reklama

Maj 2011

reklama
Cześć:-)

Dziewczynki strasznie Was przepraszam że ostatnio nie mam czasu na bb:zawstydzona/y: ale w poniedziałek zaczynmy budowę domku:-) więc teraz tym głównie żyjemy:tak: Postaram się conieco nadrobić wieczorkiem buziaki dla Was piękne i dla Waszych dzieciaków:***************

Witajcie, po lekturze tematu karmienie oduczam Nadię picia mleka w dzień, na razie sukces na całej linii. No może fakt że nie bardzo chce jeść obiady nie wiem dlaczego:confused::confused: Pocieszam się że w końcu będzie musiała zacząć.
Dziewczyny oduczające cycania w nocy ja jak małą oduczałam (jedzenia w nocy) miałyśmy 3 nieprzespane noce, ale było warto teraz dopiero nad ranem je, jako pierwsze śniadanie.
Jolek jejku trzymam kciuki aby imprezka się udała
Żelka świetnie że tiki osłabły, no i czerwone szpilki mhhhhh marzenie.
Lepi co one cię tak utuczyć chcą:-D:-D:-D
Agacio no z budową to już tak jest że pochłania kupę czasu. Powodzenia

styna a czemu oduczasz picia mleka w dzień? karmisz czy butelka?

mój mały jeszcze wypija w dzień mleko, ja nad tym w ogóle nie ubolewam. chce niech pije.

uciekam do domu

bo z nudów czytam tematy które strasznie mnie smucą /

Paulin bo na dobrą sprawę mała może tylko mleko i produkty mlekopochodne jeść a nic innego nie chce. Wiadomo zje owoce jakieś duperele ale nie je wogóle obiadów, chyba że jest to rosół. No ale jak ona tyle mleka spija to nie jest poprostu głodna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry