reklama

Maj 2011

Witam sie o tak nie ludzkiej porze ale moje dziecko nie daje mi sie wyspac w dzien wolny;P

Karolka super gratuluje;)

Futrzaczku wysciskaj Szymcia odemnie;)

Persefona napewno sie nauczysz na luku poczatki bywaja ciezkie;) mi moja nauczycielka dala sposob z lusterkami i odrazu lepiej sie jechalo;)

Kamcia zazdroszcze pogody;)

Madzik wspolczuje tego chorobstwa ja niewiem co bym zrobila jakby mala tak chorowala zupelnie nie mam z kim jej zostawic

Ypra wspolczuje nie wytrzymalabym tyle siedziec;) a moze juz pozno nie klac go na drzemke tylko lepiej przetrzymac juz na noc zeby wczesniej poszedl?

Futrzaczku gratulacje dla meza;)

Maja u mnie tez balagan i nie mam kiedy tego ogarnac dzisiaj wolne ale ide do fryzjera a pozniej zakupy no i mala wraca wiec nie oplaca sie sprzatac bo ta rozwala wszystko ekspresowo;P

Ufff nadrobilam;) Sorka ze mnie malo ale wieczorami jestem zmeczona no i nacieszam sie mala choc ona woli tate teraz;/:P ale ja juz po 20 czasem zasypiam;)
Dzisiaj na baleciki wiec sie wybawie a jutro czas na odpoczynek;)
Milego weekendu zycze;)

reklama
Hej!
Padam na twarz dzisiaj, niewyspana jestem, a do tego za oknem mgła jakby ktoś mleko wylał i do tego -1 na termometrze. Brrr..
Jaipur, katar dość gęsty i żółty niestety.
Styna, inhalujemy aktualnie stężoną solą, zamiast fizjologicznej.
Dziewczyny, dzięki za wszystkie życzenia zdrowia. Ja wiem, że krople przez tyle czasu to nic dobrego, ale póki co staramy się z pediatrą działać miejscowo, żeby nie dostał kolejnego antybiotyku po miesiącu przerwy. Niestety wiem, że tak się może skończyć. Wczoraj u babci młody znowu miał oczy całe zaropiałe, dziś rano nie mógł lewego oczka otworzyć, tak mocno mu się skleiło:( Wróciliśmy pokornie do zakraplania oczu, może się poprawi. Powiem Wam, że mam już dość tego choróbska. W poniedziałek muszę wziąć urlop, żeby iść z Julkiem do lekarza, ale jak tak dalej pójdzie to od wtorku znowu na opiece wyląduję:( Na szczęście praca jest taka, że mnie nie wywalą, ale wiadomo, że niespecjalnie to wygląda. Może przez weekend jakoś dojdzie do siebie. Oby.
Mi też się juz antybiotyk skończył, a nadal kaszel i katar mnie trzyma.
Szkoda gadać.

Hejka :-)

dziś dzień z serii przygotowania do urodzinek! :-) pieczenie + zakupy :tak:

Dziękujemy za gratulacje i życzenia :))) :*

Madzik- kurcze a może trzeba szukać głębszej przyczyny tego ciągłego kataru ? może jakiś wymaz? alergia - jeśli też z oczkami problem ?? sama nie wiem ale wydaję mi się że to nie od zwykłego przeziębienia...
Karolqa- to miłej imprezki! a to że kiedy można się wsypać a formalnie się nie da - to nic nowego :-D;-) zawsze tak jest :-p
Joluś- ojj nie rozłóż się kochana ! :* na gardełko i tu reklama polecam unisept! nie drogie a mega skuteczne :tak::-)
Alex- ważne że wpadasz i coś napiszesz a nie jak nie które babeczki :-( :*
Maja- buziaczeńki dla Was :*

Hej laski!
Chyba już się nie załapię na 3000 stronę. Ale nic. Ja dzisiaj musiałam skrobać szyby bo -2 było.
U nas niestety nadal katar, podobny jak u Julka gęsty i żółty. Już trwa prawie 10 dzień, mam nadzieję, ze już niedługo bo męczące to bardzo. Rozumiem Madzik Cię i trzymam kciuki, żeby się polepszyło.
Zakupy udane matka obkupiona, Martynka też:-)
Wybaczcie tyle na dzisiaj, muszę wracać do roboty.

Hejka. Ja od rana nietomna i jakiś leń się za mną ciągnie. Do pierwszej w nocy gadałyśmy z ciocią przez tel. Zeszło nam ponad 3 godziny, a dzwoniła tylko na chwilę :-D Pogoda od rana super, ale teraz nam słońce uciekło..hmmmm :(

Basiekk super,że zakupki udane, co ciekawego kupiłyście??

Madzik a może odstaw na dwa trzy dni te krople do nocha.Używaj tylko wody morskiej i fridy. Zobaczysz czy nie lepiej.

Futrzaczku dziś już jest ok. Herbatka z cytrynką i tabletki na gardło podziałały wczoraj:) :*

Karolq żebyś tylko nie zasnęła na tej dysce :-p

Maja super,że gości będziesz miała i same z Polą nie będziecie:):):):)

Jaipur
co się z Tobą dzieje,martwie się :(

Joluś nie ma co- lubisz pogada przez telefon, nieźle 3 godziny:-D -mała dostała, dwie kurteczki, dwie czapy, ciepłe rękawiczki i dużo pierdołek innych np książeczki ulubione i nowe kredki:-), matka też dostała dwa ciuszki, ale bardziej skromniejsze niż Damy naszej:-D. Jeszcze musimy Marti kupić butki na zimę, ale to w niedzielę bo wtedy we trójkę się wybieramy bo Martysia musi przymierzyć i zaakceptować:-).

Joluś Jaipur ma ostatnio sporo pracy dlatego tak mało pisze, na bank odezwie się do nas jak się trochę ogarnie. Dzisiaj z nią gadałam i wszystko u niej ok, tylko Juniorek delikatnie zakatarzony, nie martw się kochana.

Hej,
gdzie jestescie kobietki???

Alem sie objadla... zrobilam indyczka gulaszowego duszonego, z koperkiem - Polusia pieknie zajdala :)) i tzatziki - natchniona nocnym odcinkiem Pascala. Uwielbiam! i nie wiem czemu tak dawno nie jadlam... nie robilam...

Bylysmy na szczepieniu dzisiaj :-(

Basiekk-ale fajne zakupki! teraz jeszcze wstaw foteczki na zakupowym :tak::tak:
trzeba odswiezyc tamten watek!:P

Karolq - widze, ze sie szykujesz, super :) podziwiam, ze jeszcze masz sile heehhe

Madzik - hm faktycznie cos to na alergie zakrawa jak pisze Futrzaczek ;/ Wierze, ze masz juz dosc, :**

Jolus - dzialaj dzialaj co by Cie nic nie dopadlo!

Oj jak tu pusto :(

Maja dzięki za pomysł na obiad, u mnie ostatnio problem z pomyślunkiem:/ Jak Polusia po szczepieniu, pewnie nocka kiepska będzie:(

Basiekk my z ciocią już tak mamy że jak zaczynamy gadać to końca nie widać:) dzięki za info od Jaipur :*

Ostatnia edycja:
hej ... wpadam się przywitać jakoś dzisiaj w biegu byłam..
chciałam sie pochwalić kupiłam już kilka rzeczy :-p
kupiłam klatke dla chomiczków nowa ... no własnie... chwaliłam się chomikami? mamy dwa
misię i pysie :-) od tygodnia..
kupiłam Vi prezent na urodzinki.... choć ma za miesiąc :-p ale były promocje ;-) więc brałam od razu :-D

nadrobie jutro bo już mnie dziś oczka bolą

miłej nocki :-)

reklama
EEeeeeeejjjj no co Wy??? !
Jeszcze tak pusto to tu nie bylo :baffled:

Jolus fakt nocka byla bardzo marudna, jeszcze nigdy po szczepieniu tak nie bylo, w nosku cos malej rzezilo, dzisiaj katar, wole zeby to bylo juz po szczepieniu, niz by miala miec cos wczesniej w trakcie ;(( mam nadzieje.. bardzo niewyrazna jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry