Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Zmykam do łóżeczka , dobranoc :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Oczywiście ku uciesze Kuby
Mógłby nic cały dzień nie robić tylko stać i oglądać. O dziwo nawet nie za bardzo ma ochotę na trzaskanie bombek
Mąż był na sterydach w szpitalu, dzisiaj wyszedł i złapał grypę od pacjenta z łóżka obok. Oby się kolejnym rzutem nie skończyło. Na sterydy bardzo chętnie go przyjęli. Zdziwiło mnie, że ordynator nie czekał nawet na jakąś kase czy coś. A mógłby, bo skoro M. jest w programie w Łodzi to powinien na sterydy też do Łodzi jechać.... no ale zarobili sobie na moim M., bo w karcie wypisowej są niestworzone bzdury, jak np. TK głowy, którego nie było...albo jeszcze lepiej "toaleta drzewa oskrzelowego" nawet nie wiem co to jest i jak wygląda taki zabieg
No ale niech tam...Dzisiaj Kuba był na służbie u teściowej, jak przyjechaliśmy to tylko zjadł i padł o 18 i śpi tak chyba już na noc. Ja się trochę pouczyłam, teraz kończę kolację i do wyrka. Jutro może znajdę chwilkę żeby Was podejrzeć, a póki co - dobrej nocki Wam życzę 
Tym razem jeden Maluszek, czy też hurtowo? ;-)