reklama

Maj 2011

Jejku biedne te moje dziecko od tych ząbków kataru dostała i nosek zatkany spać jej ciężko mleczko też trudniej pić. Podjęłam decyzje że kupuję aspirator na baterie aby łatwiej, szybciej i skuteczniej ściągać katarek.
Bra ja zauważyłam niepokojącą rzecz u Nadii mianowicie jak czegoś nie chce zaczyna krzyczeć prężyć się i kłaść się na podłogę jak tylko ma tą możliwość, ale ja powiedziałam że nie ulegnę presji i jak tylko tak robi to ją zupełnie ignoruję.
Matusia to się imprezowy maj zapowiada.
Ania ja i tak cię podziwiam że chodziłaś na siłkę ja narazie nie pracuję i jakoś zmobilizować się nie umiem.

reklama
hej dziewczynki

weny brak Jolus... to prawda... :(

U nas lato nie wiosna, caly weekend. ciagle na dworku. fajnie..

Chcialam tylko usciskac za wczoraj Lenonka i Majeczke na 10 m-cy! :**
Gratki dla dziecaczkow rowniez - Poziomki i Majowa Mamusiu :))

Ostatnia edycja:
Nie było mnie przez weekend, nadrobiłam wczoraj wieczorem, ale podobnie jak Wy, nie miałam weny, żeby cokolwiek pisać. Wybaczcie, że nie odpiszę nikomu.
Składam tylko spóźnione życzenia dla okrągłomiesięczniaków: Poziomki, Matusia, Bra, Majowa - buziaki dla waszych dzieciaczków.
Aina, dla Jaśka, dzisiejszego jubilata - również najlepsze życzenia.

dzień dobry kochane :D

moja córcia juz którys dzień z kolei rozpoczyna po 5. chodzę więc jak cień, nie wiem skąd biorę energie na wygłupki i śmiechoty.

aina buziaki słodziaki dla słodkiego Jasia ;****

styna Lenuś tez zaczyna sie prężyć, ale ja wtedy podchodzę, przytulam, mówię że tak nie wolno i jest zgoda :-D
zdrówka dla Nadii. biedulek malutki
matusia to spora imprezka :tak: ja przy okazji takich imprez bardzo żałuję, że mam taka małą rodzinę. będzie wesoło, a co do kiecki to napewno znajdziesz jakąś superową odjazdową :-D
dzis chcę powrócic do nauki zasypiania, właśnie obmyślam jak to robić. łatwo nie będzie, obyśmy dały radę. Lenonek sztuke negocjacji opanował do perfekcji, poprostu nie ma dyskusji i juz , a jak jest to płacz :-D
bunt objął również picie mleczka. baaardzo go nie chce. nawet w nocy.
aina :* eeee ci faceci ;( dobrze, że wiosna idzie, przynajmniej słoneczko daje siły i energię- tę którą oni odbierają buuuu

ps. jestem bardzo bardzo zła . 8 marca kupiłam kosmetyki na allegro i do dzis nie doszły- te algi o których wspominałam. sprzedający twierdzi, że nadał paczkę 12 w poniedziałek, jednak nr nadania nie wchodzi w wyszukiwarke na stronie poczty. twierdzi, że to jakas awaria/ pomyłka czy przeoczenie ze strony poczty... a paczki jak nie było tak nie ma... poprosił o czas do piątku, że jeśli nie dojdzie to wtedy złoży reklamację. kochane wiecie może ile poczta ma czasu na dostarczenie paczki priorytetowej???

Ostatnia edycja:
Cześć

Aina buziaki dla Jasia :*:*:*
Czyżby mąż Cię nie chciał z domu wypuścić????

Bra list priorytetowy niby w ciągu dwóch dni powinien dojść więc stawiam że paczka tak samo. A czy sprzedawca pokazał Ci potwierdzenie nadania??? Niech przeskanuje i Ci wyśle na emila!

U was w weekend wiosna lato a u mnie kijowa pogoda.Dziś świeci w końcu słonko,ale straszne wiatrzysko wieje i na termometrze tylko 6 stopni.

Idę poodkurzać bo dzieć się już piekli w krzesełku, chce pobiegać.

bra oszukuje cię ewidentnie. nie ma czegoś takiego, że numer nadania nie wchodzi na ich stronie. znaczy się, że taki numer nie istnieje. poproś jak Jolek pisze o scan potwierdzenia.

reklama
Hej kochane :)
Piękna pogoda dzisiaj. Martynka ma bunt spacerowy, taka ładna pogoda, a ta mała zaraza po 20 minutach urządza mi taką awanturę, że szok:confused2:. Dzisiaj została z tatą, mam nadzieję, że pospacerują choć godzinkę.

Bra mam nadzieję, że sprzedawca się opamięta i wyślę czym prędzej kosmetyki do Ciebie. Ja kiedyś zamawiałam perfumy, długo nie przychodziła, Sprzedający ewidentnie nabijał mnie w butelkę, postraszyłam policją jeżeli nie odda kasy, pomogło w ciągu dwóch dni miałam kasę na koncie. Na jaką mszę chodzicie z Lenusią.Wytrzymuje bez problemu? Ja mam ochotę zabrać mała do Kościoła, ale boje się, że zacznie urządzać sceny;-).
Styna Marti też jak chce coś wymusić to zaczyna się krzyczeć, prężyć, ja staram się odwrócić jej uwagę. Np wczoraj był krzyk bo nie pozwoliłam jej jeść pudełka po pampersach:confused2::-D
Ainka buziaki dla Jasia* i współczuję kłótni z P. mam nadzieję, że zmądrzeje.
My też się wczoraj pokłóciliśmy , niby rozmawiamy, ale jest mi przykro:baffled:.
Miłego dnia laseczki, ja wracam do roboty

p.s. założyłam spódniczkę dzisiaj do pracy i wyglądam ładnie:rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry