• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witajcie BBbabki:)
u nas piękna pogoda się zapowiada, słonko świeci - wczoraj za to cały dzień padało.
Po audycie, uff... 5 niezgodności na tak szeroki dział to ponoć całkiem niezły wynik, dobrze, ze ja za nic nie odpowiadałam :-)

Teraz psychiczny luz do października - następna kontrola:sorry2:.

spróbuję Was nadrobić.

edit: za rozmowne nie byłyście - jedna strona zaległości...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane
Ja dzisiaj tylko do 12:-), potem małż zabiera mnie i Marti na szoping:-):-):-). Cieszę się jak dziecko :-).
Już współczuję mężowej karcie płatniczej:-D:-D:-D.
Pogoda u mnie ble, mam tylko nadzieję, że jutro się wypogodzi i będzie szał ciał:-).

Hejcia :-)

U Nas dziś piękna pogoda ! i tak ma zostać już forever! :-)

Joluś- wow toście pospali :tak: i Tobie również życzę mega pogody!
Lepidoptera- ufff dobrze że już po , ja też odetchnęłam z ulgą bo tylko Cię męczyli i męczyli , teraz na rok spokój :-D:tak:
Jaipur- Ty leniuszku! :-p mam nadzieję że i u Was się wypogodzi :-)
Basiekk- ojjj zazdrościmy zakupków! zabierzecie Nas też ??? ;-):-) miłego i pochwalcie się na co tatusia naciągnęłyście :-D

a u Nas tatuś chory więc wiecie jak to jest trzecie dziecko w domku... :tak::-D ale dziś i tak już ciut lepiej bo naszprycowałam go tabcinem - zawsze działa :tak:

Hello!!
U nas piękna pogoda, słonko świeci i robi sie coraz cieplej, jak młody sie obudzi to brykamy na spacerek!
Oli dzisiaj fatalnie spal, chyba idzie mu kolejny ząbek bo popłakiwał przez sen;(
Basiek ja tez sie na zakupy!
Jaipur hej ho hej ho do pracy by się szło!
Jolus zazdroszczę spanka:)

hej dziewczyny :-)
witam po przerwie... nie wchodziłam na forum bo nie miałam ani siły ani czasu...
z chorobą jeszcze zajmowałam się dzieciakami przez co nie miałam absolutnie siły na nic :/
teraz czuję się lepiej ale nadal nie słysze na ucho :-( i nadal biorę antybiotyki...

zaraz poczytam co tam u was się działo...

futrzaczku - niestety nie na rok, bo to był dwutydodniowy audyt, a już wiemy, że w październiku będzie kontrola - bez sensu, bo tematycznie obejmie część z tego, czym teraz się zajmowaliśmy...

Hejka.

Lepi super,że już po kontroli:)

Jaipur udanego dnia w robocie.

Futrzaczku
zazdraszczam pogody. U nas nie pada, słońca nie ma i piździ strasznie :/ Zdrówka dla małża.

Basiekkk ja też chcę ja też!:)

Madzik lecę poczytać co tam się u Was dzieje.

Alex identyczna nocka za nami :(

Muszę zaraz młodego położyć spać i ogarnąć chatę, skoro jutro jedziemy.Do tego M przed chwilą dzwonił że może jego macocha na kawę zjedzie :dry:
Bekę miałam dziś z siebie. Dzwoni z rana telefon patrzę moja mama. Od razu panika że coś się stało, bo zawsze kontaktujemy się w weekendy..odbieram słucham tonu głosu, a ona zaczyna recytować jakieś życzenia. Słucham i myślę o co jej chodzi :confused: Zapomniałam,że mam dziś imieniny :-D:rofl2:

reklama
Mojeszczęścia a myślałam dziś o Tobie,że zamilkłaś. Dzięki :*
DonKichot też gdzieś uciekła, Agacio trzeba do porządku doprowadzić!! Agnieszka, Poziomka (chociaż z nią wczoraj pisałam). Karolka, Żelka, Andzia_26, Bra, Ewcia3004,MajowaMamusia, Paula04, Ypra i wiele wiele innych dziewczyn...HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gdzie się podziewacie?????????
Hope przed wczoraj do mnie pisała że ma przekroczony transfer i nie może na BB wejść. Pytała co się dzieje u nas:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry