reklama

Maj 2011

Madzik - w sumie rację ma Joluś że nie o zmianie auta , a opon pomyśl :-p;-) ja jak jest ślisko jeżdżę ze zdwojoną ostrożnością :)) i nie gniewamy się że nic nie odp. :)))
Basiekk- pewnie że ładne imię :))) ale w sumie to jakie byś wolała ??? :-p:-)
Joluś- ojj fajna fajna :)) , szkoda że nie masz jak jej zobaczyć
Styna- ehh dziwna sprawa ...

i co tam laski taka cisza???? :))))

reklama
madzikk nie auto to winne a opony:-p faktycznie stracha napędza taki poślizg, w zimę poćwicz sobie kontrolowany poślizg na lodzie/śniegu gdzieś w ustronnym miejscu, pozwala oswoić demony.Jak jest ślisko wystarczy skręcić gwałtownie kierownicę i jedziesz nie tam gdzie skręcasz.. a tak jeszcze przy okazji tematu- jakbyście kiedyś miały okazję uczestniczyć w szkoleniach w jeździe zimowej, to nie wahajcie się.

Futrzaczku poćwicz za mnie, mam ostatnio małą depresje, bo mało światła itd jakoś marnie idzie mi wygrzebywanie się i produkcja endorfin.

jeździła już któraś śnieżnym bolidem? czyli sankami? straasznie się nie możemy doczekać:-D

MMmmmmm pierogi!
Jadlam caly weekend, byly i ruskie i z miesem, malz robil, ale ruskie rzadza! pycha!!!

Witam sie
I ja dzisiaj zaliczylam jazde zimowa pierwsza, wyjechalam kolo 13, a jak wracalam kolo 16tej to juz byla 'zima' i sypal snieg, oczywiscie wiekszosc kierowcow od razu zaniemogla :angry: , wrrrrrrrrrrrrrrrrr,
ale fajnie sie jechalo, mimo tego, ze nic nie widzialam przez przednia szybe, ale ja jak jade to jade! :-p
Madzik - wspolczuje, zaliczylam kiedys stracha w pierwszym roku z prawkiem, zima slisko i moj ostry skret w lewo :PP <skonczylo sie malym dzwonkiem z pania z naprzeciwka, ale lepsze to, bo z prawej bylo juz tylko w dol...- wiadukt, rzeka...... >
Wierze, ze autko bys chetnie zmienila, ale najpierw oponki trza! :*

Basiekk - zaimprezowalas dzisiaj?;-)
Styna - oby ten sasiad nie robil Wam problemow .... bo nie ma lekko.. to chory chlopak..

Jolek - fajnie z ta paczka :) ja na biezaco oddaje ciuszki Polciowe do pomocy - jest ulice dalej.

Karolka
- o ..znow podobna akcja.. bo w moj samochod, zaparkowany pod przychodnia w ktorej pracowalam kiedys, wjechala mala ciezraowka - dostawca mleka - i uciekla! przesunela go pare metrow po chodniku , caly bok szyba od kierowcy - masakra, ...koles z balkonu widzial i numery spisal ;) Dobrze, ze i u Was sa numery rejestr. a szkoda, ze samochodzik nowy... dlugo wyszukiwany...

Jaipur - a co to za schadzki w kinie?hm? :-D

Ostatnia edycja:
Maja ja Igora te małe ciuszki część oddałam bo pożyczone były a resztę też porozdawałam,akurat dziewczynki się trafiały więc szły te uniseks a teraz akurat te typowo chłopięce oddałam:)

Jaipur a co to za depresja Cię dopadła kochana:(

Styna a nie pisałaś ostatnio,że mama Ci pierogi robiła??

Futrzaczku a no szkoda :( Jestem ciekawa czy dałoby rade ją na pendriwa przerzucić:confused:

Joluś- nie mam pojęcia ... a nie mam jak Ci pomóc i sprawdzić bo mój komp nie odpala dvd , za pewne za nie długo pojawi się na YT
Jaipur- to ja Cię mogę kopnąć w tyłek :D kochana nie bądź na nie! - myśl pozytywnie a reszta przyjdzie sama! :*

kurcze cały czas chce mi się pić!!! i wszystko już mi się znudziło hehehe ...

nie kopać:-D oj no pisała przecież, że za mało jest słońca to mam depresję.Skutek tego taki, że dzisiaj wydałam na słodycze..stówkę i zapewne do końca tygodnia je skonsumuję:-D

Jolek tak mama mi zrobiła takie wigiline z kapusta i grzybami na święta, a ja zrobiłam z miechem i ze mi ciasta zostało to jeszcze na slodko z twarogiem. Troche sobie zamrożę to na gorszy dzień obiad jak się patrzy.
Maja pożyczyłabyś czasem męża to by mi z pierogami pomógł. Ja też ruskie lubię ale już siły nie miałam. Mój mąż pomaga mi a jak jeść:-D Nawet na zmywanie marudzi bo stwierdził że fanaberie miałam a on myć musi.
Jaipur to wpadaj do mnie my mamy śliczne słoneczko:tak:

Zazdroszczę śniegu nasze sanki czekają, kozaczki Nadii dzisiaj przyszły jak je zobaczyła jak otwierałam to z kuchni biegła i kapcie ściągała ubrała kozaczki i cały dzień nie dała se ściągnąć:szok: Myśleliśmy że spać w nich pójdzie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry