reklama

Maj 2011

Maju- mogę Ci podesłać :)))

ok mykam na mam talent ale w przerwach będę zaglądać i mam nadzieję że ktoś będzie ;)))
leszek shandy się chłodzi do tego nowe nicnacs - rozpusta...:-)
mąż coś się chyba pochorował bo śpi( ale ponad 4 godz przy ciężarówce na dworze grzebał więc co się dziwić ) , dzieciaki w łóżkach :))

reklama
Witam się sobotnio :) Ja właśnie pożarłam kolacyjkę i zaraz idę się kąpać i chyba spać...chociaż powinnam się uczyć, bo jutro mam imieniny, więc z nauką raczej będzie krucho...ale tak mi sie spac chce, że chyba dam sobie spokój. Kuba dzisiaj nic nie robi tylko śpi. A ja troszku schizuje, że drugiego maluszka nam się zmajstrowało, bo mielismy małą wpadkę z gumką - zsunęła się a teraz jakiś dziwny śluz mnie zalewa :eek: Nie wiem co jest grane, nie pamiętam jak było z tym śluzem w pierwszej ciąży...Mam nadzieję, że to bezpodstawne obawy jednak. Zmykam się wykąpać, miłego wieczorku.

Witam się :-),
weekend intensywny - goście, kucharzenie, zakupy itp. Tydzień też zapowiada się ciężki, a Mały chodzi spać o 23 :szok:

[QUOTE=Vi
ypra fajna , ale ja szukam innej :-( takiej nie wiem że ma noże które szatkują , trą (ziemniaki na placki ziemniaczane) , i coś właśnie takiego :-p
od razu napisze że daję cytrusy , Emka wcina i cytrynę i pomarańcze i mandarynki
[/QUOTE]
W instrukcji piszą, że trze, ale powiem Ci jak przetestuję pod tym kątem. Póki co wczoraj mięso mieliłam i w porównaniu do starej jest super.

Ypra- jechałam po lody po 2o do tesco i też u Nas tłum był , i tak w sumie przeszłam się i powiem Ci że jakoś nic specjalnie mnie nie zachwyciło , dzisiaj może jeszcze raz podjadę z mężulkiem , ale wiesz trzeba uważać bo np takie mega duże autko z lawetą i małymi autkami kosztowało 130 zł a nie raz widziałam w zwykły dzień że jest po 70 zł :sorry:
Zgadzam się ceny były sztucznie napompowane. Udało Wam się jednak coś kupić?

Kamcia Sto latek dla Viki :-)

Hej :-)

Urodzinki Hani bardzo udane , dzieciaczki się wybawiły :-) ale za to bleee bo Baśka mastera wygrała , ja byłam za Kinią :-(

Ypra- nie kupiliśmy nic bo jednak nie byliśmy
Kamcia- spóźnione ale szczere życzenia dla Victorii :* ucałuj ją mocno :*

Melduje ze jestem, maly wczoraj i dzis nie za bardzo chcial jesc nie wiem co sie dzieje, ogolnie je zawsze i wszystko :confused:

Wczoraj zrobilam sobie wypad z kolezanka do restauracji wieczorem a dzis mnie jakies przeziebienie dopadlo i czuje sie ogolnie blleeeee...

Vi :*:*:* Buziaczki dla 3latki.

Spadam spac bo nie dam rady poczytac.
Do jutra :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry