reklama

Maj 2011

Trina faktycznie uparciuch z twojego synka. A taką słodką buzię ma na zdjęciu ;-)

Dziewczyny powiedzcie mi, czy wszystkie macie płaskie brzuszki? Czy pobolewają was czasem jajniki i podbrzusze? Czy nie macie problemów z jelitami (zaparcia lub kolki itd)? Czy wszystkie macie mdłości?

No mój brzusio jest raczej płaski, wczoraj mnie pobolewał i pokłuwał, ale dzisiaj spokój. Jeśli chodzi o dolegliwości ze strony ukł. pokarmowego, to dopada mnie zgaga (ble...), dziwnie mi się odbija, ale to od tej zgagi, czasem mam jakiś dziwny ślinotok, ale nie mdli mnie i wczoraj dopadło mnie mega wzdęcie :/ - ale czytałam dziś ulotkę Espumisanu i w ciąży można brać, więc jakby co, to następnym razem wezmę, bo normalnie masakra (sama ze sobą nie mogłam wytrzymać)!!!

No i od tej zgagi i nadkwasoty co chwilę robię się głodna...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was DZiewczyny:happy: Ja dopiero nie dawno wstałam także wyspałam sie za wszystkie czasy chociaż nie ukrywam, że jeszcze bym poszła:-p

Powiedzcie mi WSZYSTKIE jak sie czujecie??
Jak Wasza cera bo ja jestem strasznie wysypana na twarzy, plecach i szyi :szok:

Witaj Misia,
ale Tobie zazdroszczę tego spania, ja chyba po powrocie do domu się położę....
M teraz na 14 do pracy, więc czekam wieczorkiem, żeby choć troszkę się widzieć. Po południu ostatnio nie dopadała mnie senność, a pracy w domu też trochę miałam, więc nie dosypiałam po południu, no i rano, jak zawsze ciężko wstać... :/
a dziś M pół nocy walczył z komarem, byłam wykończona....

A cera u mnie normalna, jak zawsze.

Witajcie,

Trochę mnie nie było a tu tyle zmian :) ja bez neta w domu:/ Teraz czekam na wyniki badań (byłam rano zrobić toxo, cytomegalie, glukoze, hormony itp) bo w piątek mam wizytę u lekarki i kazała już przyjść z wynikami.

Nie odwołam się do postów, biorę necik do domu więc poczytam, tak szybciutko chciałam się przywitać.

Aaa poczytałam tylko trochę o brzuszkach. Mi już taki wyskoczył jakby to 3 miesiąc był:szok: w pracy się nawet zorientowali, i nie chcą wierzyć że to 6 tydzień :szok:

Do poczytania

no, to jest nadzieja że przejdą..męczę się już od kilku dni, ale i tak radość jest większa niż to :)

czytam sobie właśnie posty wstecz..z moją cerą wszystko ok, tylko jestem przeziębiona więc ogólnie słabo się czuję. to moja pierwsza ciąża więc dopiero się orientuję co i jak :)))

Cześć dziewczyny... tak sobie weszłam do was na forum poczytać, bo u was tu tak fajnie i miło.. chciałabym do was dołączyć ale niestety nie narazie nie mogę... chciałam was tylko zapytać kiedy testowałyście? Ostatni cykl trwał 26 dni... @ miałam 17 sierpnia, kiedy owulację miałam nie wiem... ale w 12 dc miałam już płodny śluz... możecie mi powiedzieć kiedy mogę zatestować? Mam już synka ma prawie 3 lata i od 2 lat próbuję zajść w kolejną ciążę niestety z niepowodzeniem... przeszłam już chyba wszystko... duphaston, clo i pregnyl i bez skutku..
Jak było z waszym testowaniem? W którym dc testowałyście?

Pozdrawiam was i bardzo wam gratuluję wam z całego serca tej magicznej chwili na którą ja czekam już tak długo:(

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry