reklama

Maj 2011

Persefona ja cały czas miałam problemy na łuku. Na mieście jazda mi szła super ale plac manewrowy niestety masakra:(
Fajnie tylko sama ze sobą pisać nie będę:(

Styna tylko się cieszyć że net jeszcze działa:)

Brykam pod prysznic i do spania.

reklama
futrzaczku foszek był do wieczora niestety :sorry:
Wszystkiego co najlepsze dla Szymonka.. oj jaki z niego kruszynek był :-)

ypra dobrze że mąż już po operacji a w ogóle szkoda że mały tyle czasu na rekach spędza.. Emka to czasami tylko jak jest markotna przed spaniem czy jedzeniem a jeszcxze nie gotowe :-p to chwile ja na ręke biorę tak to nie ... sama się szwęda po domu ;-) no chyba e jak siedze to wtedy na kolanach sziedzi i sie tuli całuje sciska mizia ... ale na stojaco to ja bym nie wyrobiła z moim klocem :-p

lepi ja mam tak czesto że zaczynam rano a z moimi dziecmi tak wychodzi że posta koncę o 14 jak jedza obiad :-p hehe
pisze i czytam na raty a w miedzy czasie się z nimi bawię :-D
a wieczorem znów na raty bo jak mąż wraca to chce z nim pobyc bo w wakacje niesety mało był w domu więc nadrabiamy stracony czas;-)

karolka gratulacje :*

u mnie dziś tak cieplutko ze dziewczyny biegały w samych bluzeczkach :-) ja koszulka na ramiaczkach i przewiewny sweterek ...
no super pogoda:-) poszłysmy wieczorem na 2 h na spacer- wczesniej miałam gosci .. no i wpadłam do męża do pracy bo akurat konczył.. wrócilismy razem sobie :-) tak fajnie .. wieczorkiem na spacer jesienia a tu takie cieplusie powietrze:-p

Witam się z samego rana, bo później to różnie z czasem.

joluś - cały czas mam full roboty, do tego teraz powinnam wczytywać się w ISO, bo jestem pełnomocnikiem:baffled: - nie mam na to ani czasu, ani ochoty, ale powoli muszę się za to zabrać... ech..

karolka - fajnie, że udało Ci się zaleźć pracę. Witamy ponownie:-)

reklama
Witam się z roboty.
U lekarza wczoraj średnio, katar nadal jest, mamy już chyba czwarte krople do nosa. Jedyny plus, że Julek tym razem ładnie kaszle, może się w końcu pozbędzie tej wydzieliny.
Dziś pojechał do prababci na cały dzień, jutro też, a w poniedziałek znowu na kontrolę mamy iść. Nie wiem czy we wtorek będzie się już nadawał do żłoba, czy jeszcze nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry