reklama

Maj 2011

reklama
mam wrodzoną wadę macicy, o czym nie wiedziałam wcześniej..
..ale na razie wszystko ok i mam zamiar tak trzymać, choćbym miała leżeć do samego maja :)))

ps. a zauważyłyście że włosy i paznokcie rosną szybciej? ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Niestety te na nogach też:wściekła/y:
Ja wziełam się za zapuszczanie ale pewnie pok koniec ciąży tradycyjnie obetne;-)

Witam wszystkie Majóweczki. Z przyjemnością oświadczam iż dziś została oficjalnie potwierdzona moja ciąża, termin 10.maj.2011. Widziałam dziś moje małe dzieciątko, które mierzy sobie 4,3 milimetra. pozdrawiam

hehe oj na nogach to tak....:baffled:
ja to nie gole jak nie musze nigdzie wyjsc bo mi sie nie chce :-p

kurde dzisiaj juz wymiotowalam:baffled: oby ta ciaza nie byla tak upierdliwa jak poprzednia....:sorry2: sleczalam nad wc codziennie:wściekła/y:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Niestety te na nogach też:wściekła/y:
Ja wziełam się za zapuszczanie ale pewnie pok koniec ciąży tradycyjnie obetne;-)

Poziomki - zapuszczasz na nogach??!!??

Nie wiem, jak włosy, ale paznokcie rzeczywiście jakoś chyba szybciej rosną... dziwne, bo w sumie to "budulec" powinien być spożytkowany na Maleńswo, a nie na nasze włosy, czy paznokcie... (?)

żartowałam, oczywiście ;)

Karolcia85 - gratuluję :)!

Dziewczyny która z was ma jeszcze termin na 10 maja???? Ja test robiłam tylko jeden 6 września w poniedziałek i wyszedł pozytywny, nie chciało mi się wierzyć bo staraliśmy się 1,5 roku a później przerwaliśmy nasze starania ze względu na wyjazd. Po teście zrobiłam sobie termin u gina na dziś i zobaczyłam moją małą kropeczkę, choć miałam obawy że nie będzie jeszcze nic nic widać, a tu proszę....
Mam do was prośbę, nie wiem jak zrobić suwaczek...
Pozdrawiam

Karolka WELKAMY!!!!
Ja jak narazie (do wtorku) mam na 10 termin więc jest nas 2
Suwaczek
1 Ustawienia
2edytuj sygnature
2i wklejamyBB kod

Lepidoptera hahahahahahahahahaha

cześć dziewczyny :) ja tak sentymentalnie, bo rok temu dołączyłam do majówek 2010 :) drugiego dziecia planujemy na 2012 - kto wie, może się uda w maju ;) pewnie jeszcze o tym nie myślicie, ale ja bardzo żałuję, że nie miałam okazji przeczytać tego artykułu o karmieniu piersią Doradca laktacyjny obala mity związane z karmieniem piersią - Pierś to nie smoczek / Karmienie / Kołyska (niemowlę 0-3 miesiące) / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl. pomogłoby mi to uniknąc wielu stresów i wątpliwości. gorąco polecam wszystkim zainteresowanym tematem. zdrówka dla waszych maluszków :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry