• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

No popatrz babcia jaka bystra!!! I dobrze zrobiłaś!
He he bawią mnie takie osoby ledwie zaczęła pracować a już podwyżki jej się zachciało!

Jak tam bibka ze Stachem??

Nie wyrobiłam dziś z tym moim glutem marudą i byłam z nim teraz wieczorkiem chwilę na dworku. Jutro jak nie będzie padało to musowo wychodzimy bo to siedzenie w domu nam nie służy.

reklama
haha lepi :-D poprawiłaś mi humor !!!
nie no żadne dziecko tam nie siedzi :-p hahaha
ooo jaipur to babcia zaszalała!!
dobrze że ją odprawiliście :sorry: tym bardziej ze teraz jesteś zadowolona :-)

ale dzisiaj pusto..
ja mam humor do bani... .... wrrrrrr
\

Witam i lecę prasować. Jutro pakowanie i lecimy:-) Trzymajcie kciuki P jelitówkę ma, oby nas nie dopadło:dry: Przez najbliższe dwa tygodnie może mnie być bardzo mało. Pozdrawiam

Witam się.
Joluś, niestety wczoraj dopiero o 19.15 byłam w domu, zanim na tą swoją wieś się dotargam, to lata świetlne mijają.
Styna, udanej podróży i miłego pobytu!
Jaipur, a to cwana bestia z babci:) Dobrze, że teraz jesteś zadowolona, oby tylko ten nianior nie zafundował Wam jakichś niespodzianek:)
Zmykam poczytać i do roboty.
Milego dnia.

Cześć mamuśki,
dzisiaj do roboty i potem już długi weekend:-)
styna witaj w Polszy:-D
madzikk Ty wypluj te słowa, i to już! już nie mam siły na niespodzianki przy następnej niani. Dlatego też tej nie chwalę bez umiaru, a zasługuje.

poza tym dojadam ciasto po wczorajszej bibce, mniam i zbieram się do wyjazdu do roboty.

Witam się i ja.
U nas ponuro i pochmurnie, ale zapowiadają poprawę pogody. Przyszłam dzisiaj w poplamionej bluzce do roboty :zawstydzona/y: ubierałam się w ciemnej garderobie i nie zauważyłam, ale na szczęście miałam tu sweterek i założyłam, zapięłam i git.
Mam trochę zmartwienie z Martynką, ale napiszę w odpowiednim wątku.

Jaipur
super, że bibka była udana, miłej podróży do pracy.
Styna szerokości!
Madzik przeżyłaś jakoś wczoraj do 18?

Basiek, jakoś przeżyłam:) Na szczęście tym razem nie było tłumów, bo takie kolejki jakie się we wtorek po południu potrafią zrobić, to szkoda gadać.
Właśnie śniadanie wcinam. Smacznego wszystkim:)

Jaipur, wierzę, że tym razem będzie git:) &&&

reklama

Madzik smacznego :)
To ile kilosów masz z domu do pracy??

Basiekk oj zdarza się najlepszym :):*

Jaipur masz rację.Jak to mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca ":-p

Styna udanego pobytu w kraju i super zabawy na weselu :)

Widzę,że same pracujące się tu udzielają. Żeby nie było Wam przykro to chociaż siedzę w domu zabieram się za sprzątanie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry