witaj kobieto i rozgośc się ;)))
matusia na mnie te dwie tabliczki wrażenia nie robia, bo jak jestem przed miesiączką, to potrafie do tego zjeść paczkę pierników. moja mama twierdzi , że powinnam sobie cukier zbadać, bo to nie jest normalne... nie jest? ;)
kochana a jak smakują te torty? masz jakieś opinie? bo wyglądaja naprawde imponująco!
jolek to jest kurde skandal, że jeszcze nie naprawili u teściów tej usterki.
futrzaczek, to ja bym nie wytrzymała w takich temperaturach, o nie. ja z tych, co cały rok śpia w skarpetkach bo im zimno ;) w zimę grzejniki pootwierane, szczególnie teraz przy tych mrozach i przy Lenusi. M sie śmieje, że PEC będzie nam kartki świąteczne przesyłał , taka będzie dopłata ;)))

Wodociągi się tłumaczą,że jest tyle awarii i się nie wyrabiają.Jak się nie wyrabiają to niech nadgodziny robią a nie pewnie o 15tej do domku wychodzą!!! Ja bym im burdę odwaliła, bo jak można ludzi w takie mrozy bez wody i bez ogrzewania zostawić.

Matusia Pszczolka Maja super pomysl tylko na imprezy dobrze zamawiac u kogos sprawdzonego, ale wiesz jak ceny nie sa tragiczne to mozna sobie zrobic przyjemnosci i zamowic do niedzielnej kawki :)

Futrzaczek No jak masz takie zamilowanie do ciepla to chyba bys nie dala rady miec wszedzie takiej temperatury ;) Dzieki za powitanie ;)

bra 00721 Dzieki, tak tak wiem nie ty pierwsza mi to mowisz :), ale jest to polaczenie mojego nazwiska i imienia ktore bardzo lubie, a najlepsze jest to ze wszyscy po nicka sadza iz jestem mezczyzna :)

Dobra laseczki lece niuniu :)
Do jutra

bra, krklisz, No ja miałam zawsze od takiej sprawdzonej babki, ale muszę i o tą popytać, bo tu mam bliżej.
Futrzaczku, a wiesz że kiedyś myślałam żeby wszystkich popytać skąd się takie nicki wzięły nasze. Ciekawią mnie niektóre :tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry