reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
matusia większość za sobą ale najwięcej przede mną ;-)
kurde całe gotowanie pieczenie i w ogóle :-p
jedynie mamy zrobiony bigos i kapustę z grochem :-p
o całe nasze święta hehehe
futrzaczku o tak.... syzyfowa praca :/ no ale co tam.. przezyje się .. za te słowa "Kocham Cię" i całuski ... i przytulaski to ja moge cały dzięń przy oknie stać i czyścic ;-)
ypra to Emma tak samo jak sobie nie radziła to mówiła "mama tutaj wieś" hahah
styna musisz o siebie dbać ! i to koniecznie .. o ważne dla dzidziusia ...

dziewczyny a kiedy pieczecie ciasta?? ja zawsze p[iekłam dzięn przed wigilią ale widze że Wy tu już szalejecie :-p
jedynie rolade makową szypciej bo ta po kilku dniach lepiej smakuje :D

Aha już od razu proszę o pisanie zyczeń w odpowiednim wątku :-)

idę spać :-p

Jaipur moge jezeli ja sie na to zgadzam. W dzien mnie tak mdli ze nie mam sily pracowac za to w nocy jest luz z regoly.

Dzisiaj juz lepsze samopoczucie tylko sniadanko wciagne aby nakarmic dzidzi. Nadia juz zjadla wiec teraz my. Tlumacze Nadii ze mam dzidzi w brzuszku chociazby dlatego ze ona czesto przypadkiem mnie kopie w brzuch albo reka naciska. Mowie ze tata wlozyl mamie dzidziusia aby ona miala sie pozniej z kim bawic. No ale zero wrazenia to na niej robi. Chyba jest za mala na takie rzeczy. Ok lece jesc .

Witajcie.
U nas zakupy już dopięte na ostatni guzik.Prezenty z głowy,ufff :)
Ja jestem w trakcie pieczenia ciast. Przekładaniec już zrobiony, wiśniowiec - w połowie, a makowce teściowa robi :)
Poza tym mam jeszcze dziś w planach robienie pierogów, ubieranie choinki i sprzątanie łazienek ;) Kuchnia już błyszczy (prawie,bo troche mąką nabrudziłam :p ), a pokoje zostawiam na jutro.
U nas śniegu brak, a mrozku -10 st. :szok:
Przyślijcie mi trochę białego puchu,bo ja lubię biale święta :tak:
Miłego dnia

Jejku w tym tempie to ja sprzatac do nowego romu bede. Dobrze ze maz juz jedzie to on sie dolem zajmie a ja gore skoncze. Oczywiscie dopiero po zakupach i odebraniu paczki z poczty. Bylam w domu jak listonosz wczoraj przyszedl ale nie moglam zejsc z lozka aby otworzyc. No ale to moje ciazowe gacie przyszly i uznalam ze jeden dzien dluzej wytrzymam.

Hejka.
Ja chalupke dzisiaj całą wysprzątałam, choinka ubrana, jutro sałatki robię, pomagam mamie przy gotowaniu i jeszcze na zakupy musze skoczyc.
Styna super, ze u Was wszystko ok po usg. Więcej wypoczywaj kochana, i życzę ci tego siusiaczka.
Dziewczyny widzę, że i u Was przygotawania pełną para.

Witam się przedświątecznie :)
U nas też świąteczna gorączka. Jutro będę sprzątać nasze mieszkanko, choinka już ubrana od wczoraj stoi:tak: Oczywiście ku uciesze Kuby:-D Mógłby nic cały dzień nie robić tylko stać i oglądać. O dziwo nawet nie za bardzo ma ochotę na trzaskanie bombek :szok: Mąż był na sterydach w szpitalu, dzisiaj wyszedł i złapał grypę od pacjenta z łóżka obok. Oby się kolejnym rzutem nie skończyło. Na sterydy bardzo chętnie go przyjęli. Zdziwiło mnie, że ordynator nie czekał nawet na jakąś kase czy coś. A mógłby, bo skoro M. jest w programie w Łodzi to powinien na sterydy też do Łodzi jechać.... no ale zarobili sobie na moim M., bo w karcie wypisowej są niestworzone bzdury, jak np. TK głowy, którego nie było...albo jeszcze lepiej "toaleta drzewa oskrzelowego" nawet nie wiem co to jest i jak wygląda taki zabieg:-D No ale niech tam...Dzisiaj Kuba był na służbie u teściowej, jak przyjechaliśmy to tylko zjadł i padł o 18 i śpi tak chyba już na noc. Ja się trochę pouczyłam, teraz kończę kolację i do wyrka. Jutro może znajdę chwilkę żeby Was podejrzeć, a póki co - dobrej nocki Wam życzę :tak:

reklama
Hej :))

przerwa na Reddsa!!!! pyszniutkiego grejfrutowo-anasowego!!! :))) i wracam skończyć słonecznikowca :-)

wczoraj miałam wypadek przy praca i rozciachałam palucha 3go lewej ręki i musiałam na pogotowie pojechać - zszyli mi i jest ok , poza tym że boli :-(

a tak to ogólnie cała trójka moich facetów kaszląca ale dajemy radę :)))

Buziaki kochane i do następnego :*

Do góry