reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Persefona za tydzien zdasz na pewno, my tu trzymamy kciuki za Ciebie &&&&

Styna masz racje poszukajcie czegos, bo to juz troche niebezpieczne sie robi.

jakas padnieta dzis jestem i tez w koncu nas dzis sniegiem zasypalo i to chyba ta pogoda tak mnie dobija.

Nie bede wam smucic, do jutra.

No kochane mąż to mnie chyba absorbuje tak jak Tymek bo dziś znów mam już wszystko zrobione o tej porze a nie o 23... i nawet nie padam jeszcze ze zmęczenia. Dziecko śpi już jakieś pół godzinki.
Teraz tylko kolacja i mogę się zabierać za zlecenie które dziś dostałam a jest na 'wczoraj' - może uda mi się zmajstrować wszystko na jutro :) i jeszcze się wyspać.

jolek - no ja na osiedlu z domkami mieszkam i tu to chyba straż by była potrzebna tylko czy by coś wskurali i czy by mnie potem sąsiedzi nie zlinczowali. w mieście między blokami nie lepiej jak wiozę małego do pani Ani...
Dziś znów sypało u nas i kolejną warstewką wszystko pokryło...

Dużo zdrówka życzę Wam i maluchom.
Idę szamać i pić ziółka. Włącze serial i będę ślęczeć nad zleceniem:)

Hej wieczornie :-)

Jaipur- kochanieńka sankami się pochwaliła a jak randevu już nie ? :-p;-) a tu ciekawski futrzaczek czeka :-D
Styna- bardzo dobry pomysł z tą kamerką... jeju normalnie mam ciary brrr :* ale Ty się nic nie martw będzie dobrze , i jak domki w miarę ok to i tak uciekajcie choćby ze względu na dzieci. :)

Styna kochana ty się tak nie denerwuj, pamiętaj o maluszku w brzuszku. Dobry pomysł z tą kamerką i trzymam kciuki za chatkę&&&&&&&&&&&&&

Persefona
strasznie mi przykro. Za tydzień się uda:) Swoją drogą szybko masz ten egzamin.Pamiętam jak ja zdawałam to czekałam od miesiąca do półtorej na kolejny:/

Futrzaczku ja też ciekawa czekam na relacje z rocznicy Jaipur:)

Karolka
no co ty teraz, zmartwiłaś mnie!:(

Młoda
a może można zgłosić bez ujawniania danych, musisz się podpytać jak to jest.A sąsiedzi dostaną po mandaciku i może się nauczą:)

Maja i jak tam po fryzjerze??

Lepi ja tam dziś kartki wysłałam:)

Nogi mi dziś w doopsko włażą. Byliśmy z Igim i koleżanką na dwugodzinnym spacerku. Wpadliśmy do domu na obiad a jak tata wrócił z pracy to pojechaliśmy do reala po kolejną porcję prezentów.Nachodziłam się i już mi się nic nie chce.Zmykam zaraz pod prysznic i do wyra

Choć może jeszcze poczekam bo sąsiedzi coś za głośno mają muzę więc może interwencja za kilka minut będzie potrzebna :wściekła/y:

Joluś- a w tym realu to jakie ceny ??? bo kurcze u Nas też jest ale jesteśmy tam bardzo rzadko bo zawsze wydaje mi się drogo... a o jedzeniu nie wspomnę ... ale może się coś zmieniło czy jak ... sama nie wiem , chyba po prostu się przejadę tam :)

Futrzaczku na pewno Real jest tańszy od Tesco. Z cenami jest tak różnie ja najczęściej to jeżdżę na konkretne promocje. Przy okazji kupuję rzeczy których nie dostanę w biedronie. Nie mam tu pod nosem żadnych tanich sklepów poza biedronką więc część zapasów bierzemy z Reala, zdarza się Tesco jak jest dobra promocja a czasem i Lidl się zahaczy. Najlepiej będzie jak pojedziesz i popatrzysz na ceny, porównasz ze sklepami w których się zaopatrujesz:)

Ojej kartki muszę porobić chyba jeszcze dzisiaj się tym zajmę.
Mam pytanie mamy bunt na pokładzie Nadia odmawia jedzenia dzisiaj rano zjadła mały serek, u opiekunki kanapkę i mandarynkę na obiad dokładnie 3 łyżeczki, pałeczkę serową, dwa gryzy chleba z masłem:szok: Nic jej się nie da wcisnąć wszystko jest nie. Ja już nie wiem co robić. Od czasu zapalenia płuc tak jej się porobiło.

Joluś- jakoś mam wrażenie że tesco tańsze :confused: kurcze wiesz musze podjechać :* dzięki
Styna- nic się nie martw , ważne że coś je, widocznie nie ma apetytu choroba często go odbiera dzieciom , nie stresuj się tak kochana :*

reklama
Styna ważne że coś je.Najlepiej przeczekać, zgłodnieje to przyjdzie sama:)

Futrzaczku ja kiedyś porównywałam Reala i Tesco w kwestii dzieciowych produktów. Na niektórych słoiczkach nawet złotówka różnicy, na mlekach to samo. Musisz podjechać i porównać, przekonasz się :)

Edit.

Uciekam się myć i spać bo na oczy już ledwo patrzę. pa

Ostatnia edycja:
Do góry