reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku, wszystkiego najlepszego dla synka!
Ypra, to się porobiło u Was:( Bądź dzielna, ale pamiętaj, ze o siebie też musisz zadbać.
Poziomki, ucałowania dla Gosi.
Styna, u nas też chyba zęby idą, bo z kupami wodnistymi od wczoraj mamy cyrk.

U nas chyba trochę lepiej, idziemy dziś do pediatry na kontrolę, a ja jutro do pracy. Teraz czekam aż młody zje obiad i pójdzie spać, bo mam stertę prasowania do ogarnięcia:(

Witajcie kobietki :)

zaczęłam pisać kilka godzin temu i musiałam odejść od kompa:dry:

futrzaczku - słodka kruszynka:biggrin2:, czas tak szybko leci, ech, miło powspominać... Całuski dla Jubilata:-)

ypra - współczucia... dbaj teraz o siebie i dopiero później o swoich chłopaków.

basiek - fajnie z tym urlopikiem, taki przerywnik w pracy w środku tygodnia też dobrze robi. Owocnych zakupów!

Czesc dziewczynki.
Pamietacie mnie jeszcze choc troszke??? ;-)
Wiekszosc z was juz pewnie wie ze w koncu udalo mi sie znalezc i dostac prace. Jest to praca w biurze, jestem odpowiedzialan za listy przewozowe rachunki itp. Ogolnie obieg towaru. Poki co jest to praca na pol roku na zastepstwo a pozniej sie okaza czy ta pani ktora zastepuje wroci czy nie. Godziny pracy moge ustalic sama i ma to byc ok 30 godzin tygodniowo wiec nie bedzie zle.

Chcialam was jeszcze przeprosic za to ze tak dlugo mnie nie bylo ale jak wiecie robilam kurs niemieckiego i szczeze powiedziawszy nie bylam przygotowana na taki stopien trudnosci i na taka ilosc rzeczy ktore trzeba bylo robic samemu. Do tego w kazdej wolnej chwili szukalam pracy w necie wysylalam setki cv- stad moja nieobecnkosc.

U nas wszystko dobrze, Oski szaleje jak tylko moze, rozwija sie super gada coraz wiecej. Jest strasznie kochany.

Niestety nie jestem w stanie was nadrobic ale postaram sie bywac teraz czesciej.

P.S. Futrzaczku, buziaczki dla Szymka :* (tyle udalo mi sie przeczytac)

Karolka słonko strasznie się cieszę,że udało Ci się w końcu robotę znaleźć :) Gratuluję. A to kurs już skończyłaś???? A co z Oskim jak ty w pracy, w przedszkolu będzie? A młody gada po polsku czy po niemiecku????

Madzik i jak tam po wizycie u lekarza??

Lepi znowu kocioł w pracy???

Jaipur gdzieś Ty???

Pusto się tu znowu zrobiło :dry:

Hejcia

fajny dzień :-)
a tu mój dzisiejszy Szymcio
101020127529.jpg

popijamy z mężulkiem Fantę truskawka- kiwi ! mmmm pycha! :-)

Karolka- super z tą pracą :)) mam nadzieję że Ci się spodoba i że zostaniesz na dłużej i w pracy i teraz z Nami :))

Witam.
U nas choroba chyba zażegnana,ale zostawię młodą do końca tygodnia w domu.
Ja dziś miałam jazdę w mieście i zahaczyliśmy o plac.No i kurcze aż raz udało mi się jechać na łuku do tyłu ładnie :-( No ale to początek więc może jeszcze się nauczę.
Ypra współczuję takiej nocki,ale dobrze,że już po wszystkim i z mężem Ok
Futrzaczku 100 LAT 100 LAT DLA SZYMUSIA!!!!!! HIP HIP HURRA!!!CAŁUSKÒW 102, A JAK SIĘ ZMIEŚCI TO 130 :-*:-*:-*
Basiekkk a cóż ty za zakupy robisz?Pochwal się
Jolek jaka pustka.Ty zawsze jestes ;-) :-*
Stynka trzymam kciuki za owulke
Poziomka straszne to co się stało! Oby Gosia doszła do siebie jak najszybciej
Karolka gratuluję i....zazdroszcze,bo sama szukam pracy.A już wymarzoną byłaby praca w biurze :-(

reklama
Witam i ja wiem wiem miało mnie nie być ale puki co ta firma jeszcze nie odcięła netu więc korzystam ze świadomością że mogę nawet posta niedokończyć więc się streszczam.
Karolka gratuluje pracy:)
Futrzaczku 100 lat dla Szymka i Ciebie oczywiście też:tak:
Persefona dobrze że już się wykurowaliście:) No a na łuku to mnie ojciec nauczył jeździć tylko mocą silnika bez sprzęgła, instruktor mnie na półsprzęgle uczył i koniec końców bardziej się skupialam na tym sprzęgle niż na jeździe a jak puściłam całkiem sprzęgło to odrazu zaczęło wychodzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry