reklama

Maj 2011

Futrzaczku ja ogólnie nie oglądam,ale chyba dziś się skuszę bo na tych moich pięciu kanałach nie ma co oglądać..

Alex
gratulacje:):) A chorobie mówimy sioooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na mnie dalej prasowanie czeka :baffled:

reklama
Witam się znowu wieczorkiem. Nie mam czasu na nic dosłownie. Ale tęsknię za wami :-p:zawstydzona/y::-pMały jest tak absorbujący,że muszę mieć oczy na tyłku-po kim on tak psoci???Pytam się??Podobno ja i M byliśmy baaardzo grzeczni;-)
jolek buziale dla Igorka – starszaka naszego :* My jesteśmy cały czas na Dadzie,zmieniłam tylko na większy rozmiar i nadal to samo. Chcę zmienić pieluchy na próbę. Zobaczymy
Futrzaczku buziale dla Filipka :* Ja przegapiłam ostatni odcinek, ale dziś obejrzę YCD J
Alex gratuluję, to piękne słowo w ustach takiego maluszka. Mój cały czas gada „mama mama”, za to „tata” od święta :-p
Paula również podzielam twoje słowa. Moje dziecko nie dość,że raczkuje, to zaczyna wstawać o wszystko czego się złapie :szok::szok:
aina, styna jak maluszki???
Majowa współczuję.:-( Mam nadzieję,że stan się poprawi. Wiem jak to jest jak wszystko spada na jedne barki :/
Żelka słodziuchny całus dotarł ;-)
lepi mam nadzieję,że operacja przebiegła bez komplikacji
A ja też bym się wybrała na zakupy, albo w ogóle gdzieś....A na razie tylko dzieci, dom, dzieci, dom, no i studia-chociaż tu mam chwilkę wytchnienia;-)

Jestem taka podekscytowana, że na bank dzisiaj nie zasnę:-D moja najlepsza przyjaciółka, taka wiecie prawdziwa od dzieciństwa urodziła 10 minut temu synka:-), przed chwilką dzwonił do mnie jej mąż. Tak bardzo się cieszę. Jutro ją odwiedzę, musowo. A martwiłam się i wyczuwałam, próbowałam się do niej dodzwonić od momentu kiedy wyszłam z pracy. Urodziła 5 dni po terminie, identycznie jak ja:-).

Alex gratulacje pierwszego mama, ja cały czas cierpliwie czekam:tak:
Futrzaku ja bardzo lubię ycd:tak:, w ogóle ja lubię wszystko co o tańcu:-)
Joluś jesteś wzorem do naśladowania, zawsze tak pięknie nadrabiasz:-)

Basiek my bibkowi się robimy, więc bardzo chętnie dajcie znać kiedy wpadacie z Martynką, jeszcze Gagacia trzeba przechachmęcić z Franisławem. A Tymek lovelas no cóż ... dzisiaj jedną taką dwulatkę podrywał w poczekalni ... dostał kosza, ale całą przychodnia miała ubaw jak do niej zagadywał, łypał i warczał :-D:-D:-D:-D:-D

Madzik ja chciałam bardzo nad morze, ale nie jedziemy sami - i koszty transportu się liczą mocno dla naszych towarzyszy ( my walimy służbówką - więc za free - to wsio jedno czy 300 km czy 600), ale ale w czerwcu może do Łeby się wybierzemy na tydzień. :)

Joluś tak tak jesteś wzorem do naśladowania z tym nadrabianiem, powoli bo powoli ale zaczne brać z Ciebie przykład :zawstydzona/y::-p

Alex wielkie gratulacje z okazji "mama" ! Tak się ciepło na sercu jeszcze bardziej robi jak szkrab woła "mama" :)

Witam się :-)

Basia gratuluję bycia ciocią:tak:
Żelka nas przepychać na bibkę nie trza my zawsze gotowi:-D
Jaipur Franek załatwia laski przecie on same koleżanki ma Tośka, Amelka, Oliwia, Iga i Zuzia urodziwe wszystkie:tak:
Alex oj napewno się rozpływasz jak mamuje Olinek:-)
Persefona może uda się wygospodarować troszkę czasu na zakupy może jak mąż wróci z delegacji?
Joluś Futrzaczku ogromne buziaki dla chłopaków:****

U nas dziś była bibka z Tośką:-)

Ostatnia edycja:
kobitki nie bibkujcie:-), jeszcze z pnienkami:szok:
Basia no to jestes świeżo upieczoną cioteczką
Persefona teraz chyba wszystkie dzieciki jakieś bardziej czasochłonne:-) już siedzonko na kolankach i grzechotka w łapce nie wystarczą

Hmmmm chyba my też musimy się gdzieś na bibkę wybrać.

Żelka , Basiek aż mi głupio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :*:*

Basiek gratuluję cioteczko :):)

Alex ja to prasowanie odkładam od kilku dni :-(

Persefona skoro zmiana rozmiaru nic nie dała to ja już nie wiem :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry