• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

Czesc dziewczynki pamietacie mnie jeszcze?

Przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ale zajelam sie poszukiwaniem pracy i juz na bb jakos czasu braklo. do tego maly zrobil sie tak mobilny ze nie mozna go na sekunde z oka spuscic bo zaraz jakas katastrofa sie dzieje.
Postaram sie byc teraz na biezaco bo z nadrobieniem raczej kiepsko bedzie.

reklama
jaipur gratulujęmkolejnego zębola :)
aina współczuję @ napisz jak udały sie pogaduchy z babeczkami :)
lepi dzielna dziewczynka! a jak polubi wodę to może i będzie sie mniej budzic w nocy? :)
basiek ja ostatnio wyciągnęłam ubranka Lenusi i też nie mogę uwierzyć, że była taka malutka. dzis nawet sie wzruszyłam kiedy ten czas uciekł :)
karolka super,że znowu jesteś :) nas tutaj coraz mniej
agacio kremiki i tym podobne są zawsze dobre i zawsze porządane :) poprawia humor jak nic :) a gadulenie podczas czytania bajek tez znamy :)
styna 3 tydzień?! współczuję, czasami sie zastanawiam jak tydzień przetrwać ... a glutołap super sprawa, a mała sie nie boi?

uff dzisiejszy dzien nadrobiony :)

Ostatnia edycja:
Witam:)\

Bra mam nadzieję, ze ząbki już nie bolą i jutro jakoś dasz radę. Niestety ale w ciąży zęby strasznie sie psują, ja miałam tak samo zęby poleczone a pod spodem zaczęło sie coś dziać i to przecież było na samej końcówce ciąży.
A co do augumentium to ja w tej chwili też biorę i mi ginekolog przepisała brać co 8 godzin prze uwaga 10 dni na ten zastój, ale ja chyba tylko będę brała 5 dni bo juz mi na prawdę lepiej i cycuch juz mnie nie boli.
Jaipur gratuluje kolejnego ząbka:)
Karolka witaj po przerwie i jak znalazłaś jakąś ciekawą ofertę?

alex nie przerywaj antybiotykoterapii , jak miał byc tydzień to bierz tydzień, bo wcześniejsze wycofanie tabletek może obniżyć skuteczność.
postanowiłam, że będę małą przystawiac rano przed kolejną dawką, raz dziennie musze się z nia poprzytulać bo oszaleję :)

a swoja drogą boli dalej ;(

Bra ja to bym ci raczej co 6 godzin polecała ibuprofen bo jest przeciwbólowy i przeciwzapalny no i troszkę silniejszy od paracetamolu.
Agacio jesteś z Łańcuta, moja mama jest spod Biłgoraja i jeździliśmy do Łańcuta za dzieciaka. Aspirator naprawdę daje radę ile tego się tam mieści:szok::szok::szok: No a co do kosztów zębów to w Polsce jest taniocha w porównaniu z tym co jest tutaj ja jak miałam zęba do kanałowego to mi lekarz tutaj (czech) powiedział abym sobie na wakacje do domu poleciała bo taniej i faktycznie prawie 300 funtów by mnie tu skasowali( przy amalgamacie w wypełnieniu przy świetle dużo więcej) a tak to do Polski poleciałam dwa tygodnie urlopu miałam, zakupy zrobiłam i jeszcze 3 zzęby wyleczyłam tzn. jeden kanałowo, a dwie plomby na wszelki wypadek zmieniłam.
Jolek zapomniałam wcześniej super kwiatek i taki mało wymagający on jest, ja wszystkie kwiatki zabijam ale taki kiedyś bardzo długo miałam niestety zamarzł jak poleciałam w grudniu na 3 tygodnie do domu.

Hej

Nie lubicie juz mnie?? :(

Bra - ale sie porobilo tobie bidulko... problemy w paszczece to okropna sprawa - wspolczuje! Oby szybciutko Cie wyleczyli! :*
Jolek - mialam pisac, ze ten kwiatek to nie teges raczej.. i ze wzgledu na pieska i na Igusia .. bo pewnie obydwoje lubia kosztowac nowosci co? :P
Alex - bierz lepiej do konca antybiotyk, zeby nie bylo nawrotu potem tego zapalenia.. To chyba juz tylko my glownie cyckowi co? ;) latwo nie bedzie... a i Ainka tez. Choc Jasiu bardzo ladnie chyba zajada zupki itp.
Agacio - ale Ci dobrze :D Pozyczysz wanny?
Jaipur - gratki zebucha Juniorowego, u nas tez wychodza dwa. Dziekos za pozdrowienia od Gag - wlasnie mialam pytac co z nia?tak dawno sie nie odzywala.. brakuje nam jej. mi przynajmniej. :)
Basienko - :* ..jeszcze 2 dni i weekendzik dla was :)
Futrzaku - :**

Bylysmy dzisiaj z Polcia na kontroli i wazeniu. Przybiera ladnie dalej w swoim tempie, czyli ciut powyzej 50centyla.
Poza tym wizyta u tesciowej, dwa spacerki. itp. mnie boli glowa i ogolnie mam dosc..
A wczoraj Polcia byla na drugim spacerku po poludniu z prababcia, same, pierwszy raz.. :)) i zasnela malutka - juz dawnooo nie zdarzyla jej sie popoludniowa drzemka.. No no strachu nie ma chyba, wiec jak bedzie okazja to sie wybiora jeszcze. a ja wtedy odpoczne. aha! na pewno! :P umyje okno np! :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry