basiekkk
Fanka BB :)
Jestem Joluś
Zawalili mnie robotą
, ale jestem na chwilkę, tęskniłam za Wami
. U nas zimno, ale kazałam babci wyjść z Misią na spacer choć na pół godzinki. Wczoraj odwiedziłyśmy z Martynką i mężem malutką Olę - ma tydzień, naszych przyjaciół córeczka. Wagę urodzeniową miała zbliżoną do Marti i była taaaaaka malutka, nie mogę uwierzyć, że Martyś kiedyś taka malutka była. Teraz nawet nie ma co przykładać, bo Klusek nasz to kawał kobity jest
.
Jeszcze muszę odwiedzić małego Błażeja synka przyjaciółki. Ostatnio jakiś prawdziwy babyboom u moich znajomych i przyjaciół, ale się cieszę w końcu mam z kim pogadać w realu o kupkach, pampersach, karmieniu cycusiem itp

Bra współczuję bólu, a Lenonkowi gratuluję - dzielna malutka :-)
Ainka udanych ploteczek
Majeczko gratuluję Polci zębuszków, wcześno chodzi spaćku i dobrze odpoczniesz sobie wieczorkiem
Jaipur Juniorkowi również gratuluję 2
Joluś straszne te, nie rozumiem jak można podnieść rękę na malutkie bezbronne dzieciątko
nóż mi się w kieszenie otwiera.
Miłego dnia!
Zawalili mnie robotą
, ale jestem na chwilkę, tęskniłam za Wami
. U nas zimno, ale kazałam babci wyjść z Misią na spacer choć na pół godzinki. Wczoraj odwiedziłyśmy z Martynką i mężem malutką Olę - ma tydzień, naszych przyjaciół córeczka. Wagę urodzeniową miała zbliżoną do Marti i była taaaaaka malutka, nie mogę uwierzyć, że Martyś kiedyś taka malutka była. Teraz nawet nie ma co przykładać, bo Klusek nasz to kawał kobity jest
.Jeszcze muszę odwiedzić małego Błażeja synka przyjaciółki. Ostatnio jakiś prawdziwy babyboom u moich znajomych i przyjaciół, ale się cieszę w końcu mam z kim pogadać w realu o kupkach, pampersach, karmieniu cycusiem itp

Bra współczuję bólu, a Lenonkowi gratuluję - dzielna malutka :-)
Ainka udanych ploteczek
Majeczko gratuluję Polci zębuszków, wcześno chodzi spaćku i dobrze odpoczniesz sobie wieczorkiem
Jaipur Juniorkowi również gratuluję 2
Joluś straszne te, nie rozumiem jak można podnieść rękę na malutkie bezbronne dzieciątko
nóż mi się w kieszenie otwiera.Miłego dnia!

babo gdzie wy do dentysty chodzicie? Nie pamiętam ale jak karmiłam też brałam augmentin i lekarka pozwoliła karmić? No rozpierdzielił mnie Twój mąż żeby dziecku jeść nie dać
Pozniej P idzie pograć w piłkę a ja sama