reklama

Maj 2011

Dzastina ja testowałam raz jakiś tydzień półtora przed terminem spodziewanej @ (miałam przebarwienia na brodawkach i bolały) --> wyszedł negatywny.
Później testowałam rano jakieś 4 dni przed terminem spodziewanej @ (noc wcześniej miałam dziwne krwawienie) --> wyszedł negatywny.
W końcu po terminie spodziewanej @ zrobiłam betke bo czułam, że coś jest nie tak... Piersi bolały, brodawki dalej miały zmieniony kolor (myślałam wcześniej, że może obtarłam), potem mdłości, leciutka linia pod pepkiem i strasznie wysypało mnie na twarzy pomimo nie używania żadnych kosmetyków...
Betka dodatnia a później i trzeci test z dwoma II - co prawda jedna jasna ale jest:happy:
Trzymam &&&&&

Dobranoc Dziewczyny :*

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki za II, trzeba być dobrej myśli i działać do skutku :-)

Misia mi też się cera pogorszyła. Niespecjalnie mi się to podoba, szczególnie, że nie miałam z nią problemów a teraz nie lubię w lusterko patrzeć. Do tego włosy mi okropnie wychodzą. Ale chyba wolę to niż mdłości, które pewnie ominą mnie jeszcze parę tygodni ;-)

Ja byłam strasznie rozdrażniona, ale myślałam że to przed @..a w ogóle to malowanie było w domu, okna myłam i robiłam większośc rzeczy, których nie powinnam :)
jakoś dzień po terminie @ zrobiłam test i nieźle byłam zaskoczona, ale radość przeogromna..tylko jak byłam u gin, to się okazało że nie wszystko jest różowo, więc od razu L4 i leżę w domu póki co do końca miesiąca..

Dzastina: też mocno trzymam kciuki za II :)))

Misia: mnie wczoraj naczynka popękały na twarzy jak się podrapałam i wyglądam jakbym miała małego siniaka..a było tak dobrze :)

Mam nadzieję, że nam odrosną. Wolałabym, żeby wypadły na nogach, nie musiałabym golić, chachacha ;-)

Madline a jaki jest problem, jeśli można zapytać?

mam wrodzoną wadę macicy, o czym nie wiedziałam wcześniej..
..ale na razie wszystko ok i mam zamiar tak trzymać, choćbym miała leżeć do samego maja :)))

ps. a zauważyłyście że włosy i paznokcie rosną szybciej? ;)

reklama
mi wlosy zawsze wypadaly , wiec roznicy nie widze:-D

co do szybszego wzrostu , przy Vi mialam sciete krotko przy szyji az lekko podgolone z tylu , a przy porodzie mialam juz do stanika... wiec naprewno rosna szybciej:tak:
teraz mam nadzieje ze mi do pasa urosna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry