Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
? W ogóle super, że jesteś już z nami i, że będziesz częściej <nie, żebym się cieszyła z Twojej choroby>
. Niby nie mam jakoś strasznie dużo, ale nie umiem się zmobilizować. Drugie postanowienie do tego czasu oduczam Marti od nocnego cycania bo jak mi się to nie uda to na wesele sam małż pójdzie, albo se cycki odepnę
.
.
! zazdroszczę panieńskiego! a co macie w planach ? kiecka super i racja jak w opisie sexy sexy! ;-) a koszula powiedz mężowi , że wcale nie pedalska a pasować do Ciebie będzie super!
i też nie takie do kolan 

:-)
&&&&&&&
Polska firma szyją ciuchy w Łodzi, mają i wizytowe i codzienne ciuchy - całkiem do rzeczy w przyzwoitych cenach, a i z tego co widziałam klientek sporo się przewija ... odkładają rzeczy w razie co, generalnie zadowolona jestem ... Bo tak to dramat ... same jakieś takie szmaty wiszą w tych sklepach :/
. Znaczy są fajne ciuszki, ale mało jest sukman. Zajadę do Olimpu w przy okazji w niedzielę bo do tesco się wybieramy na zakupy. Zobaczymy może też coś wygrzebię. Z oczkiem mieliśmy identycznie, my już po zabiegu, i ropienie nie powraca na szczęście. Ten zabieg to nic strasznego, ale mam nadzieję, że u Tymka masaże pomogą i nie trzeba będzie robić zabiegu.

. oj bardzo jest mi to potrzebne, bardzo! mam tylko nadzieję, że nie padnę o 22