Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

może dlatego, że ja ogólnie przepadam za "uroczystościami" i robieniem szumuHej laseczki
bo żadna ze mnie kucharka

ale żartem sypnęłaś ;-) kto jak kto, ale Ty?! 

rozśmieszyłaś mnie kochana, dzięki, śmieje się jak głupia do monitora
. Ale tak na poważnie to ja naprawdę niewiele umiem, żebyście widziały ile razy wyrzucałam masę z ciasta do kibelka
. Wzoruję się głownie na Waszych przepisach i tych z internetu, a i tak nadal mi często coś nie wychodzi. Mój mąż ma nawet określenie " o znów placek specjalny tylko dla mnie "?
a ja "dokładnie tak".
Akcja od 21, my byliśmy 20, a tu już zabawki przejrzane, ludzie stoją i czekają aż wybije 21 by do kasy się udać. My trochę upolowaliśmy, ile to czasu trwało
Nie miałam już siły na normalne zakupy, nogi mnie strasznie bolały, dobrze że sok dorwałam. Dobrze że babcia blisko mieszka. Rano wszystkim było ciężko wstać. Mały o 5 chciał wstawać, ale jakoś po mleku udało się ululać. Dobrze, że dziś usnął na spacerku, będę miała siły na humory mężulka
U niego to faktycznie okres, a że ja teraz nie mam, to on nadrabia za nas dwoje ;-)