• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Ewcia też tam sporo Twoich postów:tak:, Nie mówię, że przeczytałam cały, o nie , ale doszłam chyba do 30 strony:-).
I trochę się nawet zadumałam na Tobą, bo czytałam jak cieszyłaś się, że się Wam udało zaciążyć,a dzisiaj czytam o pierwszych krokach i pierwszym "mama", wzruszające.

Ostatnia edycja:
jolek biba ze Stachem już za kwadrans, wpadajta:-D
co do nianiora, to nie wiem czy się chwaliłam, ale babcia z nami nie została, mamy teraz przemiłą nianię, w moim wieku.Czy jestem zadowolona? no co ja mogę napisać??? bo kuźwa boję się zapeszyć.Ale zajebiaszcza jest.

basiekk widzę,że masz mega motywację:-D
Mi też się zdarzyło czytać początki, ale oglądałam wtedy brzuszki.. słodkie były..

Hej kochane

czasu brak pakuję Nas powoli na jutrzejszy wyjazd , Szymcio już dużo lepiej więc fajnie :-)

ale Was na wspominki wzięło... :-) też czasami czytam czy patrzę na zdjęcia...

Buźki wpadnę wieczorkiem :*

Ale Was naszło:P Basiek masz rację pusto się tu zrobiło strasznie. Weszłam ostatnio na czerwcówki 2012 i zobaczyłam ile one stron dziennie klepią to zatęskniłam za naszym gadulstwem.

Jaiapur a co babcia nianior nie wytrzymała tempa :-D
Aaaaaaaaaaaaaaaa przypomnij GAG że jesteśmy tutaj i ucałuj Stacha od ciotki :*

Ufff Madzik już po pracy i pewnie w domku jesteś :)

Lepi super czytać,że humorek u Ciebie lepszy.

reklama
jolek co tu owijać w bawełnę, babcia sobie wyczaiła ,że stać nas na więcej niż jej zaoferowaliśmy.Więc zażądała podwyżki.To była nasza ostatnia rozmowa:-D Dla mnie to niepoważne było a że obiecałam sobie,że w razie najmniejszych wątpliwości rezygnuję, bo nie będę bujać się jak z poprzednią, więc decyzja była szybka.Ciesze się,że tak się stało, bo na dłuższą metę drażniły mnie jej "rady".

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry