Alex2712
Fanka BB :)
Witam sie po weekendowo!
U nas już trochę lepiej. Ale czuję się jak na jakiejś równoważni i nie wiem kiedy znowu spadnę.
Bra zdrówka dla Lenonka!
Styna no to szkoda, że jednak sie nie wybierzecie na to wesele!
Jolek gratki dla Igusia!
U nas kolejny ząbek- druga górna dwójeczka!
Ja trochę jestem podziębiona, mam katar i pobolewa mnie gardło, oby Olinek sie nie zaraził!
No nic uciekam powolutku luli.
U nas już trochę lepiej. Ale czuję się jak na jakiejś równoważni i nie wiem kiedy znowu spadnę.
Bra zdrówka dla Lenonka!
Styna no to szkoda, że jednak sie nie wybierzecie na to wesele!
Jolek gratki dla Igusia!
U nas kolejny ząbek- druga górna dwójeczka!
Ja trochę jestem podziębiona, mam katar i pobolewa mnie gardło, oby Olinek sie nie zaraził!
No nic uciekam powolutku luli.
Także obstawiam że trzydniówka, w razie czego zawsze możecie jutro podjechać do lekarza. Super że Lencia w miarę ma apetito i że cyca och jak ja żałowałam że Franek już nie cyca i w gorączce nie mogę go przystawić :-( Na zęby chyba za wysoka gorącza i utrzymuje się ciągle po zbiciu czopkiem spada a po 4 godzinach rośnie znowu tak? U nas temperatura wzrosła w piątek późnym popołudniem w niedzielę w nocy było już 37 stopni. W poniedziałek doszukiwałm się wysypki może gdzieś tam za uszami dwie kropeczki były, ale we wtorek to już cały był obsypany. Czyli u nas w czwartej dobie się pojawiła dobrze piszę? Bo już oczy mi się zamykają.... Wiem kochana jak Ci szkoda skarbika Twojego jak taka rozpalona w goącze :-(ale napewno masz full czułości traz dla niej. Będdzie dobrze dont worry
daj zać co i jak

) chyba jakaś tępa strzała jestem w tym temacie