reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek gratuluję ząbków, też tak chcę, nie wiem kiedy i są :-)
Matusia a co to za niebezpieczne urządzenia w zasięgu małych rączek, przyda się reorganizacja kuchni i łazienki ;-) Na pocieszenie dodam, że Jagódka już dwa razy przygryzła usta i raz język. Skaranie co ona w domu wyczynia...

Styna witaj w gronie chodzących :-)

Witajcie. Wpadam się przywitać i zaraz uciekam,bo mam masę prania. Wynik jednego egzaminu (tego,co byłam pewna,że zaliczyłam) to 4,5 :tak: Ale ten,którego się obawiam-nadal nie ma! Młody puszcza się coraz więcej i cieszy się z chodzenia. Ja kupiłam sobie buciki na wesele :-) i wczoraj wpadłam na pomysł,że z bratową damy po winie (zamiast kwiatów) i zrobiłam ubranka na wino - pray młodej ;-)

Hejka :-)

Joluś- już pisałam kotek o tym kiedyś , otwierają od września przedszkola pełnogodzinne
Persefona- bardzo fajny pomysł :tak: pochwal się jak to wyszło
Matusia- matko kochana teraz doczytałam ??? jak to kurcze ojjj biedny palusio :* , mój Szymek też raz dorwał się do maszynki tylko całe szczęście miała osłonkę ale w strachu byłam bo patrzę a on przejeżdża po buźce .

Gratulację zębuszków i chodzenia

hej dziewczynki
Matusia ucałuj Majeczke w paluszek:*
Persefona gratuluje zdanego egzaminu i trzymam kciuki za wyniki kolejnego:)
Joluś sprawę spółdzielni właściciel przejął na siebie, jakis czas temu wymienił tez nam liczniki:)

pogoda...aj! szkoda gadać, ale dobrze,że nie pada! Dziś protestuję i nie gotuję obiadu:eek: nie mam pomysłu! tylko małemu jedzonko zrobię. Jutro imieniny mojego P, muszę do sklepu po jakiś drobiazg skoczyć, w sobotę planujemy pojechac nad morze ze znajomymi i w niedziele Mamunia przyjeżdza:-):-)
Miłego dnia:)

Witam. Młody już śpi, Ja wiszę z siostrą na telefonie więc nie skupiam się na forum.

Persefona pochwal się butami a i ubrankami na butelki:)

Futrzaczku chyba mnie umknęło :sorry:

Aina to dobrze,że się za to zabrał właściciel. Ja też ostatnio nie mam pomysłów na obiady, dlatego dziś wyciągnęłam klopsy z zamrażalnika :)

Co jakiś czas słońce u nas wygląda więc jest szansa na poprawę pogody i spacerek :):)

Witajcie :)
Nie miałam internetu od rana. Bez internetu jak bez ręki:-D. Pogoda się poprawiła i super, jutro mam wyjazd integracyjny z pracy na kajaki:-). Ale ja jestem stuknięta wszyscy mnie tu namawiają, a ja nie chcę jechać bo tęsknię za córcią, choć mąż zgodził się zostać z małą, powiedział nawet, że sam ją wykąpie i spróbuję położyć. Ale i tak mam obawy:confused2:.

Matusia
dreszcz mnie przeszedł, mam nadzieję, że nie płakała długo. Dmucham w paluszek. Martynka odkąd chodzi ma wszędzie siniaki:baffled:. Wczoraj się przewróciła i przygryzła sobie język tak jak Jagódka:confused2:.
Ainka najlepszości dla P. Pochwal się później co mu kupiłaś:-). Choć idę o zakład, że najlepszy prezent dla P. Twego to sama Aina zawinięta tylko w kokardę:tak::-);-)+ śpiący smacznie Jasiek;-):-) <wybaczcie, że sieję perwerę na forum, ale rozumiecie- romantiko wieczór wczoraj miałam i na samą myśl mam dreszcze:-D>
Futrzaczku będziemy trzymać kciuki za Szymcia:tak:
Persefona gratki za egzamin, zdolniacha z Ciebie:tak:
Jolek gratulujemy zębuszków
Stynka gratuluję Nadii chodzenia, a Tobie współczuję :-Dbo teraz się zacznie:-)

Udanego dnia zmykam do pracy

reklama
cześć laseczki, to ja:-D
dzisiaj nie "my", bo nianior wybył na plac zabaw a mama wróciła wczesniej z roboty.
Tym sposobem jestem sama!! wcinam jagody i zaraz strzelę sobie maseczkę i na chwilę się zdrzemnę, a co:-p
Cisza jest fajna, jakoś wcześniej(przed juniorkiem) tego nie doceniałam:szok:
jolek dobry klops nie jest zły,mniam!

persefona drugi będzie na 4:-p
aina zazdraszczam moria w weekend
Matusia brrr straszne, chyba pochowam zawczasu głęboko wszystkie maszynki. buziaki dla małej:*
basiekk tak jesteś stuknięta:-D masz jechać i nie myśleć o niczym poza sobą.Taka chwila dla siebie.
styna Nadia musiała zaszpanować na wyjeździe;-)

aa no i w sobotę będziemy w Olsztynie, czy jest ktoś z Olsztyna(może jakaś laseczka?)?:laugh2:

Do góry