Vi Biorę zestaw witamin, u mnie to samopoczucie przemęczeniem jest spowodowane bo jakoś taki tydzień mi się trafił że mało snu miałam.
Maja Narazie obserwujemy ponieważ keton w moczu może być też spowodowany tym że praktycznie nic nie mogłam przełknąć ostatnie 3 dni. No a Nadia za to nadrabia brak apetytu i je wszystko co jej w rękę wpadnie. Dodatkowo idą 3 i 5 naraz ale teraz jakoś chwilowo nie drze się tylko sama żel bierze i smoczek smaruje i do buzi.
Lepi mogę zrezygnować z nocek ale tak normalnie to ja się lepiej czuję w nocy niż na dniówkach tylko ponieważ w tym tygodniu chciałam aby Nadia poszła na Christmas party to się poświęciłam i w środę po nockach nie spałam bo musiałam nią się zająć, aby w czwartek mogła iść bo opiekunkę mam tylko 3 dni więc poszła we wtorek czwartek bo ta impreza no i dzisiaj bo ja na USG musiałam iść. Normalnie w czwartek bym jej nie puściła tylko w środę.
Jolek Usg super niesamowite przeżycie. Dzidziuś to leniuszek, zdrowy i wszystko ma gdzie trzeba. Moim mało wprawnym okiem chyba nawet siusiaka wypatrzyłam ale nie chciała mi potwierdzić i do 20 tyg. muszę czekać.
Ypra na sam zapach miodu mnie tak zemdliło że w tym roku nic z tego nie wyszło. Ogólnie słodkie poszło w odstawkę. Dzisiaj od tej mojej kumpeli mąż chciał rozpieścić dwie ciężarne i kupił nam po pączku z bitą śmietaną i po ciastku francuzkim z orzechami i jabłkami a my kazałyśmy mu to zabierać i kiszone na stół wyciągnąć. No i takie nasze śniadanie było. No i córa ma już swoje wymiary. Mi niestety nie powiedzieli ile dzidzi waży.