reklama

Maj 2011

Jestem Joluś
Zawalili mnie robotą:dry:, ale jestem na chwilkę, tęskniłam za Wami:zawstydzona/y:. U nas zimno, ale kazałam babci wyjść z Misią na spacer choć na pół godzinki. Wczoraj odwiedziłyśmy z Martynką i mężem malutką Olę - ma tydzień, naszych przyjaciół córeczka. Wagę urodzeniową miała zbliżoną do Marti i była taaaaaka malutka, nie mogę uwierzyć, że Martyś kiedyś taka malutka była. Teraz nawet nie ma co przykładać, bo Klusek nasz to kawał kobity jest:-D.
Jeszcze muszę odwiedzić małego Błażeja synka przyjaciółki. Ostatnio jakiś prawdziwy babyboom u moich znajomych i przyjaciół, ale się cieszę w końcu mam z kim pogadać w realu o kupkach, pampersach, karmieniu cycusiem itp :-D:-D

Bra współczuję bólu, a Lenonkowi gratuluję - dzielna malutka :-)
Ainka udanych ploteczek
Majeczko gratuluję Polci zębuszków, wcześno chodzi spaćku i dobrze odpoczniesz sobie wieczorkiem
Jaipur Juniorkowi również gratuluję 2
Joluś straszne te, nie rozumiem jak można podnieść rękę na malutkie bezbronne dzieciątko:angry: nóż mi się w kieszenie otwiera.

Miłego dnia!

reklama
basiekk udaje ,że pracuje :-p

ughhh ale się objadłam rogalikami z wiśniami, w korzennym cieście... zeżarłam wszystko co kupiłam do domu:sorry2:

aa przypomniało mi się, macie pozdrowienia od gag ,wyjechało się jej do rodzinki i nie ma tam neta:-p Też pożegnali ze Staśkiem cycanie, ale w sumie to przez jakiś zastój itd.
Co do cycania, to w dzień juniorek nie chce już, odzwyczaił się, jak mu oferuję to się odwraca i zwiewa.W nocy jeszcze raz pocyca. Więc w dzień mamuśka całkiem jest zbędna, tak mnie odtrącili ;)

joluś no właśnie chyba będę musiala ja odstawić ;(((((((((((((((( ryczec mi się chce ;((((((((((((((((((( byłam jeszcze raz u lekarza bo bolalo coraz bardziej i leczenie ząbków wyniesie nas łącznie 1100 zł, 500 jeden i 600 drugi ;/ zaj....ście poprostu ;(
biore augmentin więc teoretycznie ten raz dziennie moge ja na chwilke przystawić ale i tak mam opory.
zdenerwował mnie M, juz trzeci raz z tego samego powodu, mianowicie zapomina dawac Lence jeść jak mnie nie ma. czeka królewicz na mój powrót, niezależnie czy wracam po 2 czy po 4 godzinach. mała płacze, a on nie wie dlaczego ;///// ;(((((
przepraszam kochane ale nie nadrabiam, boli mnie i nie mam weny ;( buziaki ;***

no braaa nie żartuj z tym jedzeniem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja bym dała mu czadu oj dałabym :wściekła/y::wściekła/y:

mam nadzieję że szybko Ci przejdzie. mnie też lekko boli ale jadę na przeciwbólowych bo właśnie obawiam się takiego wydatku a to potężna kasa. dentysta nieźle kosztuje nie ma co.

Cześć dziewczęta moje:-)

Jak mały nie śpi nie mam czasu na BB bo raczkująco - wstające dziecko to jakaś masakra normalnie zapitalam na czworakach za nim:-D

Buziaki dla wszystkich okrąglaczków:****

Lepi no Zośka to już panienka duża co tam w nocy będzie cycać;-)
Bra współczuję bólu zęba chyba jeden z najgorszych jaki może być... ale tyle kasy za jeden ząb?:szok: babo gdzie wy do dentysty chodzicie? Nie pamiętam ale jak karmiłam też brałam augmentin i lekarka pozwoliła karmić? No rozpierdzielił mnie Twój mąż żeby dziecku jeść nie dać:no::confused:
Jaipur pozdrów tam Gagusia jak będziesz jej pisać eska:tak:
Aina nie masz jeszcze okresu ale Ci fajnieeeeeeeeeeee......... ja się męczę właśnie drugi dzień

Ostatnia edycja:
Witam
U nas katar apokalipsa no ale glutołap do odkurzacza działa cuda. Ja mam @ już 3 tydzień, z dwoma 1 dniowymi przerwami. Kurcze mam już dość. No i Nadia nauczyła się sama siadać więc już teraz jest praktycznie samowystarczalna.
Bra kurcze kanałowki niestety są fest drogie i dość bolesne. Mam nadzieję że szybko się z tym uporasz. Co do M to szczyt weź może ty zapomnij mu dać obiadu. No ale mój P nie jest dużo lepszy on karmi co prawda mała jak mu powiem że ma to zrobić ale jakoś jak on to robi to ona ponoć nigdy nie jest głodna i jak normalnie zjada cały słoiczek owoców to od niego 1/3 przy dobrych wiatrach.

Lepi Jasiek miał miesięcznicę dwa dni temu (19 maja) ale i tak dziękuje za buziaki:tak::-) Też się cieszę,że mam koleżanki tu na miejscu, ale w pazdzierniku juz mnie tu nie bedzie i w toronto do Lenki się wproszę:D
Bra zapomniał dać małej jeśc:no: mój pewnie też by zapomniał! FACECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bieda Ty z tym ząbkiem, okropny ból!
Joluś P zawozi mnie do siebie, spię u teściów i tego samego dnia przyjeżdza po mnie mama:tak: też tam śpi i w sobotę jedziemy do Zamościa:)

P obiad mi robi, Jasiek śpi więc pewnie dziś będzie szalał do 23:baffled: Pozniej P idzie pograć w piłkę a ja sama:angry:

masakrycznie drogo, ale jeden ząb będzie leczony pod mikroskopem a drugi będzie miał inne wypełnienie niz plomba ...tak czy siak masakra.
chyba nie pisałam, że jedną stronę twarzy mam jak ojciec chrzestny? ;)
boje sie o jutro, bo nie ma M i w razie gdyby bardzo bolało nawet nie będe mogła ruszyc do lekarza, chyba że z maleństwem. moja siostra mieszka obok ale jest chora razem z siostrzenicą, wymioty w nocy i katar w dzień. nie będę ryzykować.
eh wkurzona jestem, bo wszystkie zęby zdrowe a tu zaczęło sie robic dziadostwo pod wypełnieniem ;(

reklama
Bra może jutro będzie lepiej? ratuj się paracetamolem zapobiegawczo co 4h. bidulko współczuję bardzo:-(

Zrobiłam sobie gorącą kąpiel, peeling, balsamik..... nie zmienia to jednak faktu, że nogi wchodzą mi do dooopy, a plcecy bolą jakbym miała się w pół złamać:baffled: zasuwanie za zwiewającym synem daje w kość nie ma co:no: ale i tak jest wesoło:-D Poczytałam Frankowi bajkę na dobranoc i "czytał" razem ze mną normalnie tak gadał jak nigdy:-D Mąż w pracy posiedzę chwilę, pomaluję paznokcie i spadam do wyrka;-)

edit: Stynka doczytałam, mam nadzieję że ten kosmiczny aspirator pomoże:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry