• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Maju spokojnego zabkowania, u nas na razie 16 sztuk i nie widac zeby piateczki gdzies sie czaily.

Ja wlasnie posprzatalam cala chate zaraz lece po malego rozrabiake i musze cos na szybki obiad wymyslic ale jakos nic mi do glowy nie przychodzi :no:

reklama
witam się piątkowo,

jolek jakoś mi wyleciało z głowy odp- niestety nie ma poprawy, w lutym będziemy na kontroli.Stety ,że się nie powiększa.
basiekk spróbuj kompot z jabłek dać, z gożdzikami, u nas jest na topie.Chociaż herbatką rumiankową nie pogardzi, wczoraj opił młodszego (8mcy) kolegę na bibce. To jakiś stały element bibki- wymiana kubków i picie z kolegi kubka, zawsze tak jest. Nie ma jak wymiana flory bakteryjnej;-):-D

miłego świętowania 18stek, my nie obchodziliśmy, mama zapomniała:-p może dlatego, że ja ogólnie przepadam za "uroczystościami" i robieniem szumu

Ostatnia edycja:
Witam dzisiaj mam mało czasu bo wczoraj wieczorem dowiedziałam się że mam gości na weekend. P kuzynka z mężem przylecieli do UK i jutro zawitają do nas, no więc już zaprosiłam dodatkowo brata P bo też chciałby się z nimi spotkać a nie możemy tam jechać bo Nadia chora. Więc pełna chata gości będzie. Co się z tym wiąże trza sprzątać i gotować. Sprzątać jeszcze ok ale gotować nie mam z czego bo nie mogę Nadii zabrać na zakupy.
Jaipur Basiek ja nie mam możliwości dawać domowych soków bo z owoców tutaj nie da się nic zrobić:-( Dlatego daję jej łowicz i do tego zawsze wcisnę trochę soku z cytryny. Jak dawałam wodę z cytryną to niechciała pić. No a przy problemach z pęcherzem wit.c jest bardzo pomocna. Nadia pije też soki owocowe najbardziej lubi jabłkowy ale pije też wieloowocowe pomarańczowe i marchewkowe.

Witam dziewczynki!

Melduje sie tylko, a wiecej poczytam i napisze pozniej.
Brat odjechal rano do Londynu, do znajomych na 2 dni.
Moi chlopcy zakochali sie w wujku, szczegolnie Aleks.
Smutno mi teraz jak pojechal. W takich sytuacjach wraca pamiec i swiadomosc, ze jestesmy wszyscy tak daleko od siebie :(

Madzik:-D:-D:-D rozśmieszyłaś mnie kochana, dzięki, śmieje się jak głupia do monitora:-D. Ale tak na poważnie to ja naprawdę niewiele umiem, żebyście widziały ile razy wyrzucałam masę z ciasta do kibelka:-D. Wzoruję się głownie na Waszych przepisach i tych z internetu, a i tak nadal mi często coś nie wychodzi. Mój mąż ma nawet określenie " o znów placek specjalny tylko dla mnie "? :-D a ja "dokładnie tak".

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Tesco wczoraj zaliczone. O matko, co tam się działo :szok: Akcja od 21, my byliśmy 20, a tu już zabawki przejrzane, ludzie stoją i czekają aż wybije 21 by do kasy się udać. My trochę upolowaliśmy, ile to czasu trwało :szok:Nie miałam już siły na normalne zakupy, nogi mnie strasznie bolały, dobrze że sok dorwałam. Dobrze że babcia blisko mieszka. Rano wszystkim było ciężko wstać. Mały o 5 chciał wstawać, ale jakoś po mleku udało się ululać. Dobrze, że dziś usnął na spacerku, będę miała siły na humory mężulka :-D U niego to faktycznie okres, a że ja teraz nie mam, to on nadrabia za nas dwoje ;-)
Poziomki zdrówka! Mi na początku też od kawy odrzucało, ale teraz już się poprawiło.
Styna ja też dawałam syropy w dużym rozcieńczeniu, udało mi się nawet znaleźć z 19 % zawartością malin ;-) Bałam się jak mi się przestawi. Okazało się, że niepotrzebnie. Pije wodę z samą cytryną, wodę lub herbatki owocowe. Jakoś przypadła mu do gustu saga owocowa.
Maja trzymam kciuki by ząbki szybko wyszły. U nas brakuje jednej górnej 3. Ciekawa jestem kiedy wyskoczy. Raczej nie uda się przegapić:-(

Zapomniałam, narazie żadnych skutków ubocznych po cytrusach nie zauważyłam. Chcę odczekać kilka dni zanim mu znów podam, tylko kupiłam pomarańcze i nie wiem czy uda mi się niepostrzeżenie samej zrobić i wypić,

Basiek , ja się nie muszę martwić, czy majce będzie coś smakowało, bo je wszystko i to w jakich ilościach. A Marti niejadek?

Styna,
a wiesz, że mi ktoś już mówił o żurawinie i mi to z głowy wyleciało. Rano skoczę do apteki, bo ponoć i suszona nawet dzieci wcinają, taką z Biedronki.

Bubbles
, no faktycznie daleko macie do siebie i ja sobie tak nie wyobrażam bez moich sióstr… Już dziś im tyłki truję, która do mnie na TV na wieczór wpadnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry