reklama

Maj 2011

Czesc laseczki

Basiekk - dzis na obiad byla wolowinka z jarzynkami ....ze sloiczka, i zupka dyniowa ..z zamrazarki. Ale jutro bedzie Twoj obiadek :-) udko juz upieczone, do tego brokul i ziemniaczki gotowane. Zrobilam tez gar wypasionego rosolu - i chyba zamroze dwa kubuelki, zeby taka baza byla do zupek pod reka. I co wyczarowals dzisiaj ??

Madzik - super, oby tak dalej! mysle, ze maly juz sie troszke zahartowal ;))

Jolek - jeeeeee, nie wiedzialam, ze ten upadek taki konkrenty.. biedny Igus :(( buziaczki :**

Karolka
- fajnie, ze dentysta zaliczony, boli jeszcze? Powodenia z praca! wiem, jak ciezko jest ..

Ypra - tez mi sie zdarza :) a taki np odkurzacz to 'dojezdzam' regularnie :))

Bubbles - wspanialy weekendzik! macie chyba calkiem fajna grupe osob w swoim otoczeniu ? :))
Twoj Brat to musi byc mega przystojniacha i w ogole fajny:-D:-D:-D
pokazesz nam go, pokazesz??!!!!

Polka wstala dzisiaj o 9.27 :)) wiec nie moge narzekac, troche odpoczelam w koncu, mimo pobudek, ale za to w dzien nie spala w ogole!!
Byla dzisiaj pierwszy raz w przedszkolu :) po kolezanke ;) podobalo jej sie!

Ostatnia edycja:
reklama
Karolka no to brawa dla Oskiego,że taki dreptacz z niego. u nas Igi z tym dreptaniem to tylko na krótkich dystansach, ale jak wózka nie ma to rączki bo inaczej płacz:/
Mam nadzieję,że u dentysty bezboleśnie było? :)
Smrodek nie dotarł, bynajmniej ja nie czułam. Rozmawiałam dziś z sąsiadką to ponoć ta kobieta ze dwa tygodnie tam leżała :baffled:
Trzymam kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Styna oj współczuje i Tobie i Nadii...zdrówka kochane.

Jaipur a jak u Was apetycik wrócił Olusiowi??

Futrzaczku a Ty zaspałaś dzisiaj :P

Ypra Ty to może już na dziś usiądź i nic nie dotykaj :-p

Maja niestety dość poważnie to wyglądało, dlatego szpital i RTG głowy było zaliczone. Całe szczęście tylko strachu się najedliśmy.
Zupka dyniowa nigdy nie jadłam a ostatnio to co siostra u mnie była to szwagier mi ugotował...mmmmmmm pychotka do tego migdały pokrojone i parmezan...mniam :)
U mnie Igi standardowo wstał o 9:05 i nakrył rodziców na igraszkach :zawstydzona/y:

Joluś- hi hi dokładnie :) kurcze to ja też jakoś zgapiłam ten upadek Igiego :eek::baffled: dobrze że wszytsko w porządku :*
Maja- a w czym sobie mrozisz takie mniejsze porcje ? masz coś specjalnego ? fajnie że Mai podobało się w przedszkolu :)))
Ypra- ojj nic się nie martw :* czasami zdarza się taki do **** dzień ;-) ale jutro będzie nowy lepszy! :)
Karolka- dobrze że dentysta zaliczony :) a co do roboty to rzeczywiście jak masz możliwość to osobiście to dobry pomysł :)

dzieciaczki już w łóżkach , ojj szaleństw dzisiaj było co nie miara , m.in zbudowaliśmy z krzeseł tunel pod którym przechodzili ( kiedyś tak bawiłam się z moimi siostrami i teraz sprzedałam to im ;)) ) oczywiście tunel jak to tunel był ciemny czyli wszelkie koce poszły w ruch.
w niedziele mamy roczek mojej Hanulki :)) fajniutko
a jutro najpierw gumolep bo mamy dwa kapcie i zmiana opon a potem ginek a reszta dnia hmmm :))

Futrzaczku bo ten upadek ze schodów był w tym czasie co ja znikłam na jakiś czas. Pamiętasz pisałąś do mnie smska a ja Ci pisałam że dołek i że Igi mi ze schodów spadł.
To Hanula już roczek kończy???Szybko ten czas leci!
To jutro co gumolep u ginka :-p:-D

Wiesz co kotek nie chce mi się grzebać w smskach ale pisałaś na pewno że nie masz humorku że dołek ale nie wspomniałaś chyba dlaczego... zresztą nie ważne ... najważniejsze że wszystko jest dobrze :*

ha ha a z ginkiem można tak to ująć :-D tableteczki mi dalej przepisze

Po dentysie juz nie boli ale mam lekarstwo zalozone i musze tak do 7 grudnia latac. Ja od kiedy chodze tu do dentysty -polki zreszta- to sie nie boje i mam w koncu naprawde porzadnie zeby zrobione, no ale tu calkiem inaczej do wszystkigo podchodza :tak:

Wlasnie zalalam 5 kg buraczkow zalewa jutro popakuje w sloiki i na zime beda super.

Futrzaczku podziwiam Cie z tym cwiczeniem, mi M kupil Orbitrek i poki co to wchodze na niego raz w tygodniu na 5 minut bo nie moge sie zebrac, mozecie mnie prosze w d... kopnac :eek:

Karolka-a mogę Cię kopnąć mogę ! :tak: jak na 5 minut to lepiej w ogóle nie wchodź bo i tak efektów zero , jeśli już wchodzisz to minimum na 45 min w tempie treningowym.

ok ja mykam na " horror " ;) zajrzę po 22.30 :-p

Karolka kopa w doopsko wysyłam :P Podeślij orbiterek skoro nie korzystasz :tak:
Buraczki też miałam zamiar robić,ale któregoś razu robiłam na surówkę i spakowałam dwa słoiki i mi się otworzyły więc nie podeszłam do większej ilości:/

Futrzaczku to było ponad dwa miechy temu więc masz pewnie wykasowane. :p

Karolka daje kopa z miłą chęcią :-p Pamiętam jak miałam orbitreka i wchodziłam codziennie na 20 min. plus parę innych ćwiczeń, to i kondycja była lepsza i kg spadały, więc polecam :-)
Niczego już nie zepsułam :-D Odebraliśmy wykładzinę do pokoju Krzysia, taką z domkami i ulicami. Liczę, że będzie świetnie się bawił. Póki co stoi na balkonie, może jutro uda się rozłożyć. Wracając zahaczyliśmy o balon tzn. podziwialiśmy wieczorną W-wę ze 120 m, polecam. Ponoć ten balon ma być koło stadionu ok.3 lata, więc akurat nasze pociechy podrosną i będzie frajda dla całej rodziny.

reklama
Karolka hahahah to tempo cwiczen wszelakich podobne do mojego widze ;-) takim jak my to sa potrzebne duze kopniaki!:-D

Jolus i nic nam nie napisalas.. a na pewno tak sie martwilas, strachu najadlas.. przykro mi kochana :* dobrze, ze nic powaznego z tego nie wyszlo.

Futrzaczku hej fitness lady :-) a w takich oto pojemniczkach z Aventu mroze glownie Pojemniki na pokarm | MamaBebe.pl , no a wieksze porcje to w kubelkach po serku twarogowym np.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry