madzik_k
Fanka BB :)
Hej dziewuszki!
Joluś kochana, miło, że pamiętasz o mnie :-* Nie zniknęłam, jestem i czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie
Styna, współczuję Ci tego zamieszania. Rzeczywiście sytuacja co najmniej dziwna...
Młoda, ale masz przeboje z tym śniegiem... Ale radzisz sobie super, oby tak dalej
Karolka, zdrówka życzę, oby wirusy jak najszybciej sobie poszły od Was. &&&
Basiek, daj znać jak zdrówko Martysi. Trzymam kciuki, żeby było ok &&&
U nas wszystko po staremu. Przyzwyczajam się do nowego auta, jeździ się super, ale z parkowaniem gorzej
Chyba go zmienię na inny jednak
Joluś kochana, miło, że pamiętasz o mnie :-* Nie zniknęłam, jestem i czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie
Styna, współczuję Ci tego zamieszania. Rzeczywiście sytuacja co najmniej dziwna...
Młoda, ale masz przeboje z tym śniegiem... Ale radzisz sobie super, oby tak dalej
Karolka, zdrówka życzę, oby wirusy jak najszybciej sobie poszły od Was. &&&
Basiek, daj znać jak zdrówko Martysi. Trzymam kciuki, żeby było ok &&&
U nas wszystko po staremu. Przyzwyczajam się do nowego auta, jeździ się super, ale z parkowaniem gorzej
bo sercem jestem przy Marti. Nie mogłam sobie za bardzo pozwolić na wolne teraz. Dzwonię do domu ciągle. Wszystko ok. póki co. 
Ja myślałam że Wy cały czas dużym wózkiem jeździcie. A powiedz mi wy mieszkacie w bloku czy na jakimś osiedlu z domkami. Ja nie wiem czy to do straży miejskiej nie warto się zgłosić z tym odśnieżaniem 

też już się nie mogę doczekać choinki a szczególnie wspólnego ubierania z dzieciaczkami
;-)