reklama

Maj 2011

Hej Ciotki:)
Styna Ty to sie masz biedaku...Zdrówka dla Nadii
Ypra ciasto super

Ja mam wrażenie że mój ma bez przerwy @ szczególnie jak ja nie mam haha-faceci...

U nas nic ciekawego nadal jestem przeziębiona,no może już trochu mniej. Czuje sie fatalnie ledwo oddycham..
Co doz zachcianek to ja mam niechcianki:) nie jem nic tłustego,słodkiego i tradycyjnie mięsa no i co dziwne do kawy ciągnie mnie zapach ale nie mogę wypić:((

reklama
A i jeszcze kompa dorwałam dziś:-). Normanie bym już spała, bo zasnęłam z Mają, ale kazałam się budzić na Kuchenne Rewolucje, bo dziś moja ulubiona knajpa, a i fajnie bedzie swoich Ziomków w TV obejrzeć :tak:

Alex, udanej osiemnastki Oliego!

A Przyjaciółki oglądacie? Ja się bardzo wciągłam, lecz niestety dziś rewolucje górą, a serial nagram.

Majka wyniki moczu z laboratorium dziś ma że pojedyncze bakterie tylko, ale czekam na posiew.

Maja u nas też ząbkowanie ale przez te zapalenie płuc dostaje na zmianę ibuprofen i paracetamol to jakoś znośnie. Paluszki za to w buzi cały czas i już dawno się tak nie śliniła jak przy tych 3.
Matusia dawaj małej soczek z żurawiny moja Nadia teraz inaczej już wody nie wypije. Kupuję dla niej ten zagęszczany syrop z żurawin z dodatkową wit.c z Łowicza. Pychota no i problemy z pęcherzem się skończyły.

styna syrop to nie sok, to cukier 97% plus farbka plus kwasek cytrynowy plus aromat plus daleko na końcu pare procent soku.Zapytaj się lekarza, to powie Ci gdzie można sobie wsadzić taki "syropek" :sorry2:

reklama
Hej laseczki:)

Madzik smacznego kochana, ja o 10 mam przerwę na drugie śniadania więc zaraz się zabieram:)
Majeczko współczuję kochana, mam nadzieję, że przespałaś się choć troszkę?
Stynka ja też nie daję takich soków. U nas woda rządzi, choć ciągle jestem krytykowana jako wyrodna, zwłaszcza przez mamę swoją:dry:.Od czasu do czasu dam sok malinowy taki który sama zrobiłam lub kompocik domowy z truskawek ale to rzadko.
Alex ściskam Oliwierka na 18, myśmy wczoraj też 18 mieli:-). Ale torcik będzie dopiero w niedzielę:-)

Marti dzisiaj wcina na obiadek ziemniaczki, pieczona rybka+buraczki. Mam tylko nadzieję, że będzie smakować:-).

Kamcia koniecznie napisz tutaj menu urodzinowe Viki. Niedługo mam imieniny i mamy tu w pracy taki zwyczaj <który średnio mi się podoba>, że przynosimy ciasto + wyżerkę. I już się boję czasu spędzonego przy garach bo żadna ze mnie kucharka. A brak pomysłów zupełny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry