reklama

Maj 2011

Witam się wieczornie:-)

Jolcia zdrowiejcie szybciutko kochani buźki dla Was:***** też tęsknię za wiosną strasznie....
Kamcia widzę humor się nie poprawił tulę:tak:
Bra szkoda babeczki, ale czekoladą sobie nadrabiasz i to konkretnie, matko ja bym chba ważyła ze 150kg gdybym tyle jadła:-D
Ypra gratuluję ząbka,:tak: a co to twój mąż robi, że głos stracił? Zdrówka dla Was:***
Poziomki zdrówka dla całego babińca:***
Gag cieszę się że mały ma się lepiej i broić zaczyna;-) A Ty zdrowiej kochana buziak dla Ciebie:*** Gag na zatoki polecam inhalacje: zagotuj w garze paczkę majeranku, albo dużą ilość soli ręcznik na głowę i siedź tak a poczujesz ulgę:tak:
Matusia sznurek Cię nie lubi chyba;-) Ale torty super WOW myślę że możesz własny zaprojektować i dziewczyny Ci zrobią:-)
Futrzaczku prawdziwy futrzaczek z Ciebie:-D
Krklisz nik faktycznie skomplikowany hello:tak:
Jolek o w mordę ale awaria u teściów 8 st. masakra jakaś i jeszcze z naprawą zwlekają jak takie mrozy:no:

Kurcze ja nie zaobserwowałam lęku separacyjnego u mojego dziecka, małe cyganiątko mam u każdego mu dobrze.:-p
Bezrobocie w Polsce jest ogromne nasze woj. jest gdzieś w czołówce, kiedyś startowałam na stanowisko referenta do urzędu miata Rzeszowa na 3miejsca pracy było 150 osób chętnych,:szok:

Moje dziecko dzisiaj zasnęło bez cycania, dopiero przed chwilą na śpiocha coś tam pocycał, wogóle nie chce jeść przez ostatnie dni:no: I mleczka jakoś w cycusiach mizernie:-(

Tak Matusia o twój nik trudno się domyślić, podobnie Jolca jak Twój i mój też:-p:-p:-p

reklama
Ja w sprawie tego lęku separacyjnego. Moja w sumie z każdym zostanie nieważne czy to ja mąż czy lokatorzy ale nie może zostać sama w pokoju ani na minutę jak wychodzę do kuchni aby np. zrobić se kawę i ona zauważy jak wychodzę to od razu jest ryk. Cały czas ktoś musi koło niej być.
Idę spać coś mnie łamie jak mi któraś wysłała te zarazki z Polski netem to obiecuję że się zemszczę. :sorry:

Witam sie po nocy...

Nikogo juz nie ma ??
Humor mam dupiasty .. to tylko odpisze

Duuuzo zdrowka chorowitki nasze - Gag, Jolek, Poziomki (tu razy az cztery!)
i Ypra dolaczyla do grona :( - buziaki-zdrowiaki dla Was :****

krklisz - Witaj! Myslalam, ze moze od Krakowa ten nick krk hehheh ...

Agacio - Franio sie nagadal to pic nie ma sily po prostu.. :) Ale znam to uczucie.. pustawe cycuszki - nic milego.. nic a nic..

Matusia
- torty ciekawe, mysle ze z Pszczolka Maja nie beda miec problemu!
Uwierz, ze mozna zajadac jak Bra po 2 i 3 czekolady nawet i sie jest chudym - kiedys tak mialam :]
Aleeeee - to wychodzi, predzej czy pozniej... wyjdzie :tak: ....mi teraz wyszlo! Spust mam dalej, duzo slodkiego potrafie zjesc, ale figurka juz nie ta.. :((:no:

Maja ja jestem jak coś :sorry:
gag na zatoki tak jak agacio napisała ciepłe okłady + inhalacje z soli fizjologicznej + krople do nosa, euphorbium nasivin czy coś ... jak to moja pediatra powiedziała żadne leki nie są wskazane podczas ciązy i karmienia, a czasami brać coś tzreba. Z rsztą Stachu duzy chłop, na więcej sobie możesz pozwolić, także z umiarem i spokojnie, ale się kuruj.

Jolek co do tego jak można ludzi bez ogrzewania zostawić, ano można myśmy też w łapie 200 zł musieli dać, zęby te ch****je z od LPEC-u przyjechali w dniu w którym zgłośiliśmy awarie. Tak wogóle to nie mam pół sciany między sypialnią Tymka, a kuchnią - bo cała rura od centralnego była przerdzeiwała i trzeba było wymieniać. Jakbyśmy nie zapłacili to, zakręcili by cały pion (8 pięter) i przyjechali za tydzień ...

Agacio ja też już mam putawe cycuszki, ale nadrabiam herbatą laktacyjną z herbapolu kraków i działa całkiem ok

Poziomki współczuje choruszków, wysyłam dobrą energię i tulam Was mocno dziewczynki. Zdrowiejcie jak najszybciej!

Krklisz witaj, witaj :-)

bra kurcze :-D fajnie tak jeść i nie tyć. Ja myślałam że w ciązy tak będe miała, że będe jadła co dusza zapragnie i tylko brzuszek będzie rósł. Do tej pory zrzucam :-D, chociaż właściwie to akceptuje te pare kilo do przodu, bo i tak nie chcą spaść. A przed ciążą byłam stanowczo za chuda.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Ostatnia edycja:
Piszecie i piszecie. Przeczytam i nic potem nie pamiętam.
Matusia, torty bombastyczne! Super pomysł na roczek!
Poziomki, likwiduj powoli ten domowy szpital, zdrówka dla Was.
Gag, kuruj się kobito.
Jolek, dobrze, że chociaż u Ciebie już ze zdrówkiem lepiej.
Bra, ale masz fajnie:) Gdybym ja jadła codziennie chociaż 1/2 tabliczki czekolady to już bym chyba się w drzwi nie zmieściła:) Jeszcze mi po ciąży parę kilo zostało i za cholerę się ich nie mogę pozbyć:crazy:
Agacio, pamiętasz jak Ci mówiłam, że Julek powiedział "Agacio"? Wczoraj sobie siedzimy, a młody gada i gada i nagle: "aagaaataaa":) Coś musi być na rzeczy:)

cześć kochane kobietki!

buziaczki dla nasych okrągłomiesięcznych!

u nas dzis póki co spokój, M szykuje sie do pracy, ja zajadam śniadanko a Lenusia wpatrona jak tatus prasuje koszulę ;)

mój nick jest od imienia ;) znajomi mówili do mnie Brabra, Barbra, Brabrara i Bra a te cyfry to w sumie nie wiem skąd ;)))

a z tym tyciem to nie jest tak hop siup bo powoli mi wychodzą boczki

majuś doczytałam, pisz kobieto co się dzieje :*

Ostatnia edycja:
Hejo laseczki!
Kolejny mroźny dzień u nas. U mnie też trochę humor do doopy:dry:. Łeb wczoraj umyłam i poszłam spać z mokrymi i dzisiaj wyglądam jakby piorun we mnie strzelił. Dzisiaj musiałam rano je prostownicą traktować, coby wyglądać jak człowiek:confused2:.
Marti o wiele lepiej wczoraj jak wróciłam z roboty to humorek jej dopisywał.

Poziomki zdrówka dla całej czwórki Poziomeczek:tak: kurujcie się tam.
Gag zdróweczka Tobie również, dobrze, że Stasiu lepiej.
Joluś a jak dzisiaj u Ciebie?
Matusia torty czaderskie, ja na roczek Marti spróbuje sama jakiegoś skminić.
Bra super masz z tymi czekoladami, ja również borykam się jeszcze z kg z ciąży:dry:, jeszcze kilka ich zostało:dry:, a mogły by już se pójść od mnie.
Majuś tulam, jakbyś chciała pogadać to wiesz, chociaż u mnie też humor ble:dry:
Chyba nie muszę pisać skąd mój nick? Do mnie tylko mąż mówi Basia, a wszyscy znajomi, nawet rodzice mówią Basiek:tak:.
Dobra zmykam do roboty, będę zerkać do Was jeszcze w międzyczasie.

reklama
Witam się :-)

Matusia toż to istne arcydzieła, piękne.
Agacio bo był chory a z pracy non stop wydzwaniali mimo, że wziął urlop to był cały dzień "w pracy". Ale przynajmniej na mróz nie wychodził :tak:
Basiekk mi też kg zostały :-( a ciąg do słodyczy mam ogromniasty. Niestety ja to zajadam też smutki i stres.
Mój nick po prostu wymyślony, kiedyś jak się głowiłam nad nickiem, to wszystkie moje potencjalne były zajęte, no i powstała ypra :-)
Dużo zdrówa Wszystkim!!!
Buziaki okrąglaczkom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry