reklama

Maj 2011

Hej hej :-)

Szymciu poszedł dziś po 2 tyg do przedszkola , ciekawa jestem jak tam mu będzie po dłuższej przerwie , ja po ćwiczyłam sobie już i teraz mam chwilę oddechu :)

piękne słoneczko dziś u Nas - więc humorek dobry :)))

Basiekk- to miłej pracy kochana :*

a reszta gdzie halo halo ??? meldować się proszę :-p;-)

edit: zdążyłam posprzątać , wstawić pranie a tu nadal pusto.... :((((

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku , no niby nic z reklamą nie zrobiła, podobno w ogóle Malo tam robi. A szef to jej były, mają nawet dzieci razem, stąd z pewnością jej nie zwolni. A ta koleżanka menager, to miała tylko menagera udawać przed Magdą.

Kamcia, jak galaretki? Udały się? Buziaki dla Vikusi na urodzinki.

Maja, to jest ok. 6 km od mojego miasteczka, ale wszyscy pracownicy plus szefostwo z mego miasta lecz ani ciut nie było o nim wspomniane, bo niestety restauracja leży już po stronie lubuskiego a my skraj wielkopolski jeszcze.

Majowa, a czego Ty się tak uczysz?

Mam chwilkę żeby popisać, bo Majka zasypia przy mnie a ja lapka w łóżku mam. Małż wraca z trasy, bo Mu się auto w nocy rozkraczyło. Nowy samochód, ale pech taki, że albo coś pęknie, albo ociera a tym razem nieszczęście takie, że jak tankowali po drodze to jego pracownik zamiast ropy paliwo mu wlał. Jak do mnie dzwonił w nocy, to myślałam że go tam zabije albo sam na zawał padnie tak się darł.
Reksiu na dole reksiuje po długiej przerwie, a ja codziennie załatwiam kogo,s innego do odbierania dzieci. Na szczęście Mat miał dziś andrzejki to nic zadane nie ma.
Oglądałam wczoraj film BEZ SMYCZY i polecam Wam bardzo, na HBO leci co jakiś czas.

Witam i ja. U nas bunt spania za nic nie chciała usnąć i dalej biega i nie widać zmęczenia po niej. Byłyśmy na kotroli i płucka czyste kaszel może jeszcze do 10 dni potrwać. Apetyt wrócił dzisiaj na obiad wciągnęła miskę zupy pełną makarony (ja bym tyle zjadła i była pojedzona).
Widzę że dzisiaj ruch jak w młynie tutaj nie przesadzajcie kobietki z tym pisaniem:-D:-D:-D Ja mam na kolację kebaba domowej roboty i śledzie opiekane w zalewie octowej:-p

Matusia no jednak intuicja mnie nie myliła jak oglądałam ten odcinek, bo wszystko co napisałaś dla mnie widać było od razu:-D no może dzieci nie przewidziałam z tym dziadkiem italiano:cool2:

Matusia słodkie jakoś tak średnio mi smakuje. Nie mówię że wogóle, ale raczej ostro kwaśno i dużo:)

My po kontroli płucka czyste kaszel może jeszcze do 10 dni się utrzymywać. Nadia bez drzemki do wieczora wytrzymała bez problemu żadnego marudzenia ale jak tylko głowę położyła na poduszkę to zasnęła. W wannie wołałam P i nauczyła się wołać na tatę Paweł:-D:-D Jak to śmiesznie brzmi.

Ostatnia edycja:
Melduję się z przepyszną kawusią:)
U nas wszystko ok, wczoraj kupiłam w biedronie dużą śmieciarę Wadera na Mikołąja dla Oliwierka.
Musimy chyba iść do stomatologa z Olim bo wydaje mi się, że ma przebarwienia na jedyneczkach.
Styna dobrze, że Nadinka czuje się już lepiej. A apetyt widzę, że Ci dopisuje.
Ypra byłaś już na połókowym usg? A jak maluszek kopie już mocno?
Pozdrawiam:)

reklama
Hej!
Ja ze śniadaniem. U nas nuda. Coś mi Julek kaszlał w nocy dziś. Muszę mu coś zaaplikować po południu.
Alex, a masz namiar na jakiegoś dentystę dziecięcego? Ja planuję się wybrać kontrolnie jak młodemu trójki wyjdą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry