• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Aniu chetnie bym poszla ale za daleko mi do ciebie. Musze sie za siebie w koncu wziasc tez. Teraz pojade do PL i pewnie beda mi mowic jak mi to macierzystwo sluzy i ze mnie cos przybylo :-):-) bo tam same chudzizny.
No nic jakos przezyje tymczasem ide spac poki Lenka spi bo nie wiadomo, co noc przyniesie.

reklama
Połowa dzieci juz śpi:)
Wy dzisiaj pizze a ja lepiłam dzisiaj pierogi ruskie:-) przez ostatnie 2 dni(jedna dziennie) królowala u nas szarlotka z kruszonką mmmmm

Dzisiaj nakrzyczałam na M bez powodu....aż mi sie przykro zrobiło:-( stres mi bokiem juz wyłazi

Ostatnia edycja:
Hej wieczorem

Matusia- abuuuuuuuuuu :-(:-(:-(:-( szkoda że nie zapytałam :( jestem taka smutna bo nic nie udało się Nam znaleźć :no: był tylko astronauta ,maszynista , drakula , i takie beznadziejne same że szok! nie wiem jak to możliwe że w całym Wrocławiu zabrakło strojów dla takich dzieci ! jest mi tak przykro ale co nie pójdzie jutro bo nie ma w co się przebrać... fakt on jest jeszcze mały i nie wiele z tego dokładnie rozumie ale mi tak strasznie głupio że mojego dziecka pierwszy taki bal a ja dałam ****! :-(:-(:-(:-(
a mąż do ouklisty nie poszedł bo nie zdarzyliśmy , oko czerwone ale jak doczytałam to też za moją sprawą bo zakropiłam mu tym co dostał Szymek a tam napisane że może podrażniać oko a jego **** akurat podrażniło bo wczoraj jak się szedł spać to owszem zbierała się ropa , coś go denerwowało ale nie było czerwone i podpuchnięte! jak jutro takie bedzie to nie podaruę i zaciągnę go siłą na ostry.

Agacio- jescze zostały diwe szafi , blat etc etc ale na pewno już bliżej niż dalej wszytskiemu

przepraszam że znów tylko tyle....

edit: uciekam do wyrka ! brakuje mi czasu na wszytsko , nie poodpisuję dziś już na żadne wątki, nie wiem czy jutro bo jutro jedziemy na Szymanów( nowa chatka ) ehhh zaniedbuje Was .......

Ostatnia edycja:
Jolek to fajnie ze kase dostaniesz:-)
karolq to żel na palec :-D
eeeeeej z tą pizzą to na,inny wątek sioooooo
maja tez słysząłam o tych 11 raczkach :-)i widziałam zdjecie
ale słyszałam tylko ze to jakiś trik onternetowy bo nie mówiono o tym w telewizji a byłoby głosno....
i chyba dobrze słyszałam bo ponoć to było 11 dzieci urodzonych w jednym dniu w tym samym szpitalu jakoś tak

o tak jak paulina mówi bodajże :-)

paulina najwięcej byo 12 raczki w 2009 roku .. ale nie wiem czy wszystkie przeżyły

Jolek Jolek my tez to znamy - ostatnio B to znalazl Poli na necie! Kaczuszki:-D

Cholerka.. a ja myslalam, ze to prawdziwe 11jedensatoraczki byly! Z jednego łona! Eeee...... lipa...

Gag - no to fajowsko, ze juz lepiej u Stanislawa i Matki jego - oby tak dalej! :))

Styna - faktycznie nalezal Wam sie porzadny sen w koncu!:tak:

Agacio - nie szalej tam za bardzo z malzem z tej radosci - bo jutro do pracki ;-)

Matusia - w sprawie szarlotki wal do dziewczyn... wszystko mi zabraly :happy:

Futrzaczku - przykro mi, ze taki nieudany dzien ... moze jutro bedzie lepiej?? I znajdzie sie stroj i okulista dla meza? :* :)

Jolus
- i jak tam Igorito?? Pola spi od po 22 chwile.. ale raz juz miala szał i musialam wracac, jak mi sie rzucala na szyje! jeeeeee, do przytulanka, ale zasnela z powrotem :)

futrzaczku tak szkoda tego balu. :-(:-( kurczę a mogłaś sama coś pomyśleć. moich znajomych synek chodzi do przedszkola ma 2 latka. trudno było znaleźć coś w mieście. zrobili sama i zrobili z niego kowboja. gadżety kupili ze sklepu zabawkowego typu czapka, pas, pistolety. do spodni doszyli frędzle, koszula w krate, apaszka i mały zrobił furore :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry