reklama

Maj 2011

matusia paczka ambasadorki. 2 duże paczki kaszki jakieś co 40% gratis + 10 paczuszek około każda na jedną porcję. ale te 10 paczuszek jest do rozdania znajomym. ;-)

bra ale strata, babka, babeczka :-(

poziomki zdrówka dla całej rodzinki.

reklama
Bra szkoda babeczki :-(. Dobrze, że jest coś innego słodkiego na ząb. Ja ostatnio strasznie szaleję ze słodyczami.
Jolek, poziomki, gag dużo zdrówka!
Jolek a sudafed można jak się karmi? Mi strasznie leci z nosa. Dobrze, że gorączka już spadła i nie czuję się jakby coś mnie przejechało.

Bra przyznaj się podzielić się nie chciałaś :-p:-p

Aga na zatoki to ja nie wiem, pierwszy raz to mam,ale ja Ci mogę polecić Ibuprom zatoki (mi pomagał zawsze)

Paulina
to dawaj tu po paczuszce :-D:-p

Ypra w ulotce pisze niby że nie,ale wczoraj rozmawiałam z pediatrą co mogę brać, to powiedziała,że spokojnie mogę pryskać nim do noch. Dostaje się do pokarmu w bardzo małych ilościach a nasze dzieci są na tyle duże że nic im nie będzie.

bra, 1-2 tabliczki czekolady dziennie, czy może Ci się klawisze pomyliły a miało być 1/2 tabliczki czekolady dziennie?:-D Nie wierzę, żeby taki chudzielec jadł 1-2 :szok:.

Ale obczaiłam torty które takie dwie dziewczyny robią kilka km od nas. Mam dylemat u kogo zamówić. Chciałam u jeszcze innej, ale te mi wpadły w oko. No same zobaczcie np u jednej Zaczarowany Swiat Tortów

he he to Ci łobuz :* ale jak się wymęczył cały dzionek to tak jest :tak: a mój się zdążył kimnąć koło 18 i teraz nie chce mu się ;-)

edit: uciekam na tv bo znowu tu marznę ... nie uwierzycie ale w tym pokoju mam ze 12 st :no:

reklama
eh....co za pech!!!! nadrabiam Was od ponad godziny, naskrobałam długą odpowiedź, a tu nagle mi się komp wyłączył, włączyłam znów się zabieram do pisania odpowiedzi i znów się komp wyłączył....
wybaczcie - trzeci raz nie będę próbowac, zwłaszcza, ze czuję, że zaraz zejdę z tego świata.....
coś mi mignęło o ibuprenie zatoki - ale to chyba nie jest dla karmiących, co nie?
Buźka :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry