reklama

Maj 2011

cześć laseczki,

ja to aż tak pączków nie lubię żeby zjadać ich hurtowe ilości, więc tylko 3 poszły.Ale za to zrobiłam pyszną sałatkę makaronową z brokułami, zjadłam całą sama i myślałam ,że rzygnę:-D ale spoko, pół godzinki i przeszło.
Dzisiaj wpadamy do Stacha, juniorek naprawi mu kompa:-D;-)

reklama
Hejo hejo
Dziecko mnie nie chce zasnąć, a już go tarmole tak, że sama zaraz padne :P
Ja generalnie za wypiekami nie przepadam, ciast nie jem ( po za kilkoma wyjątkami), tortów itd ... ale pączki takie swierzuchne mamy ... o ja wpadam w jedzeniowy szał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co tam raz do roku można :-D

jaipur udanej wizyty u Stacha :)
basiekk wycsciskaj Marti, oby już te zębale wyszły jak najszybciej.
Bra buziole dla Lenusi :)

Ostatnia edycja:
Hej,
udanych odwiedzin, miłego dnia:)
ja dziś na chwilkę i już mnie nie będzie.
Dziś znajomi przychodzą, więc sprzatanko, gotowanko itp.
Bra buzi dla Lenonka z okazji 9 miesięcy:*!
;-)

Witam
Żelka szacun za pączule:-)
Jaipur pilnujcie chłopaków bo znowu jakieś boje bedą toczyć:-) piateczka dla chłopaków od Bartunia
Basiek wspólczuje ciężkiej nocki, jeszcze kolka lat i trochę się wyśpisz,jakmy wszystkie z resztą:-)
A teraz zbieram się na spacer a czeka mnie niezła przeprawa z wózkiem po sniegu:-)
Buziaczki dla Lenusi i Majeczki :-)

Ostatnia edycja:
Hej .. pada snieg.. pada snieg...

Polinka spi, zasnela po 11, do lekarza jednak nie idziemy, wiec lipka, moze uda sie potem wyskoczyc na spacer w koncu, tylko zeby przestalo sypac, bo od rana snieg ..

Ainka
- no co tak szybko ucieklas?! buuu. .. Milego dnia kochana i gosci! :*
PS Ja tez przerzucam Polke do kurtki - kombinzeon naprawde na styk i ubieranie go to juz nie na moje nerwy, kurtalki mamy dwie piekne od dawna, duzo za duze byly, ale wczoraj sobie przymierzalsymy i sie okazalo ze jedna juz calkiem calkiem, wiec zmieniamy. A - i glowka do 3 nowych czapek urosla w koncu, wiec mozemy wybierac :))

Bra, Matusia
- dzisiaj swietuja Wasze dziewczynki - wiec duze gratki i buziaki dla Lenonka i Majeczki :**

Basiekk, Karolq - oby zabki dziewczynkom szybciutko wyszly - zeby sie nie meczyly bidulki a Wy razem z nimi! :**

Jaipur - no no zeby laptok nie posluzyl do czego innego .. bo ja znowu beda wojowac chlopaki to naprawe ciezko widze ;) Dobrej zabawy!

Kamcia - to kiedy sie wprowadzacie??!

Ostatnia edycja:
Hejcia:-)

Basiunia jutro weekend a ja do pracy na 8 godzin, ale za to piątek będę miałą wolny hahaa:tak:
Jaipur będą dla Juniorka i Stasia jakieś panienki na macanko czy męskie spotkanie?;-)
Ainka i u Ciebie goście udanych pogaduszków:-)
Maja a to się porobiłao znowu się lekarz przeciągnie..... Mam nadzieję że uda się wyskoczyć, a jak nie przestanie sypać załóż folię na wózek i śmigajcie:tak:
Joluś gdzie sie podziewasz??

Popijam kawkę, mały śpi i czekam na męża, ciekawe czy mu okres przeszedł?:eek:
Poczytam co tam nowego

Matusia Bra ucałujcie dziewczyny od nas od Franka szczególnie gorące buziaki dla pięknotek:*****

maja jak najszybciej.. a tak poważnie to jak wywietrzeje chata :-)
farby nie smierdza aż tak , no ale zawsze coś tam czuć ;-)
dziewczynek pokoje pomalowane żeby szybciej przeszedł zapach :-p
no więc myslę że po weekendzie będziemy już na nowym :-)
bra matusia buziaki dla dziewczyn :*

Bry :-)

Tradycyjnie zdrowia dla chorujących i ogromne całusy dla okrągłomiesieczniczków!! Do kolejnego miesiąca :-)

I uciekam, obowiązki wzywają a przede wszystkim absorbujące jagody :-D Do później :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry