• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
jolek superowo,że będie dodatkowa kasiorka!
maju mmmm szarlotka ... lubię :) u mnie babka- tym razem sie nie zmarnowała ;)
pizza na szczęście mi sie przejadła i narazie nie mam ochoty :)
a na obiad zrobiłam kotleciki , surówkę i kopytka z dynią...i nie wyszły dobre :-D

Jestem glodna .... chce teraz cos konkretnego .... chce pizze!!!!!!!

Jolus - prosze Ciem bardzo - do herbatki juz podajem.. PB240006.jpg;-) bo widzem, ze ci jezyczek wisi... hahah

:-D:-):-):-)sesesesseseseseeeeeeeeeeeeeee

Bra - to druga polowa dla Ciebie!!:tak:

Hej dziewczynki.

Ja Was podczytuje, ale jakoś nie ma siły pisać ... latam, załatwiam póki co.

Słyszałyście, że w Chinach urodziło się największe dziecko na świecie ... 7kg :-D:-D:-D:-D
Lece Was poczytać i uciekam spaciu.

Maja :szok: Coś Ty do niej dodała,że ona tak wyrosła ????
Mmmmmmmmmmmale jest pycha, dziękuję.
Jaipur chcesz gryza ?:-p

Bra ja ostatnio dostałam słoiczek dyni marynowanej i stwierdziłam,że to nie dla mnie. Jakaś taka mdła ta dynia jest.

Żelka ale to chyba nie chińczyk, bo to za duże jak na nich :-);-)

Krklisz ja daję na smoka ze śliną się ładnie w buzi rozchodzi a robię tak od bardzo dawna chociażby przez to że Nadia nie da sobie teraz palca do buzi wsadzić a jak już mi się uda to zaraz gryzie:sorry2: A smoka ona ssie tylko chwilkę i wypluwa i śpi dalej bez więc nie boję się że jej się zęby wykrzywią.
Maja szczerze cię tereaz nienawidzę i mam nadzieję że wiesz za co:angry::angry::angry::angry: Tak nie można poczciwym ludziom robić:angry::angry::angry:
Poziomki ​zdrówka

Jaipur, Styna - to juz musicie gadac z Jolek i Bra - ale to dobre dziewczynki, podziela siem:tak:!

A tam 7kg.. pff..... slyszalyscie, ze w Indiach urodzily sie 11 jedenastosciaraczki???!!!!:szok:!

Hm,, no p prostu tyle warstw jest, tortownica nieduza - wiec i szarlotta wielka wyszla :)

reklama
Maja ja tam się podzielę też z dziewczynami a co mi tam i tak dobrze wygladam :):)

Słyszałam o tej malutkiej 11ce:)

Kurde mój młody godzinę temu zasnął podczas zabawy i śpi...Jestem ciekawa o której on w nocy spać pójdzie.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry